Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

King Of The North

Üst üste kazanacağımız 3 maç var Ordu, Göngören ve Rize, sonra mı? sonrasında ilk devreyi lider bitirmeyi hayal ediyorum, ilk 6 bizi kesmez taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyoruz. Bizim çok iyi oynayıp da kazanamadığımız maçlardan olmaması temennisiyle...

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 November 2010, 15:52:48
Bu arada beyler maç 19'da mı 19.30da mı? Türkiye liglerinde 19.30'da pek maç başlamaz da? Geçen bir maçımızda daha aynı muhabbet döndü malum...

19:00

beşnumara

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 24 November 2010, 15:55:10
Üst üste kazanacağımız 3 maç var Ordu, Göngören ve Rize, sonra mı? sonrasında ilk devreyi lider bitirmeyi hayal ediyorum, ilk 6 bizi kesmez taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyoruz. Bizim çok iyi oynayıp da kazanamadığımız maçlardan olmaması temennisiyle...
içerde antep'e maçı verdin abi ;)

samsunum

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 November 2010, 15:11:06
Acaba bizim siteyi mi takip ediyo bu federasyon  :) koreo yapılacak atmosfer müthiş olacak ona göre hakem vermişler.

kareo şimdiden ses getrmeye başladı p.tesi akşamı aks tv de spor saati programında taraftar şova hazırlanıo görsel anlamda falan, birde bu hafta stat bu seyirciyi alamaz demişlerdi   

King Of The North

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 November 2010, 15:58:55
içerde antep'e maçı verdin abi ;)

verir miyim atladım iş yoğnluğumdan, Samsunda kimseye puan yok bundan gayri ;) >l<

16 SS 1965

Alıntı yapılan: celebi - 24 November 2010, 15:05:26
oy oy oy verdikleri hakeme bak. federasyon anladı maçın ağırlığını ancak fifa kokartlı bir hakem kaldırabilirdi.

o yüzden degil. geçen hafta sivas-karbük macını yonettı yonetmek denılıyosa ona cezalandırmak ıcın verdıler bızım maca.haftaya super lıgde mac yonetmek ıstıyosa dogru duzgun yonetır bızım maçı

berusa55

24 November 2010, 18:35:43 #156 Son düzenlenme: 24 November 2010, 18:37:28 berusa55
AlıntıTempolu çalışma
[ 24.11.2010 ]

Kırmızı-Beyazlılar, hafta sonu evinde oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını dün yaptı tek idmanla sürdürdü. Kadro dışı kalan Sercan, Savaş ve sakatlığı süren Can Özgür antrenmanda yer almazken, kaptan Turgay takımdan ayrı düz koşu yaptı. Futbolcuların idman sırasında hayli tempolu ve istekli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=72884

maço

berusa hocam hemen hemen tv den verilen her maçı izledim sanırım yanı en cok ordu ve bizim maclarımızı ızlemis oluyorum cunku en cok onlar verıldı sanırım.

ordu cok pozıtıf oynayan bır takım ılerde kostoyovskı gol yollarında becerılı olmasada topu ıyı ındırıyo ve arkadaslarına capraz kosularla ıyı alan acıyor.

ortasaadan muslum denen adamları var genellıkle bıze ters oynuyor.hızlı cunku ,aradan fırlıyo bı anda.
muarrem var makedon sanırım.cok teknık oyuncu hocası serbest oynatmıyo o sıkıntısı var.

defansı sadece sıkıntılı.onde oynayan takım oldugu ıcın kursat hızlı olmadıgından kolay pozisyon verıyor jerry o acıgı kapatıyordu ama o da bu mac oynayamayacak.

sag bekı apdullah cetın bızım bırzamanlarkı ademımız gıbı gıdıp gelebılıen bır oyuncu ama maraton onunla ugrasırsa kırmızıdan cıkabılır.

onbekı emrullah var kel bence bızım turgayımızdan da hakanımızdan da ıyı oyuncu . dıkıne oynuyor hep.

