Samsunspor yönetimi Burma ile buluştu

Başlatan YaşarDoğu, 06 November 2010, 14:08:46

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Allah uzun ömür versin, kendisini genelde sahilde çocuklarla çöp toplama projelerinde yada iskele restore etme işlerinde görürüz genellikle.Mehmet Abi nin dediği gibi Atakum un kurucu başkanıdır ama Samsunspor'a zerre faydası yoktur.Son seçimde Atakuma küçük stad yapacağını söylüyordu , ne gerek var mini stada , Samsunspor var önünde olmadı Gazi Belediyenin yaptıgı var , daha ne stadından bahsediyosun.

berusa55

Önce bir kere 19 Mayıs Stadı'mızda yüzünü görelim  >:(

Sioux

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 November 2010, 00:59:55
Önce bir kere 19 Mayıs Stadı'mızda yüzünü görelim  >:(

yerini tarif etmen lazım önce. hem borç ödüyor, gelemez, masraf olur.
alt belediyelerin alayı mı ilgisiz olur arkadaş  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ollivanders

Biri tese clubi acar oburu baska birsey  yapar . Nedir cektigimiz boyle ya ? >:( >:( >:(

berusa55

Bırak hayırsızları; gelmesinler. Ama bu takım süper lige çıksın görürüz beyefendileri. Özel koltuk kiralarlar sempatiklerini görmek için!  >:(

Burak

Zaten Osman Genç , Necattin Demirtaş , YZY sürekli maçlara geliyor Samsunspor'a para da dağıtıyorlar. Arkadaşlar bazen hakikaten konuları saptırıyorsunuz. M.Burma Trabzonlu arkadaşlar doğru Trabzonspor'u da tutuyormuş oda doğru(öğrendim) . Osman Genç burnunun dibinde OMÜ verken KTÜ'ye proje çizdiriyor mesela. Ama ben seçmedim ya bunları Samsun'da yaşayan halk seçti . Hiçbirinin faydası yok zaten hiçbirinin diğerinden farkı yok.

Peki ben size soruyorum İstanbul'daki Bursa'daki Ankara'daki Samsunsporlular Samsun'dan Ankara'ya İstanbul'a yerleşince çocukları Ankaragücü'nü  Gese'yi Febe'yimi Bursaspor'u mu tutsun ?  Ya bu devletin en tepesindeki adamlar febeyi geseyi tutuyor. Bırakın kim hangi takımı tutarsa tutsun bu iş sevda işidir bu iş yürek işidir. Kimseyi Samsunspor'u tutmuyor diye yargılayabilirmiyiz?  Samsun'un ve alt ilçelerin belediye başkanları Samsunspor'u desteklemek zorunda değildir ama DESTEKLEMELİDİR. Tartışma bu minval üzerinden giderse sağlıklı olur. Ben yazmayayım diye çok uğraştım ama fazla abartıyorsunuz. Benim kimliğimde de Trabzon yazıyor ama ben Samsunspor'u tutuyorum. O zaman trabzonlular da tüh senin gibi trabzonluya desinler bana? Şu forum yazanların kaç tanesinin kütüğü Samsun'da ya da kökeni. Birde sürekli bunlarla uğraşıp kendimizi küçültüyoruz . Trabzon nedir ki sidik yarıştıracağız. Trabzon'dan insanlar o kadar memnun olsa orada yaşayan nüfustan fazlası  göç etmezdi zaten. Kelle milliyetçiliği yapmanın manası yok çünkü sınırı yok. Yurtdışında Türk ' e sarılırsın yurtiçinde şehirline sarılırsın şehiriçinde ilçeline sarılırsın ilçede köylüne sarılırsın...

beşnumara

Alıntı

Kraliçe adayları Burma'yı ziyaret etti

Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması'na katılmak üzere 21 değişik Ülkeden gelen güzeller Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret etti.

Ünlü Organizatör Süha Özgermi'nin düzenlediği güzellik yarışmalarından bir tanesi olan "Dünya Medeniyetler Kraliçesi" yarışması 14 Kasım'da Atakum Marin Otel'de düzenlenecek.

Bu yarışmaya katılmak için dünyanın 21 değişik Ülkesinden Samsun'a gelen kraliçe adayları Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ettiler.

