Burası Her Yer Değil

Başlatan doðan, 27 October 2010, 19:04:20

« önceki - sonraki »

Serkan

ultras'ın kullanmadığı motif çok fena ;) gri tonla müthiş olur

berusa55

28 October 2010, 23:06:15 #91 Son düzenlenme: 28 October 2010, 23:10:44 berusa55
Alıntı

Harika tasarım. İlk kez gördüm; her şeyiyle ben "SAMSUN"um diyor! Bandırma Vapuru, Atatürk Anıtı, Sevgi Köprüsü... Süper çalışma!

cgr

28 October 2010, 23:10:00 #92 Son düzenlenme: 28 October 2010, 23:16:26 cgr
Ultras'ın yaptığı tasarımda ufak düzenlemeler yapmıştım. Samsunspor amblemlerini beyaz şeklinde düzeltmiştik.

Üstüne beyaz yazı ile çok güzel şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.

kalptenþimþek

Serkan

Çağrı' verdim şukelanı  (=

ahmetsefa55

arabaların arkasına koyulacak kucuk atkılar bence sade olmalı yanı cem kardesımın yaptıgı bence guzel dıger desenlı olansa buyuk atkı olsun bence

Sercan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 October 2010, 02:57:56
arabaların arkasına koyulacak kucuk atkılar bence sade olmalı yanı cem kardesımın yaptıgı bence guzel dıger desenlı olansa buyuk atkı olsun bence

Evet okunabilmeli..

Serkan

Ollivanders

:) Super olur heee :D Lak Yapıştır :D

deli 55

mükemmel olur böle bişi yaptırılırsa.ve de en az 2 tane alırım ;)

fatih55ankara

orhan

büyük  samsunspor bayraklarına burası her yer değil burası SAMSUN yazmalıyız ve şehrin en işlek caddelerine asmalıyız hem şehri havaya sokmalı hemde malum kişilere cevap verilmeliyiz.ayrıca atkı yapılacaksa yapılabilir.onlarda arabalara asılır.

King Of The North

Bir de bu sezon eve dönersek kapak olur bazılarına...

Ollivanders

Superlige donmek icin Taraftarın , Yönetimin , Teknik heyetin ve futbolcuların inanması ve birlik beraberlik halinde olması gerekiyor. Samsunspor camiası olarak bunu sağlayamadık. Aksine daha kotuye gittik. Benim Superlig umudum fena zayıfladı. 

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 October 2010, 01:14:28
Superlige donmek icin Taraftarın , Yönetimin , Teknik heyetin ve futbolcuların inanması ve birlik beraberlik halinde olması gerekiyor. Samsunspor camiası olarak bunu sağlayamadık. Aksine daha kotuye gittik. Benim Superlig umudum fena zayıfladı. 

Sen rahat ol selo çıkarız bu sene  ;) ;) ;D