bu macta bence gerıde oynamamalıyız hıc.cunku pozısyona gırıyolar oyle durumda.rısklı oynadıklarından dolayı kaptıgımız toplarla cok pozisyon bulabılıriz.

bu yuzden agbetu ve azıze cok ıs dusecek

sanırım fazla yazdım

berusa55

Anladım kardeşim ama yine de Samsunspor'umuz Ordu'dan çok daha pozitif oynuyor bu kesin. Biz gidip namağlup Eciyes'i deplasmanda yenerken Ordu Tki'ye kendi evinde yeniliyorsa o zaman demek ki bir yerlerde açık bir fark var. İnşallah bu fark Pazar akşamı bir kez daha çıkar ortaya.

maço

inşallah hocam

ama burası bank asya o yuzden hep temkınlı konusmak lazım buyuk gormemek lazım ben bırazda kendımce totem yapıyorum yoksa herturlu alayına gıttıgımız gıbı orduyada gıdecez :)

gurkan

bu  macıda  ıns  alırsak  demedı demeyın gungorene sığmayız   :)

OrduluGencliq

24 November 2010, 20:14:54 #161 Son düzenlenme: 24 November 2010, 20:17:40 OrduluGencliq
Alıntı yapılan: berusa55 - 24 November 2010, 19:27:06
Anladım kardeşim ama yine de Samsunspor'umuz Ordu'dan çok daha pozitif oynuyor bu kesin. Biz gidip namağlup Eciyes'i deplasmanda yenerken Ordu Tki'ye kendi evinde yeniliyorsa o zaman demek ki bir yerlerde açık bir fark var. İnşallah bu fark Pazar akşamı bir kez daha çıkar ortaya.

Dostum eğer o mantıkla düşünsek siz Mersin ile kendi sahanızda 1-1 berabere kaldınız biz deplasmanda 4 attık. Şurası kesin tarafsız bi gözle maçı izleyecek olanlar çok zevk alacakalr maçtan. Kim sevinir kestirmek zor.

Geçmş sayfada cevap verenler için teşekkürler. Gece gece duygularımı dökmüşüm biraz. Yalnız yukarda biz Ordu'da olsak deplasman tarafında yer bulamazsın ama şimdi rahat bulursun derken sanırım taş atmış. Bakalım TKİ maçını kazansaydık çok iyi bi çıkartma yapardık. Ki yine yapacağız ama aynı gün sınav olması etkileyecektir Ordu'dan gelenleri. Samsun'da ki biz Ordulular bi şekilde onların yıkluğunu telafi ederiz inşallah diyorum.

berusa55

Mersin maçı verebileceğin son örnek kardeşim! Ne şartlarda nasıl bir maç oynandığını takip ettiysen bizim kadar iyi biliyorsundur. Getir o Mersini merak etme 3-4 sallar bu takım şu anda.

Bu arada biri taş atmış; yok çıkartma yapardık gibi söylemlerle burdakilerin canını sıkma istersen. Sana burda söz hakkı verdiysek yazılanlardan manalar çıkar diye müsade etmedik. Ordu maçı gelince bülbül gibi şakıyor onun dışında en ufak paylaşımda bulunmuyorsun.

erkutdem55

Orduspor her sene buraya çıkartma yapıyor da biz mi göremiyoruz anlamadım.Her maç öncesi TD'de ya da burada deplasman takımı Samsuna çıkartma yapıyor,otobüsler ayarlandı Samsuna akıyoruz muhabbetleri dönüyor.Stada gidiyoruz 100 kişi varsa öp başına koy,hele geçen seneki ilk ikiye oynayan Adanasporun 22 seyircisi vardı.Kimsenin geldiği gittiği falan yok,işkembeden sallayan sallayana.

Jnr.Serkan

Keşke bu hafta 500 600 kişi gelselerde tribün görseler her zaman nasip olmaz