BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

salihcakir

skor tahminim 0-0

umarım bu sefer yanıltır bizi hoca. şu takımı azıcık motive et, çocuklara inan, biraz serbest bırak, kenansız bir savunma kur, anılı, cenki 11'e monte et. inan rahat kazanırız ama...

sanki yine kendi bildiği doğrularla (ki bence kendi bildiği yanlışlarla) çıkacak ve maç 0-0 bitecek.

Kodalak

Alıntı yapılan: salihcakir - 05 October 2010, 14:13:31
skor tahminim 0-0

umarım bu sefer yanıltır bizi hoca. şu takımı azıcık motive et, çocuklara inan, biraz serbest bırak, kenansız bir savunma kur, anılı, cenki 11'e monte et. inan rahat kazanırız ama...

sanki yine kendi bildiği doğrularla (ki bence kendi bildiği yanlışlarla) çıkacak ve maç 0-0 bitecek.
[/quote

maviay55

Alıntı

Samsun - Adana maçı TRT 6'da

Samsunspor'un Cuma günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Adanaspor karşılaşması TRT 6'dan canlı olarak yayınlanacak
TRT, daha öncede ligin üçüncü haftasında İzmir'de oynanan Altay karşılaşmasını TRT 6'dan yayınlanacağını duyurmuş sonrasında gelen tepkiler üzerine ise maçın TRT 3'e alındığı açıklanmıştı. Samsun spor kamuoyu Adana maçının TRT 6'dan yayınlanmasına yine büyük tepki gösteriyor. Bakalım ilerleyen günlerde maçın kanalı değiştirilecek mi?
Geçen tepkimizi koymustuk gene koymalıyız!!  >:( >:(

mehmet yılmaz

Bazen ümitleniyorum, alırız lan bu maçı diyorum, sonra aklıma hedefsiz Kalpar geliyor ve yine üzülüyorum...
İnşallah yanılırım...  :(

SAMSUNLU ORUMA 55

05 October 2010, 17:29:03 #64 Son düzenlenme: 05 October 2010, 17:32:19 SAMSUNLU ORUMA 55
biz maçımızı trt 6 'dan izlemek istemiyoruz trt 1 veya trt 3 ten izlemeyi istiyoruz yetkililere duyrulur

germencisse

Her maç olduğu gibi bu maçta takıma güvenimiz sonsuz ancak bu maç dönüm noktası niteliğinde bu maçı kazanamazsak işler karışır..

SAMSUNLU ORUMA 55

05 October 2010, 17:39:45 #66 Son düzenlenme: 05 October 2010, 18:30:15 SAMSUNLU ORUMA 55
altay maçında da trt 6 gösteriyordu ama araya suat kılıç girdi trt 3 tende canlı yayın yapıldı bizde maçımızı izledik bu sefer ne olacak acaba ????

furkan5534

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 05 October 2010, 17:39:45
altay maçında da trt 6 göteriyordu ama araya suat kılıç girdi trt 3 tende canlı yayın yapıldı bizde maçımızı izledik bu sefer ne olacak acaba ????

sankı adamların knstugu dilden anlıyoruz gibi trt 6 ya veriyorlar.hiç vermesinler kardeşim daha iyi.. niye mılletın trt 1 e verılıyor bızımn trt 3 veya 6 >:( >:( >:( >:(

beşnumara

Bu maçta skor her ne olursa olsun tribünler kalparı istifaya davet edeceklerdir.Bakalım o zman ne olacak

kabacevizli55

tki maçını adana kazandı biz yeneriz şimdi eğer adana bu maçı almasaydı bizi yenerlerdi şimdi

Ayberk

Alıntı yapılan: furkan5534 - 05 October 2010, 18:20:09
sankı adamların knstugu dilden anlıyoruz gibi trt 6 ya veriyorlar.hiç vermesinler kardeşim daha iyi.. niye mılletın trt 1 e verılıyor bızımn trt 3 veya 6 >:( >:( >:( >:(

cuma günü olması sebebiyle ne olursa olsun trt 1 veya 3 (ki bence trt 3'ten) naklen yayınlanacağını düşünüyorum.

sadece55

niye ki bir maçı alana diğer maçı vermiyolarmı ki :)

Kaya

Maçın sonucu ne olursa olsun Kalparla hedefe ulaşamayacağımız kesin.Ayrıca futbolcularımız bu maçın kalparın son şansı olduğunu bildiklerini düşünürsek durum kötü :-X

Kangren olmuş parmağı kurtarmaya çalışan yönetim kolunu kaybetmez umarım..İnşallah kazanırız amin..

55(tuncay)55

bizim düşüşümüz geçen sene yine bu ipne adanaspor maçında başlamadımı o yüzden bu sefer bu ipneleri yenip bir çıkış yakalayacagız ve unutmayalım ki biz bu sezonki ilk galibiyetimizi trt6 naklen yayınlanan maçta almıştık ama ne olursa olsun biz yine tepkimizi koyup maçı trt1 veya trt3 te yayınlattıracagız...

AdanaDemirSpor