Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

Ayberk

Sınırda denilenler Adem,Kenan, Kemal, Orhan'dı. Dolayısıyla Zenke cezalıdır kesinlikle ;)

Ayrıca yine 7 atalım bu orduya ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D

samsunum

Ayberk

Muhtemelen abi. Çünkü demiştim ki kendi kendime; Bu ne lan defans hattını niye sayıyolar durup dururken demiştim :D sonra sarı kart sınırında olması düşündürüyor falan diye yazmıştı

samsunum

fatih55ankara

samsunum

alperen

berusa55

Zenke cezalı Fatih dostum...

Toplam Sarı Kart Sayısı :4
Toplam Kırmızı Kart Sayısı :1

41.dk SAMSUNSPOR-AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 21.08.2010 21.00 Bank Asya 1. Lig
114.dk 1461 TRABZON-SAMSUNSPOR 22.09.2010 15.00 Ziraat Türkiye Kupası
4.dk SAMSUNSPOR-BOLUSPOR 26.09.2010 16.00 Bank Asya 1. Lig
89.dk KARŞIYAKA-SAMSUNSPOR 07.11.2010 14.00 Bank Asya 1. Lig
22.dk KAYSERİ ERCİYESSPOR-SAMSUNSPOR 20.11.2010 13.30 Bank Asya 1. Lig

cembaba

Zenke cezalı duruma düştü arkadaşlar. Önceki sayfalardaki haberleri okursanız iyi olur.

Ajan

Bu maç için şehirde büyük bir hava var.Bügün kendi sınıfımda futbolla pek alakası olmayan ekranlarda gördükleri istanbul takımlarına sempati duyan sırf yakışıklı erkek oyuncular bulunduğu için takım tutan kız arkadaşlar bile Samsun yendi di mi? Playy-of potasında şimdi birdahaki maçıda ordu ile mi? şeklindeki soruları duymak şehirdeki ilgi ve alakayı gösterir nitelikteydi.

sadece55

Burak

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 22 November 2010, 18:03:15
Bu maç için şehirde büyük bir hava var.Bügün kendi sınıfımda futbolla pek alakası olmayan ekranlarda gördükleri istanbul takımlarına sempati duyan sırf yakışıklı erkek oyuncular bulunduğu için takım tutan kız arkadaşlar bile Samsun yendi di mi? Playy-of potasında şimdi birdahaki maçıda ordu ile mi? şeklindeki soruları duymak şehirdeki ilgi ve alakayı gösterir nitelikteydi.

olum mpalli çılgınlar diye grup bile vardı okuluma b.k atma  :D :D :D :D :D   şaka bi yana yolda sürekli sağdan soldan amcalar aynı şeyi söylüyor . Orduyu yeneriz sokakta 2-3 muhabbet duydum böyle en az

OrduluGencliq

Konuya dalıyorum hemen. Türkiye Kupası'nda görülen sarı kart ligde geçerli sayılıyor mu? Eğer böyle birşey varsa bizim maçta Tavşanlı cezalı oyuncu oynatmış oluyor, bizim forumda bir iki öyle bi muhabbet dönüyor şuan ama. Tabi böyle şeylerden medet ummak ne kada rdoğrudur bilemem ama.

minci

Bidiğim kadarıyla kupada gösterilien sarı kartlar sadece kupa maçlarında geçerli ancak kırmızı kartlarda böyle bir ayırım yok. Bir oyuncu kupa maçında kırmızı kart görürse bir sonraki resmi maçta hangi ktegoride olursa olsun otomatikman oynayamaz.

OrduluGencliq

Yani bende kupada görülen sarı kartın geçerli olduğunu bilmiyorum. Ki inşallah geçerli sayılır o zaman biz Tavşanlı'yı 3-0 yenecez. Mikail adında oyuncuları 4 sarı kart görmüş bizim maç öncesi.
Ama bence Zenke cezalı değil kupada görülen sarının lige etki yapacağını sanmıyorum.