SAMSUNSPOR Taraftarı Medeni Taraftardır (Çocuklar Duymasın Haluk)

Başlatan Kaya, 11 November 2010, 02:24:25

« önceki - sonraki »

Ekrem

Gözüm bu çocuğu arıyacak maçta :D :D  VİP te olur heralde :D

TeRMeLee

Nuri Asan

5trawberry

celebi

berusa55

Feriştahları gelse yine yemez... Kaldı ki o kadar feriştah ne arar la bunlarda  :D ;D

;D ;D

mehmet yılmaz

AlıntıÇocuklar Duymasın'da Samsunspor Sohbeti     

ATV'nin sevilen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçımız konu edildi.

Çocuklar Duymasın'da Samsunspor Sohbeti

ATV'nin sevilen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçımız konu edildi.

Senaristliğini Birol Güven'in yaptığı dizide, kızı Duygu ve rol icabı Denizlili olan nişanlısı Berke, Haluk'tan ( Tamer Karadağlı ) hafta sonu oynanacak olan Samsunspor - Denizlispor maçına gitmek için izin istiyorlar.  Anne Meltem'in "Ya kavga çıkarsa" sorusu üzerine Haluk "Samsunspor taraftarı medeni bir taraftardır. Bir kere orası Atatürk'ün ayak bastığı yerler oralar kızım; hiçbir şey olmaz!" diyerek karşılık veriyor. Denizlili çocuğun maçı kazanacağını söylemesi üzerine de "o belli olmaz, top yuvarlaktır" demeyi de ihmal etmiyor.

Dünkü programın ardından forumlara da yansıyan görüntüler üzerine Samsunsporlu taraftarlar, "Yönetimimiz Tamer Karadağlı ya da Birol Güven'e ulaşıp bu maça davet etmeli ve bu jeste bir karşılık vermeli" diye özetlerken, Denizlispor taraftarının da sadece dizide değil gerçekte de Samsun'a gelmeleri gerektiğinin altını çizdiler.

İlgili görüntü

http://wwwstatic.megavideo.com/mv_player.swf?image=http://img10.megavideo.com/d55d40ebdb03893058c89e1009354e27.jpg&v=HUQLR2EX

samsunspor.biz

kabacevizli55

arkadşlar bahsetmiştide ne olduğunu tam anlamamıştım güzelmiş :D :D >l< >l<

salihcakir

hakkaten çok kalabalık gidiyoruz deyince bir şey var zannediyoruz biz de :) altı üstü bir otobüsmüş.

şöyle bir pankart çok uygun düşer aslında konuya da gönderme yaparak;

"
Çocuklar Duymasın
Yaslayacağız...
"

Kodalak

Alıntı yapılan: salihcakir - 11 November 2010, 17:51:50
hakkaten çok kalabalık gidiyoruz deyince bir şey var zannediyoruz biz de :) altı üstü bir otobüsmüş.

şöyle bir pankart çok uygun düşer aslında konuya da gönderme yaparak;

"
Çocuklar Duymasın
Yaslayacağız...
"

yasladıktan sonra tüm stad   "çocuklar duymasın yasladıkmı" diye bağırsak ne süper olur :D

babasamsunlu

Aman şşi sakın
Kimse uyanmasın,
Horoza yasladık
Çocuklaar duyymaassııın  

şeklinde kendi orjinal müziği ile birlikte şahane olabilir mesela :D :D :D

sadece55

Akan abi senin sesinden canlandırdım da pek medeni oluyor be abi :p

babasamsunlu

Evet kötü bir şey bence de..Bende canlandırdımda pek hoş durmuyor :P :P :P

Yalnız herkes gibi bende de tuhaf bir hırs var bu maça karşı ve kazanacaz hatta çok rahat kazanacaz gibi geliyor...

Gerçek gücünü gösterecek bu takım bu pazar..Tek sonuç 3 puan ...  ;) ;) ;) ;)

kutsalforma

Bir kez daha Samsunlulugumla gurur duydum, her hemsehriye nasip olmaz böyle bir jest.
Diziyi begeniyle izliyordum, artik hic kacirmicam
Eee nede olsa adamlar reklamimizi en iyi sekilde yapiyorlar, birazda bizden reyting alsinlar ;D
Demekki mertligimiz, delikanliligimiz dillere destan olmus
Mesela Trabzon ve Diyarbakir hakkinda kesinlikle böyle seyler denmezdi, ama neyi neyle kiyasliyorum canim bende
Bizim sehrimiz ATATÜRKÜN sehri 8) 8) 8)