Atakum'un güneşine ve denizine hayran kaldıklarını belirten güzellere karşılık Başkan Burma, "Bu yarışmanın Atakum'da yapılmasına değişik Ülkelerden insanların buraya gelecek olmasından dolayı çok sevindim. İlçemizi ve kentimizi bol bol gezmenizi ve güzelliklerini görmenizi istiyorum. Siz bizim için özellikle turizm alanında gelişmeye çalışan Atakum adına iyi niyet elçilerisiniz. Ülkelerinize geri döndüğünüzde Atakum'un denizini, kumunu, güzelliğini anlatın. İnsanlarınızı buraya gelmeye teşvik edin" dedi.

Netkulis

sadece55

berusa55

09 November 2010, 15:04:30 #23 Son düzenlenme: 09 November 2010, 15:37:30 berusa55
Oooooooo; biz de neyden bahsediyoruz burda   >:(

YaşarDoğu

@Burak

Metin Burma nın nereli oldugu beni ilgilendirmiyor, Samsunspora yardım ediyor mu ki etmeli, seçildiği bölgeye hizmet ediyor mu ona bakarım , gerisinin koy g.. ne rahman gitsin. ;)

Serkan

Burak nedir sendeki bu trabzon  korumacılığı burda senden başkada trabzonlu olup SAMSUNSPOR'u tutanlar var, kimse senin kadar tepki vermiyor eğer seni üzüyorsa bu konular okumazsın müdür...

mehmet yılmaz

Burak, yeter artık...
Bu forumda SAMSUNSPORLU OLMAYAN herkese sallanır. Sana elli kere izahat verdik, neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Ayrıca tam bir kavram karmaşası içindesin.

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2010, 15:09:09
Burak nedir sendeki bu trabzon  korumacılığı burda senden başkada trabzonlu olup SAMSUNSPOR'u tutanlar var, kimse senin kadar tepki vermiyor eğer seni üzüyorsa bu konular okumazsın müdür...

dedeme babasına hakaret edilsin bende izleyeyim öyle mi serkanım ? Eğer hakikaten böyle düşünüyorsan saygı duyarım. Bu konuyla ilgili yazmama kararı almıştım ama çok abartılı yazılıyor. Ben veya diğer Trabzon kökenli arkadaşlar .Ordu'luya Rize'liye Gümüşhane'liye Erzurumlu'ya Giresun'luya fütursuzca sallıyormu veya ben sallıyormuyum. Sadece biraz objektiflik istiyorum.

Alıntı yapılan: samsuni - 09 November 2010, 15:15:56
Burak, yeter artık...
Bu forumda SAMSUNSPORLU OLMAYAN herkese sallanır. Sana elli kere izahat verdik, neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Ayrıca tam bir kavram karmaşası içindesin.

kavram karmaşası derken neyi kastettiğini anlamadım abi . Peki ne yapmalıyım abi izlemelimiyim öylece ?ben kimseden izahat almadımama benim iyiliğim için uyaranlar oldu sadece.. Ayrıca sürekli söylüyorum ben kimsenin şahsına en ufak hakaret etmedim . Ama bana edildi ben yine de şikayet etmedim edenleri. Şayet varsa hakaret içeren bir mesajım sadece uzaktan izlemekle yetinirim forumu problem değil zaten artık çok az yazıyorum çünkü bu muhabbetler yüzünden hevesim kırılıyor. Bu forumun amacının SAMSUNSPOR'lu kazanmak olduğunu düşünüyorum ben insanlara hakaret etmek değil. Beni sadece klavye başından mı tanıyorsunuz ? Ben fake isim alıp yazı mı yazıyorum? Yüzüm burada kendim buradayım sanal biriside değilim başka şehirde de değilim. Sürekli gördüğüm görüştüğüm abilerim kardeşlerim buradaki insanlar. Benim kaç tane mesajım var Trabzon'u ve Trabzonspor ' u eleştirirken  ama trabzonluyu değil. İnsana hakaret etmek bize yakışmaz. Benim çok yakın arkadaşlarım var trabzonlu çoğunuzunda olduğu gibi. Onlara burada hakaret edersem yüzüne bakamam sonra ?. Farklı görüşlere burada yer yok denilirse yine saygı duyarım 

sadece55

ya abi yıllar önce trabzondan gelinmiş hala samsunlu olunmadı mı ya anlamıyorum bu işleri...ya bütün samsun trabzonda mı doğdu yani...

sercan5592

ya bu metin burma 10 yıl baskanlık yaptı atakumda hayrı mı oldu atakuma , ne atakuma ne Samsunspor ' a bi fayda gelmez bu adamdan