GİRESUN ORGANİZASYONU İPTAL

Başlatan kaan, 19 October 2010, 00:52:30

« önceki - sonraki »

beşnumara

Antep' gidecem diyarbakır'a gidecem geliyon mu :)

Kaya

Antep e gideceğim ama kupa olanına değil ayrıca Diyar a izin çıkarsa gideriz..Gazla çalışmıyorum msn e gel uzatma  8) ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 23 October 2010, 01:00:23
Antep e gideceğim ama kupa olanına değil ayrıca Diyar a izin çıkarsa gideriz..Gazla çalışmıyorum msn e gel uzatma  8) ;D
Niye burda yazınca gazın mı tükeniyor ;D :D Anlayışımı birilerinin anlayışına benzettin mi ;D onlar gibi olabiliyormuyum.Tamam uzatmayacağım Gidecek olan arkadaşlara Allah kazasız belasız yolculuklar versin.Skor ne olursa olsun kalpar gitmeyeceği için kazanalım diyorum

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 October 2010, 01:02:48
Gidecek olan arkadaşlara Allah kazasız belasız yolculuklar versin.Skor ne olursa olsun kalpar gitmeyeceği için kazanalım diyorum

kaptan 55

kral senin yaptığın pankartlardanda bir iki tane getir,asarız tribünlere en kırmızısından..

kaptan 55

son durum nedir?liste şekillendimi?

Nuri Asan

Sabah giresunda hava çok iyiydi,1 saattir soğuk yine.Hava he yağdı he yağacak.Birazdan stad zeminine bakacam.Emanetleri şimdiden bizim tribüne saklamak lazım ;)

YaşarDoğu

23 October 2010, 15:40:12 #127 Son düzenlenme: 23 October 2010, 16:43:40 YaþarDoðu
Forumu sıkı sıkı takip etmeyi özlemişim ...

Zapata her zaman edmontdantenin yanında :)))  O minibüse 10 kişi sığacak başka çaresi yok.Yavuz bak geliyorum ;)

doðan

valla ben maç kadrosunun son halini gördükten sonra pekde niyetli değilim ; kalparı kalparlamayı düşünüyorum  >:( >:( >:( >:(

edmontdante

Arkadaşlar ,bizim minibüsün muayenesinin geçmiş olması ve Kütahya'dan gelirken frenlerinde problem tespit edilmesi sebebiyle büyük reis Hasan SEVER yola çıkmamıza izin vermemektedir.Bu sebeple Giresun  seyahatimiz iptal edilmiştir.Üzülerek bildiriyorum kusura bakmayın.

doðan

la ne oldu :)
herşeyde bir hayır vardır engin , gelecekti ama sadece seni kırmamak için , içimden hiç gitmek gelmiyordu...

seckin55

Doğan abi dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır. Gitmiş kadar olduk en azından :)

doðan

yok be seçkin im çok doluyum bildiğin gibi değil , bu gün koçyiğite uğradığımda bayağı bir sinirle bir çok laf ettim , gitmeyecem dedim lanet olsun dedim ; ama bir enginime kıyamıyorum dese gene giderim yarın , bize araba yok değil ya , ama içim çekmiyo , beynim uyuşuyo sinirden .......

berusa55

Hayırlısı olsun abi.... Can sağlığı daha önemli Allah korusun...

seckin55

haklısın abim, her hafta aynı senaryo, çıldırmamak elde değil. yinede arma aşkına dayanamıyoruz işte. bu çok başka bir sevda.anlatılamaz.