Samsunspor'a 4 milyonluk gelir!

Başlatan cembaba, 20 October 2010, 17:27:57

« önceki - sonraki »

cembaba

AlıntıSAMSUNSPOR'A 4 MİLYONLUK GELİR
Samsunspor'un Milli Emlak Müdürlüğü'nden aldığı ve kulübün maddi anlamda kurtuluşu olarak görülen 22 dönümlük arsanın satışında sona gelindi.
20 Ekim 2010 Çarşamba 12:49

Satışa engel olan mevcut binanın çatısı da tamamlandı. Kırmızı-Beyazlılar, bu satıştan 4 milyon TL gelir bekliyor

TESİS YAPILDI
Kırmızı-Beyazlıların İsmail Uyanık'ın başkanlığı döneminde Milli Emlak Müdürlüğü'nden aldığı Tekkeköy Azot Fabrikası yanındaki 22 bin metrekarelik arsanın satış aşamasında sona gelindi. Arsanın satılabilmesi için gerekli olan spor kompleksi de tamamlandı. Arsaya, bir çim saha, portatif tribün ve hizmet binası yapıldı.

ÇATI BİTİRİLDİ
Bu işlemin tamamlanmasıyla tesislere Milli Emlak Müdürlüğü uzman müfettişler gönderdi. Tesisleri inceleyen müfettişler bina çatısının yapılmadığı gerekçesiyle olur raporu vermeden Ankara'ya döndü. Samsunspor yönetimi bu gelişme üzerine 8 bin lira harcayarak binanın çatısını kısa sürede kapattı ve istenilen düzeye getirdi.

MÜFETTİŞ GELECEK
Tesisler önümüzdeki günlerde yeniden müfettişlerin kontrolünden geçecek. Eğer olumlu rapor verilirse arsa Milli Emlak Müdürlüğü'nden rayiç bedel karşılığında satın alınacak. Samsunspor bu satışın gerçekleşmesiyle arsayı kendisi satışa çıkaracak. Bu satıştan ise kulübün kasasına 4 milyon lira geçmesi bekleniyor.

KÖKTAŞ GERİ ALDI
İsmail Uyanık döneminde alınan arsa daha önce göreve gelen yönetimler tarafından satılmak istenmişti. Ancak, Samsunspor'u maddi anlamda rahatlatacak olan arsa bir türlü satılamamıştı. Bir dönem arsanın kirası ödenmediği için Milli Emlak Müdürlüğü arsayı geri almıştı. Ancak, Başkan Fuat Köktaş'ın göreve gelmesiyle borç ödenmiş, arsa yeniden Samsunspor'a kazandırılmıştı.

Halk

Bu haber güzel bir haber bence. Kulübümüz iyi bir gelir elde edecek. İnşallah doğru şekilde kullanılır. Yine İsmail başkan zamanında yapılan şeylerden bir tanesi... Özledik be büyük başkan! :(

mehmet yılmaz

İsmail Uyanık'ın büyük düşüncesinin, kalıcı gelir isteğinin bir yansıması daha, kaç yıl sonra. Ayrıca Fuat Köktaş'ın cin fikirliğini de atlamamak lazım. Çünkü araziyi makul bir bedelle geri aldıktan sonra, formalite olması için oraya sözde bir spor kompleksi de yaptırmıştı.

İnşallah doğru kullanılır, güzel bir haber bu... :)

kabacevizli55

20 October 2010, 17:37:10 #2 Son düzenlenme: 20 October 2010, 17:53:23 kabacevizli55
İnşallah doğru kullanılır, güzel bir haber bu...

furkan5534

8) 8) 8) inşallah..

bu parayla manchester unıtedden ayrılacak olan Rooney'i alalım  ;D :D :D :D :D

brigand

Samsunspor için hayırlısı olur inşallah.

