kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Burak

14 October 2010, 09:28:25 #541 Son düzenlenme: 14 October 2010, 09:35:14 Burak
tamam abi olur ... bir de sebebini söyle istersen ? herkes öğrensin ... ??? ???

fatih55ankara

cenk önce adam olacak sonra o kutsal formanın hakkını verecek.bu forma için gerekirse canını verecek.futbolculara örnek olacak.kaprisi bırakacak.onun kaprisleriyle koca sene geçmez.ben de inanıyorum ki kendini işine verirse golleri sıralar.hocaya saygı duyacak.en önemlisi samsunsporu seviyorsa bu taraftara saygısı varsa nankörlük etmeyecek.

Serkan

Sezon başlamadan önce Cenk gelse ah uhh diyenler burda yazan arkdaşlar değilmiydi :D

s_uzunkaya

Fatih sonuna kadar katılıyorum dediklerine. bu hafta oynayan futbolcularımız kalpara saygılarını gösterdi ve eminmki cenk te o saygıyı gösterecektir. bunu sadece samsunsporu sevdiği için göstereceğine inanıyorum. inatlaşmanın samsunspora zarar verdiğini ve puan kaybettirdiğini gördü ve bence bir restleşmeye gitmeyecektir takım için. cenk büyük futbolcu istese kalparı alt eder(eğer varsa böyle bir restleşme) ama inat edmiyeceğine ve burdaki çok arkadaşdan evvel kalparla kucaklaşcağına inanıyorum. (tabii menepoaza girmediyse cenk :) )

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2010, 09:28:25
tamam abi olur ... bir de sebebini söyle istersen ? herkes öğrensin ... ??? ???

öyle kafama göre yazdım ..sebebi yok...

fatih55ankara

serkan bey tüm samsunsporlular olarak cenk i istedik ayrım olmadan.hatta geldiysen akhisar maçında 2. yarı oyuna girdiğinde bütün stad ayağa kalktı.ben cenk in futbolu için gol atacağı için istedim gelmesini.yoksa unutmuşum kaprislerini.baya uzun zaman geçti tabii.burada çok sevdiği samsunsporda da bedavaya gelmedi.biz taraftarları takmıyorsa aldığı parayı helal ettirmeli ilk önce.bu dünyanın öbür tarafı da var be.saygılar...

babasamsunlu

godumun kalparı babasının hayrına çalışıyor dimi ?

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 October 2010, 10:41:15
öyle kafama göre yazdım ..sebebi yok...

bende kafama göre yazarsam bozulmak yok o zaman abi...

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 October 2010, 10:46:21
godumun kalparı babasının hayrına çalışıyor dimi ?

Abi maddi acıdan sıkıntımız var ya Huseyin Kalparın da Samsunlulugu tutmus para almadan calısıyormus . Allah icin iyi teknik direktor oyun okuması , taktiksel dusunceleri harika . Allah basımızdan eksik etmesin.

Serkan

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 14 October 2010, 10:29:15
cenk önce adam olacak sonra o kutsal formanın hakkını verecek.bu forma için gerekirse canını verecek.futbolculara örnek olacak.kaprisi bırakacak.onun kaprisleriyle koca sene geçmez.ben de inanıyorum ki kendini işine verirse golleri sıralar.hocaya saygı duyacak.en önemlisi samsunsporu seviyorsa bu taraftara saygısı varsa nankörlük etmeyecek.

Bilirmisin Fifa hakemlere takımların yıldız oyuncularına kart gösterirken biraz daha toleranslı davranmalarını ister, Kalpar'da Cenk'e biraz tolerans'lı davransa ne kaybeder;

Takım dengeleri bozulur gibisinden bir geri dönüş yapma olurmu, Cenk bu takımda cv'si ile bütün dengelerin üstünde, bugün bu lig'in en önemli futbolcusundan yararlanamıyorsan bunda suç hocanındır..

Akhisar maçı değil her maçı izliyorum kardeşim ben ;

Saygılarımla,

Ollivanders

Boca juniors un Martin Palermo suna , Milanın Paolo maldini sine , Corintihans ın Ronaldo suna  sahip cıkması , tolerans gostermesi gibi neden biz de buyuk topcu olan ve samsunda yetisen cenk işlere tolerans gosteremiyoruz. Serkan ın dedigine  katılıyorum. Ne olursa olsun cek takımın icine su cenki . Yolu kadro dısı bırakmak mı ? Cenk bu ligin en iyi golcusu . Su an denizli de olsaydı 6 golu olurdu rahat. Sanki takımımızda cok iyi bir forvet varda sabretmemiz isteniyor. Emrelerle falan olacak iş degil playoff. Savas da haftalardır kotuydu bir mac oynadı mac kazandık . Bunun da suerkliligi olacagını zannetmiyorum. Her ne kadar savasın stilini sevsemde. Ama sorun su neden bizde yok veya neden her gelen burada pislik yaratıyor. Bu orneklerle dolu transfer hayatımız. Biraz da sorunu futbolcularda degil teknik heyetin davranıslarında , yonetimin davranıslarında arayalım. Yani bu futbolcuların hepsi mi sorunluydu.

babasamsunlu

@ Serpico55

Yani bu futbolcuların hepsi mi sorunluydu.

yada sorunluysa neden alıyorsunuz ??

Ollivanders

@ babasamsunlu

Yani. Cenk işler i neden aldın o zaman? İbrahim ülümle bir sezonu gecirmeyi hakediyordu huseyin kalpar. Ama baktı oda kotu cenk işlere sarıldı tabiki istemese de. Huseyin kalpar da bir ego tatmin etme durumu seziyorum ben. Benim dedigim olur yoksa olmaz. Bir astıgı astık kestigi kestik bir lider edası var. Ne gerek var bu kadar sertlige veya sogukluga. Ben cenk işleri isteyerek aldıgını dusunmuyorum jonathanı da isteyerek almadıgı gibi. Bana kalırsa bu iki futbolcuyu devre arasında yollayacak duayen.

Burak

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum  ama bizimde görüşlerimize SAYGI duyulmasını talep ediyorum. Dalga makara yapılacaksa bende yapabilirim...