BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

King1965

beraberlıkte ıyı puandr derse bu mac sonunda bn bu hocayııı :S

Ollivanders

berusa55

Bugün oynayanların çoğunun Diyarbakır maçında oynamadığını görürsek şaşırmayız... Antep maçında Giresun maçı kadrosundaki çoğu topçumuz oynamadığına göre hocanın kupayı pek de iplemediği çıkıyor ortaya!

celebi

cembaba

Alıntı yapılan: celebi - 28 October 2010, 00:59:53
alırız bence 2-0 yada 3-0

Küçük takımlara bu sene yeniliyoruz. Hayırlısı olsun. İnşallah kazanırız. Sonrasında da Mersin'e çakarız. 2-3. olalım artık. Şov yapalım. Tribünleri dolduralım. yeter daaaaaaaaaaaaaaa

nako55

ahmetsefa55

ayrıca kıme yenıldık kı bız kucuk olarak ? yanı kotu durumda olan ? bızden kotu durumda olan takımlara cok puan verdık dıyebılırız ornegın kartal akhısar tavsanlı hatta bence boluya 3 degılde 1 puan verebılırdık..

berusa55

Pazar günü havamız güzel; inşallah maçın sonucu da güzel olur...

King Of The North

Kupa defterini kapattığımıza göre şimdi lige konsantre olmalıyız, bu yolda Diyarbakır engelini rahatlıkla geçmemiz gerekiyor. Ersin, Turgay ve Hakan Bayraktar dinlendirildiğine göre bu maçta çok iş düşüyor kendilerine...

jean

Ekrem

HedefiMİz  3 puan inşallah     kalpar beyin isteği 1 puanmı acaba yıne ...

dilatino

Samsunspor icerde disarda hedefi daima 3 puandir.. genelde mac yorumu yapmaz okumayi tercih ederdim ama sagolsun TRT maclari verdigi icin nacizane bende fikirlerimi yaziyorum bu sene Herkes gibi bende Kalpar diyerekmi baslasam bilemedim..
Bank asyadaki en iyi hocamiz kalpardir. nedenmi  digerleri daha iyi olsa sanirim göndermezdik.
Mac icin düsüncem zor mac olacak diyarbakir gelene gidene yeniliyor. hocasida istifa etti, genelde hoca degisiklikleri takima olumlu yansir umarim diyarbakirda böyle olmazda rahat yeneriz..
zor gececegini düsünüyorum ama bence her macda samsun favoridir icerde disarda iki farkli alabiliriz sanirim... saygilar..

kabacevizli55

Alıntı yapılan: dilatino - 28 October 2010, 16:52:34
Samsunspor icerde disarda hedefi daima 3 puandir.. genelde mac yorumu yapmaz okumayi tercih ederdim ama sagolsun TRT maclari verdigi icin nacizane bende fikirlerimi yaziyorum bu sene Herkes gibi bende Kalpar diyerekmi baslasam bilemedim..
Bank asyadaki en iyi hocamiz kalpardir. nedenmi  digerleri daha iyi olsa sanirim göndermezdik.
Mac icin düsüncem zor mac olacak diyarbakir gelene gidene yeniliyor. hocasida istifa etti, genelde hoca degisiklikleri takima olumlu yansir umarim diyarbakirda böyle olmazda rahat yeneriz..
zor gececegini düsünüyorum ama bence her macda samsun favoridir icerde disarda iki farkli alabiliriz sanirim... saygilar..
yücel ildiz kötü müydü kardeşim
kalparın elindeki kadro kapasitesinin altında iş yapıyo

mehmet yılmaz

Bu gibi komplo teorilerinden pek anlamam ama az önce bir haberin

http://www.netkulis.com/haber-11907-Ustegmenin_refleksi_teroristleri_amacina_ulastirmadi

ayrıntısını okurken şöyle bir şey geldi aklıma;

bu provokatif saldırının tam da bizim .dbakır maçımızın öncesine gelmesi bir tesadüf müdür acaba? bu köpeklerin tarihinde samsun sahiline kadar gelip de böyle puştluk yaptıkları bir başka saldırı yok bildiğim kadarıyla. mehmetçiklerimizi resmen Allah korumuş, şayet oradan birkaç şehit çıksaydı şu an Samsun'da çok ciddi bir infial oluşurdu ve bu da maalesef ister istemez d.bakır maçına sirayet edebilirdi.

sadece bir teori benim ki ama insan huylanmıyor da değil...

( not, lütfen yine siyasi mevzulara çekmeyelim, yok memleket elden gidiyor, yok öteki onu meclise sokmuştu, beriki şöyle yapıyor muhabbeti dönmesin... )

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 October 2010, 17:40:11
Karadeniz'de pkk'nın herhangi bir örgütlenmesi yok, onun yardakçıları olan tikko, thkp-c gibi grupların işidir.

terörist pkk'nın silahlı örgütlenmesi yok mert, şehir yapılanması dedikleri şeyden az da olsa var. neticede hepsi aynı ideolojinin itleri, aynı b.kun farklı renkleri zaten. ama muhtemelen para karşılığı yaptırdıkları bu tetikçiliğin tam da dbakır maçımızın öncesine rastlaması ilginç geldi bana.