kalptenþimþek

1dk!!! Rooney, kalpar varken kadroya giremez.. >:(

celebi

çok iyi haber inşaallah heba etmezler geliri

Kaya

Ben tesisin satılmasına karşıyım,o kadar emekle binbir sıkıntıyla İsmail başkan SAMSUNSPORa kazandırmış o arsayı Fuat Köktaştan da ALLAH razı olsun korumuş 4 milyonluk gelir için çok güzel bir yer elden çıkıyor :( Haberi ilk okuduğumda da üzüldüm açıkcası bir taşınmazın satılması kulüpler için bana göre geriye gidişin en büyük göstergesi..Tüm takımlar kalıcı gelir getirecek işlere başvururken biz cepten yiyoruz.Tamam atıl diyebilirsiniz işe yaramıyor diyebilirsiniz ama nice 4 milyonluk işler yapabilecek,futbolcular kazandırabilecek bir tesis olmasını sağlamak daha mantıklı değil mi?

Neyse olan olmuş madem satılıyor genel yorumlara katılıyorum.Turgut transferinde yaşadığımız gelen paranın nasıl kullanılacağı ile ilgili sıkıntıyı bu parada umarım yaşamaz,gerekli yerlerde kullanırız

Ahmeti

bu aralar samsunspor umuzun adına duyduğum en iyi haber :)

Shane_Falco

KÖKTAŞ GERİ ALDI
İsmail Uyanık döneminde alınan arsa daha önce göreve gelen yönetimler tarafından satılmak istenmişti. Ancak, Samsunspor'u maddi anlamda rahatlatacak olan arsa bir türlü satılamamıştı. Bir dönem arsanın kirası ödenmediği için Milli Emlak Müdürlüğü arsayı geri almıştı. Ancak, Başkan Fuat Köktaş'ın göreve gelmesiyle borç ödenmiş, arsa yeniden Samsunspor'a kazandırılmıştı.

Benim anlamadığım olay madem arsa bizim biz hangi kirayı ödemedik diye el koyuyo emlak müdürlüğü arsaya insan kendi arsasına kiramı ödermiş ???

lucarelli

Gayrimenkul satışı yerine farklı biçimde değerlendirilmeli bence. Araziyi satıp bir kez kazanmaktansa, bu araziyi düzenli gelir getirecek bir şekilde değerlendirmeli.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: lucarelli - 21 October 2010, 00:12:01
Gayrimenkul satışı yerine farklı biçimde değerlendirilmeli bence. Araziyi satıp bir kez kazanmaktansa, bu araziyi düzenli gelir getirecek bir şekilde değerlendirmeli.

>l< >l< >l< >l< >l<

katılıyorum..buraya  4 milyonu gömen adam  babasının hayrına gömmeyecektir..Mutlaka önemli bir yatırım yapacaktır..Ve o yatırımdan parlar kazanacaktır...

Ama yapacak bir şey yok..Acil paralara ihtiyacı olan kulübümüz maalesef taze paraya hayır diyemez.

Benim korkum bu parayı hiç etmeleri :(

**KaR6**

akan abi borsaya yatırsın parayı ;D

domates alalım, haftasonu zam gelecekmiş, ya da diğer takımlarla gün mü yapsak, elimize toplu para geçer..

bi benzinlik bi adam gibi otopark kazandıramadılar ya bu takıma, başka bir şey diyemiyorum..

babasamsunlu

:D :D

kardeşim 1 trilyonunu bana versinler ben bir sene sonra  onlara 2 trilyon olarak vermezsem daha da bişi bilmiyorum :):)

diğer dediklerine de fazlasıyla katılıyorum..bu konuda en büyük kırgınlığım çok sevdiğim benim için en büyük Samsunsporlu İsmail Başkanadır..Çok şey yaptı ama maalesef şu arsa dışında ne bir kalıcı eser kaldı ondan nede sağlam oturmuş bir kurumsal yapı :(

**KaR6**

eyvah, ismail başkana salladın kolla kendini abi ;D