Samsunspor'a 4 milyonluk gelir!

Başlatan cembaba, 20 October 2010, 17:27:57

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

pitbul055

Merak etmeyin bunada bir engel bulurlar.Nedense bize geldiği zaman bütün kanunlar,kurallar

işliyor.Belediye yardım yapacak-MIŞ ama kanunen belediyelerin kulüplere yardım yapması para

aktarması yasak-MIŞ.Liglerimizde okadar belediye takımları var bu takımlara kimse birşey

demiyor.Bize geldiği zaman kanunlar nizami bir şekilde işliyor.Bu arsayıda bir kılıfa uydurur bir

şekilde bu paraı samsunspora vermezler.Çakıl ocaklarında olduğu gibi.

Ayberk

4 milyonu duyunca ilk anda çok sevindim, gerçekten bugün sadece Samsunspor için değil, diğer tüm Türk takımları için gerçekten çok iyi para. Ama benim de bazı soru işaretlerim var kafamda. Mesela 4 milyon lira girdi olacak kulübe ama, nerelere kimlere! gidecek? Yönetim her zamanki "şeffaflığını" mı sürdürecek yoksa bu konuda gerçekten şeffaf olabilecek mi?

Bir de örneklerini duyuyoruz ya, mesela bir arsayı birilerine satıyorlar ama gelecek 20 yılki gelirlerin %1'ini, 5'ini neyse artık satıcı alıyor. Eğer biz de bu şekilde satabilirsek çok daha mantıklı olur bana göre,belli bir müddet daha gelecekte geliri olur kulübün. Ama işin prosedürü nedir ne değildir bilmediğimden de sadece bir fikir olarak aklıma geldi gerçekleşebilme olasılığını bilmiyorum.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 October 2010, 00:24:39
eyvah, ismail başkana salladın kolla kendini abi ;D

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 October 2010, 00:25:30
hahahaha...

gel Samsuni geeelll :D :D

Açın da msninize gülün ula! :)  ;D

Benim İsmail Başkanı sıkı sıkıya savunmamın temel sebebi Samsunsporluluğa bağlı bir vefa hissidir. Zaten İsmail Başkanı eleştirenler yaptıkları değil yapamadıklarıyla eleştiriyorlar. Geçen önrmli bir ortamda yine YZY-İ.Uyanık mevzuu açıldı, tabii fikrimi hiç sakınmadım. Sohbetin başında Y. Ziya'cı oaln kişi bile en sonunda sağlam bir İsmail Uyanık hayranı olarak çıktı, meğer öyleymiş :)  ;D  :D

babasamsunlu

şuan şok oluyorum...  :-X :-X :-X :-X
yazıklar olsun Sayın Samsuni..  :'( :'( :'( :'(
Sizki İsmail Başkana olan inanmışlık söz konusu olduğunda gözlerimin dolu dolu olduğunu gören birisiyken nasıl benim ona karşı olabileceğimi düşünürsünüz...  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

ben ne demişim bi bakalım;

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 October 2010, 00:22:09

diğer dediklerine de fazlasıyla katılıyorum..bu konuda en büyük kırgınlığım çok sevdiğim benim için en büyük Samsunsporlu İsmail Başkanadır..Çok şey yaptı ama maalesef şu arsa dışında ne bir kalıcı eser kaldı ondan nede sağlam oturmuş bir kurumsal yapı :(

lütfen altı çizili yere dikkat ediniz...

Evet yapamadıklardan şikayetçiyim..
O yapamadıkalrını yapabilseydi şimdi bu çapulcular buralara gelemeyecekti..
Evet kızıyorum çünkü bu takımı bir tek o kurtarabilirdi...
O nun kadar kim yürekliydi ki her şeye karşı... off off...  :( :( :( :(

yine açtın yaramı Samsuni..yazıklar olsun....

mehmet yılmaz

Yok ula ben sana ya da kar6ya demedim zaten, sizin ve site ahalisinin çoğunun düşüncelerinizi biliyorum. ;)

babasamsunlu

bırak bırak...işte alındım ben  :'( :'( :'( :'(

bir kilo pirzolaya işte ancak düzelirim belki  :-\ :-\ :-\ :-\

King Of The North

Şu andaki gelir kaynaklarımızı eksiksiz yazabilecek biri var mı?

babasamsunlu

Kulüpten hiç bir şekilde bir açıklama gelmiyor gelir gider tabloları hakkında..

Resmi sitede yok böyle bir yer..

Sanmıyorum kimsenin bu konu hakkında bilgi sahibi olabileceiğini  :o :o :o

King Of The North

Ne bileyim otopark, sponsor, reklam, iddaa, spor toto, yayın gelirleri falan nedir bütçeye ne kadar girdi sağlar bilen vardır bizim ahali bilinçli ve araştıran bir taraftar grubudur.

brigand

bu konuyu ögrenebilcek küçükte olsa bir kanal, bir açık yok. ancak mali genel kurulunda bulunabilecek biri bize aktarabilir.

Ayberk

Bir aralar bizim işyerinin fax numarasına yanlışlıkla yollanırdı ufaktan bir şeyler İhsan Yeşilyurt adına :D

Brezilya'da oyuncu izleme masrafı, hocaların ödemeleri, Turkcell ve Coca Cola'dan gelen sponsorluk ücretleri vb. Ama bu dediğim 2005-2006 sezonuydu. Ondan sonra arkası kesildi faxların, yenileri gelirse bilgilendirme yaparım :P  ;D

jean

Hic Umudum yok ama insallah gerceklesir 4 trilyon guzel para

kutsalforma

Alıntı yapılan: lucarelli - 21 October 2010, 00:12:01
Gayrimenkul satışı yerine farklı biçimde değerlendirilmeli bence. Araziyi satıp bir kez kazanmaktansa, bu araziyi düzenli gelir getirecek bir şekilde değerlendirmeli.

Tamamda hacim, kulüp 8 bin lira bulup catiyi zor yaptiriyor. Daha yüksek miktarlar ile yatirim nasil yapsin?
Keske hazir para olsada, araziyi degerlendirebilsek, ama yok iste...

hacettepeli

4 milyon dolarla samsunspor'u fm 2010 da şampiyon yaparım ben :D iyi para doğru kullanılırsa tabi. transfer yapılsın ihtiyaç duyulan bölgelere.