Erkut Tutu İzmir'de yumruklandı

Başlatan Sioux, 07 November 2010, 22:47:16

« önceki - sonraki »

Kaptan

bunu yapanlar samsunada gelsin öpüpü koklasalım   soysuz ksklı yöneticiler

55Bafra55

Karşıyaka'ya hiçbir zaman sempatim olmamıştı,bu olayla da bu kulübe nefretim oluştu.
Geçmiş olsun Sayın Tutu ve Samsunspor...

Serkan

yahu maçta olan insanlar karşıyaka taraftarına teşekkür ediyor, sizler burdan nefret çığlıkları atıyorsunuz, arkadaş yöneticiler arasında olan taraftarı ne bağlar, liseli gibi yazı yazıyorsunuz  :D

kaptan 55

bu olaya istinaden bir örnek vermek isterim.seneler önce efsane başkan camianın başındayken bir trabzon deplasmanında protokol tribünün hemen yanındaki vıp tribünlerine yerleşmiş yaklaşık 50-60 ts taraftarı maçla hiç ilgilenmeden 90 dak.büyük başkana sövdü.bunun nedenleri belliydi,zaman su gibi aktı geçti,onlar bu sefer SAMSUN'a geldi,bizde belediye evleri tarafındaki vıp tribünlerine yaklaşık 60-70 kişi yerleştik.mehmet ali yılmaz'a tüm SAMSUNSPOR camiası adına sevgi ve saygılarımızı 90 dak.boyunca eksik etmedik.
kısasa kısas
varsa önümüzdeki ksk maçında aynı uygulamayı yapmak isteyen arkadaş girelim vıp tribünlerine ksk yöneticilerinin 90 dk camia adına sevgi ve saygılarımızı iletelim.

supernatural_55

Mehmet ali yılmazın bi de sibel diye bi şeyi vardı değil mi Erdal abi:))mehmet ali yılmaz ...........sibele fiyaka da yapmaz şeklindeydi sanki neyse boşlukları doldurmayalım:))

kaptan 55

berusa55

AlıntıAHLAKSIZ SALDIRI

Başkan Erkurt Tutu'ya yapılan çirkin saldırıyı, Samsunspor.biz sitesi üyeleri de kınadı

'Ahlaksız saldırı" başlığıyla yayınlanan bildiride, "İzmir'de oynanan Karşıyaka maçımızda kulübümüzün başkanı İ.Erkurt Tutu'ya medeniyetten nasibini alamamış bir Karşıyakalı yönetici ile onunla aynı özellikleri taşıyan kardeşi tarafından yapılan ahlaksızca saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı bir resmi müsabaka esnasında SAMSUNSPOR'umuzu temsilen orada bulunan bir başkana yapıldığı için camiamızın üstüne alıyor ve bu çirkinliği ortaya koyanları esefle kınıyoruz. Başkan İ.Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23366

55Bafra55

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2010, 10:54:31
yahu maçta olan insanlar karşıyaka taraftarına teşekkür ediyor, sizler burdan nefret çığlıkları atıyorsunuz, arkadaş yöneticiler arasında olan taraftarı ne bağlar, liseli gibi yazı yazıyorsunuz  :D

Neden,senin gibi düşünmek mi zorundayım?
Evet Liseli gibi yazmışım,Lisede öğretmen olunca beni de geçlik ateşi sarmış. 1dk!!! >:(

Serkan

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 09 November 2010, 15:45:37
Neden,senin gibi düşünmek mi zorundayım?
Evet Liseli gibi yazmışım,Lisede öğretmen olunca beni de geçlik ateşi sarmış. 1dk!!! >:(

Benim gibi düşünmek zorunda değilsin tabiki,

evet dediğin gibi liseli'lerin etkisinde kalmışsın hocam,  iyi dersler  ( =

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2010, 10:54:31

Samsunspor Başkanı yumruklanacak ve taraftar tepki göstermeyecek??bu arada liseli gibi yazmak ne alaka anlayamadım??

55Bafra55

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2010, 15:55:54
evet dediğin gibi liseli'lerin etkisinde kalmışsın hocam,  iyi dersler  ( =

İroniyi bile anlayamadığına göre sana İYİ DERSLER.
>:(

gkhn

Takım kaybedince o hafta sitede de gerilim oluyor...

kabacevizli55

üzücü bi durum saygısızlık hat safada
geçmiş olsun başkanım

berusa55

Resmi sitemizin açılışında kınama bildirisi yayınlanmış.

Serkan

09 November 2010, 20:17:23 #44 Son düzenlenme: 09 November 2010, 20:53:41 Serkan
Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 09 November 2010, 19:51:08
İroniyi bile anlayamadığına göre sana İYİ DERSLER.
>:(

Eyvallah..