PES2011

Başlatan Kaya, 30 September 2010, 02:27:34

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: havzalı55 - 24 June 2011, 22:23:27
arkadaslar pes 11 de samsunsporla nasıl oyanayabilirim ?

İnternette "Pes 11 patch" olarak araştırırsan bulabilirsin..

Ancak PC ise kurulum biraz zor olabilir..

KaBuS_55

Alıntı yapılan: havzalı55 - 24 June 2011, 22:23:27
arkadaslar pes 11 de samsunsporla nasıl oyanayabilirim ?

Turkcespiker.com u bi ziyaret et  orada bulursun    ::) ::) ::)

5trawberry

Arkadaşlar ben laptopa yükledim Pes 11'i oyun içinde donuyor ağırlaşıyor sonra bir anda aradaki ağırlaşmayı ışık hızıyla kapatıyor :) neden acaba ? çözümü nedir ?

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 June 2011, 00:39:54
Arkadaşlar ben laptopa yükledim Pes 11'i oyun içinde donuyor ağırlaşıyor sonra bir anda aradaki ağırlaşmayı ışık hızıyla kapatıyor :) neden acaba ? çözümü nedir ?

Oyunun görüntü kalitesini düşürürsen sorun olmayabilir.Ben öyle yapmıştım.Bilgisayarım/C/Program Files/Konami içerisine gir settings dosyasına tıkla.görüntü kalitesini düşük yap.Eğer öyleyse yapcak birşey yok  :)

fındık

T.S.C  Samsunspor umuzun stadını yapmış ama yanlış yapmış birde maratona şehzadeler grubunu pankartlarını koymuş :kafa: kale arkalarınada şirinlerin pankartlarını koymuş diğer gruplar yoktu

SSKLA

03 July 2011, 21:50:07 #275 Son düzenlenme: 03 July 2011, 21:59:24 Berkay Yelken
Pes 2011 de adam akıllı bir  spor_toto  yaması yapıyorum fakat bana 2k ligi forma ggs idlerini verebilecek olan var mı? :oyun:  Tabi anlayan varsa Pes yama işinden ;D  Ya da Kitserver mapsli halde formaları verebilecek olan var mı?

brigand

Ollivanders

Doğuştan golccüüüüü :)

millwall

brigand

:--* yine floccari yine flocCcari

kalptenþimþek

peki siz ne yapacaksınız?

LisandroLopez

Biz Lyon a devam ;D

hacettepeli

tanıtımı oluyordu en bedavadan Türkiye'nin ve liglerinin. kötü oldu diyeceğim ama hak etti bazıları. kötü olansa SAMSUNSPOR'un da süper ligde bulunması sebebiyle FIFA oyununda olamayacak olmasıdır ona çok bozuldum kahretsin  :x(( :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x(( :x(( :x(( :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:(

sadece55

İnşallah pes 2011 gibi zorlaştırılmış bir oyun çıkarmazlar yine...2010 çok iyidi.Oyunu çokta gerçekleştirmek iyi birşey değil

germencisse

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 July 2011, 11:22:45
İnşallah pes 2011 gibi zorlaştırılmış bir oyun çıkarmazlar yine...2010 çok iyidi.Oyunu çokta gerçekleştirmek iyi birşey değil

Aynen gereksiz kasılmıştı oyun..