Bank Asyada 12, 13 ve 14. Hafta Programı

Başlatan berusa55, 02 November 2010, 17:13:03

« önceki - sonraki »

Mustee13

Denizli maçına tribündeyim kısmetse...

kumköylü ahmet

denizli samsunspor macinda tirubendeyiz insallah oglumla ben

celebi

ben de denizli maçında olmaya çalışacağaım ama nasıl olacak bilemiyorum :(

King Of The North

Erciyes maçlarını yan sahada oynayacak ilgisizlikten, biz oraya en az 500 kişi gideriz olay molay olmaz, adamlar 50 kişiye oynuyor zaten. Denizli maçında zaten yakacağız stadı 20 bin diyorum ben 20 bin. ;D

kumköylü ahmet

sahanin tam orta yerinden bilet almak istiyorum orasi ne olarak geciyooo vip degil dimi...
tv yayini olunca tam karsiyi gosteren yerrr...yardimci olan oolursa sevinirim samsunsporumuz denizli maci icin

Mustee13

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 04 November 2010, 01:29:50
sahanin tam orta yerinden bilet almak istiyorum orasi ne olarak geciyooo vip degil dimi...
tv yayini olunca tam karsiyi gosteren yerrr...yardimci olan oolursa sevinirim samsunsporumuz denizli maci icin

Maratondan alacaksın bileti. Gişeden Maraton bileti alacaksın. 10 TL olur muhtemelen. Gişeden dümdüz, şeref tribünün arkasından dolaşarak iki katlı olan maraton tribününe orta kapısından gireceksin.

celebi

kumköylü sen ilk defa mı maça gideceksin

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 02 November 2010, 23:03:46
ben de denizli maçında olmaya çalışacağaım ama nasıl olacak bilemiyorum :(
bir bilene danış derim ;D ;D

celebi

Burak

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 04 November 2010, 01:29:50

sen sol tarafa ss.biz locasına gel direk maratonda

twitter

Skor tahmini falan yapmak istemiyorum ama sıralamadaki yerimizi belirleyecek maçlar bu haftalarda oynanacak hepside üstümüzdeki rakipler umarım alnımızın akıyla geçeriz bu engelleri ve 15. haftada lider olarak çıkarız sahaya.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: celebi - 04 November 2010, 08:44:49
kumköylü sen ilk defa mı maça gideceksin

epey oldu be kardes gitmeyeli en sonki macim samsunspor bursaspordu 1-0 almisdik 7 dakikda sinan atmisdi
gurbette oldugum icin maclara gitme gibi bir sansim yok  :( ama nezman rast gelsem kacirmam
oglumla ilk macimiz olacak busene ve 2.ligdeykende ilk macimiz olacak

celebi

öylede olsa 19 mayıs stadında yeri bilmememn çok ilginç geldi bana

Ahmeti

denizli maçından önce şehir öyle bir havaya sokulmlıki sanki son maçımız, şampiyonluk maçımız gibi çünkü kendi evimizde oynayacağımız maçları kesinlikle kaybetmememiz gerekiyor.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: celebi - 05 November 2010, 00:12:27
öylede olsa 19 mayıs stadında yeri bilmememn çok ilginç geldi bana

Dedektif misin kardeşim?! 8) çok biliyosan, Termespor'un vip biletlerini nerede satarlar? :-\ :-* onu söyle bana.. :-*