Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

Serkan

seskat

celebi

eğer ertesi gün anaokuluna gitmiyorsa. yani erken yatma gibi 20:30 21:00 gibi yatma durumu söz konusu değilse maç çok ta geç bitmiyor anlayacağın. giydir formasını delikanlının. yoksa bu gençlik nasıl SAMSUNSPORLU olacak.

mehmet yılmaz

tribun şovunun galibiyetle süslenmesi dileğiyle... ;)

berusa55

AlıntıSimon Zenke'nin sarı kart cezalısı olduğu yönünde bazı yerel gazetelerde çıkan haberlere adeta cevap niteliği taşıyan 'Cezalı değil' başlıklı haberimiz, taraftarların yüreğine su serpti.

Deplasmandaki Karşıyaka maçının 50'nci dakikasında sarı, 89'uncu dakikasında da direk kırmızı kart gören Nijeryalı oyuncu, 1 maç ceza almış ve Denizlispor karşılaşmasında oynamamıştı. Lig statüsüne göre aynı maç içerisinde kırmızı karttan önce görülen sarı kartın bir hükmünün kalmaması nedeniyle Zenke, Orduspor maçında takımdaki yerini alabilecek. 3 sarı kartı bulunan Zerke, bu maçta da kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Güngören deplasmanında forma giyemeyecek. Zenke'nin cezalı olmadığı haberi ilk olarak ve sadece gazetemizde yayınlanmıştı.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=72846

esedullah

Bu maçı izleyemeyecem.Allahım Okulumu bıraksam

celebi

seskat

Alıntı yapılan: celebi - 23 November 2010, 13:43:53
eğer ertesi gün anaokuluna gitmiyorsa. yani erken yatma gibi 20:30 21:00 gibi yatma durumu söz konusu değilse maç çok ta geç bitmiyor anlayacağın. giydir formasını delikanlının. yoksa bu gençlik nasıl SAMSUNSPORLU olacak.
walla anaokuluna gitcek, erken yatma durumu önemli değil. mac 21 de bitse biz saat 23 de ancak evde oluruz. ayvacıktan geliyoruz. ama samsunpor icin değer bunların hepsi :)

celebi

Burak

eğer bu akaminko tki maçındaki gibi oynayacaksa keşke cezalı olmasaymış  :P  birisi kendi kalesine diğerinde de bariz hatası var . Kostovski de bir numara yok zaten biz gol atarsak kolay kolay gol yemeyiz ordudan ordunun alabileceği en fazla beraberlik olur. Ama ben Ordu'nun gol atacağına inanmıyorum  2 ya da 3 - 0 alırız net.

SAMSUNLU ORUMA 55

maçı ben kayseride evim de tv den izleyecem stad full dolacak allahın izniyle bu maçı alacağız !!!

maço

bu mac cok onemlı ordu en ıyı top oynayan ekıp bana gore lıgte.

berabere bıtecek gıbı gelıyo ıcımden.

ınsallah 3 puanı alırız skor onemlı degıl

berusa55

Ordu en iyi top oynayan takım ligde?? Allah Allah hangi lig bu maço kardeşim? Bütün otoriteler ligin en iyi top oynayan takımı olarak Samsunspor'umuzu gösterirken sen Ordu demişsin hayırdır?

ahmetsefa55

valla denızlı ve 2. mersın macı harıcınde cok ıyı top oynadıgımızı hatırlamıyorum ama ?

KareAs55

akhisar ve adana maçlarındada iyi oynadık aslında