Buket Spor ' un Terbiyesizliği ve Boykot Çağrısı

Başlatan Burak, 09 October 2010, 16:41:31

« önceki - sonraki »

Burak

Buketspor da dün gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Vitrinde 4 tane manken mankenlerde diğer takımların formaları SAMSUNSPOR'umuzun forması poşette yerde duruyor !!! Belli ki özellikle oraya konulmuş. Buna resmen ekmek yediğin yere pislemek denir.

Belki boykot edip ürün almayarak ekonomik bir zarar veremeyiz ama farkındalık yaratabiliriz.  Dik duruşumuzu göstermek adına sizi buketspor u boykota davet ediyorum...

Mustee13

Sorup soruşturup iç yüzünü anlamak lazım...

Mert

Biz bişey yapmadıkça bunlar kaşınıyolar.İlle de zor mu kullanmak lazım be adam?

Ertuğrul Sağlam

Ollivanders

09 October 2010, 16:54:47 #4 Son düzenlenme: 09 October 2010, 17:34:46 Serpico55
Benimde dikkatimi cekti ve cok tuhafima gitti. Gozlerim samsunspor formasını aradı ve zorda olsa altta kosede bir yerde poşetinden cıkarılmamıs sekilde buldum.

Sinop un işlek caddesinde  bulunan bir spor magazası kadar olamıyorsunuz. Adam sinopspor formasını mankenine giydirmiş cok guzel sergiliyor ya biz ? Stad girisindeki Samsunspor collection satıyoruz formalarımızı yada sahtesi satılan rus pazarında. Yazıklar olsun

red_white

YaşarDoğu

Bir buket küfür ettim , aklıma geldikçe ederim yine..

Ertuğrul Sağlam

09 October 2010, 18:01:19 #7 Son düzenlenme: 09 October 2010, 18:07:22 6 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 09 October 2010, 17:36:36
Bir buket küfür ettim , aklıma geldikçe ederim yine..

Süleyman biz küfredip günaha girdiğimiz ile kalırız. Bu şehirde bazı şeyleri değiştirmek çok kolay değil, bizim yaptığımız şuanda karanlığa küfretmek gibi birşey, hani derler ya ''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak'' Bizim mumumuz var ama mumu alevleyecek çakmak takımda.

Bu şehirde bazı güzel şeylerin olması tamamen başarıya endekslenmiş durumda ne zamanki Samsunspor başarılı olur, ozaman özlediğimiz, görmeyi arzu ettiğimiz güzel şeyler olur.

Bugün Trabzon'da Bursa'da kendi adlarına olan güzellikler tamamen şehir takımlarının başarısı ile alakalı, yoksa Bursa'da başka takımı tutanlar yokmu? belkide Samsun'dan daha fazla İstanbul takımını tutanlar vardır. Bugün Bursa'da 4-5 tane takımın ürünlerinin satışını yapan mağza var hemde Samsun'daki Fenerium gibi kuytu köşedede değil şehrin en işlek yerlerinde.

Bugün baktığında Bursa'da sanki başka bir takım tutulmuyormuş gibi bir görüntü var.
Yani diyeceğim o ki Samsunspor ne zaman başarılı olur ozaman görmeyi arzu ettiğimiz güzellikleri görürüz.....

kabacevizli55

bende bi mum yakıyımda  bari evin balkonuna samsunspor bayrağı asıyım  kimi gören gururlanır
kimiside kıskançlıktan kendini yer

celebi

babasamsunlu

samsuna gidince bi uğrayıp adam gibi soracam..neden böyle birdavranış sergiliyorsunuz diye..
eminimki manasız bir cevap verecekler..
sonrada alenen küfrederim diye düşünüyorum..
ama mutlaka uğrayacam..

Ayberk

09 October 2010, 20:11:12 #11 Son düzenlenme: 09 October 2010, 20:14:21 DeLaGuarda
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 09 October 2010, 18:01:19
Süleyman biz küfredip günaha girdiğimiz ile kalırız. Bu şehirde bazı şeyleri değiştirmek çok kolay değil, bizim yaptığımız şuanda karanlığa küfretmek gibi birşey, hani derler ya ''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak'' Bizim mumumuz var ama mumu alevleyecek çakmak takımda.

Bu şehirde bazı güzel şeylerin olması tamamen başarıya endekslenmiş durumda ne zamanki Samsunspor başarılı olur, ozaman özlediğimiz, görmeyi arzu ettiğimiz güzel şeyler olur.

Bugün Trabzon'da Bursa'da kendi adlarına olan güzellikler tamamen şehir takımlarının başarısı ile alakalı, yoksa Bursa'da başka takımı tutanlar yokmu? belkide Samsun'dan daha fazla İstanbul takımını tutanlar vardır. Bugün Bursa'da 4-5 tane takımın ürünlerinin satışını yapan mağza var hemde Samsun'daki Fenerium gibi kuytu köşedede değil şehrin en işlek yerlerinde.

Bugün baktığında Bursa'da sanki başka bir takım tutulmuyormuş gibi bir görüntü var.
Yani diyeceğim o ki Samsunspor ne zaman başarılı olur ozaman görmeyi arzu ettiğimiz güzellikleri görürüz.....

Yıl 2006.. Bursa'dayım... Biz düşmüşüz hüzünlüyüm, onlarsa geri dönmüşler Süper Lige, gururla yeşil beyaz formalarını giymiş baba oğul hatta anne, beraberce en işlek caddelerde avmlerde cirit atıyorlar, tüm şehir böyle, her yerde yeşil beyaz bayraklar, dedim ki böyle olamıyoruz biz... Yanımda da ismini vermeyeyim eski bir yöneticinin oğlu olan arkadaşım vardı, merak etme seneye hemen biz de geri döneriz, Samsun da böyle olur dedi; inşallah çektik beraber ve hala bekliyoruz, YETER ARTIK DİNSİN BU ÖZLEM!!!

edmontdante

Samsun'da 5 tane suratsız esnaf say desen biri Buket Spordur zaten.Eskiden Emek Spor iken zaman zaman alışverişimiz olurdu o zaman çocuktuk.Daha sonra isim değiştirdi ama bilmiyorum o zaman ki sahipleriyle şimdi işletenler aynı kişiler mi?Yaramaz bir mağaza.

eren55

Ekmeğini yediği yere saygısı olan o formayı daha özenle sergilerdi.Ben Sinop'ta yaşıyorum.Buranın yerlisi adam çay ocağında Samsunspor atkısını kapı üstüne asılı tutuyor.Çiçekçinin dükkanında yine aynı.Çanakkale'de okurken Karadeniz Pidecisi'ne Musa imzalı forma hediye ettim,6 yıldır astığı yerden indirmedi.Utanmak lazım ayıptır!

nomak55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2010, 19:58:06
samsuna gidince bi uğrayıp adam gibi soracam..neden böyle birdavranış sergiliyorsunuz diye..
eminimki manasız bir cevap verecekler..
sonrada alenen küfrederim diye düşünüyorum..
ama mutlaka uğrayacam..

Yani mutlaka sövecen :D
Beyler bence en büyük eksikliğimiz Samsunsporumuzun lisanslı bi satış mağazasının olmamasıdır bence illa şimdiki formaları satmaları gerekmiyorki nostaljik formaları satsalar gene ii satar atkı bere cart curt satsınlar işte bizde alırız..Özendiririz milleti adam gibi yapsınlar yeterki kaliteli olursa herkes alır.