kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Eğer bir teknik direktöre takım kur,sezona hazırla diyorsan  ardından 5.haftada da kovuyorsan...

Benim savundugum olay da bu. Bir teknik direktor sıradan bir takımla basarılı bir sezon gecirmiş yonetim tam yetki vermiş , istekleri degernledirilmiş , istedikleri alınmış vs vs. Artık bu zamandan itibaren futbolcuların kalitesizliginden konusmamak gerek. Eger kalitesizligini konusuyorsak bu bile huseyin kalparın basarısızlıgıdır.

GEcen seneki 5 maclık seri , playoffu kıl payı kacırıs uzerine iddaalı ekip kurulmus ve eksigim yok fazlam var denilmiş. Haliyle taraftar bu sezona umut baglamıs. Ancak 5 hafta da ne bir sistem var ne oturmus bir kadro. Bende diyorum ki nerde sezen oncesi calısmalar. Nerde kalitesine guvendigin futbolcular? Nerde senin buyuk hoca oldugunu gosteren varyasyonlar. Nerde korner ve frikik atıslarındaki organizasyonlar ?  En onemlisi nerede kondusyon ? Gecen seneki 5 maclık serideki heyecan  , istek , arzu nerde? Ucup gitmedi ya ? takım aynı takım .Ne degişti yani ? Bir cenki mi sokamadık bu ortama. O mu tek sorun? O mu bir cuval inciri berbat eden? Ben bunu anlayamıyorum. Murattan tutun ahmet şahinine kadar bu takım salmıs artık. İstek yok . Ahmet şahinin taraftara kosarkenki arzusu bile degişti. Muratın egoist oynayısı neden ortaya cıktı? Tum bunlar huseyin kalpara yoneltiyor ibreyi bence.

asoydass

takıma bu sene gelen bi hoca olsa biraz sabretmek lazım filan denirde bu adam ne zamandır takımın başında deneme tahtası yaptı takımı artık gitme vakti geldi ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olacak..

KotuCocuk55

Öncelikle şunu belirtmeliyim;
Forumda bu tarz sağlıklı tartışmaları yapabildiğimiz zaman hem forumu,hem takımımı hemde aynı aşkın peşinden koşan taraftar arkadaşlarımı daha çok seviyorum..Ve bunun hem kişisel olarak hemde tribün kültürümüz açısından çok daha faydalı ve geliştirici olduğunu düşünüyorum.Her geçen gün umarım bu seviyemiz artarak devam edecektir..

Kalpar konusuna gelince..
Emin olun bende sizle aynı kaygıları taşıyor,zaman zaman aynı soruları kendime de soruyorum..Haklı olduğunuz noktalar var..
Benim şuan için Kalpar'ın kalması konusunda size sunabileceğim en elle tutulur yorum;

Yapılan bu kadar çalışmanın,verilen emeğin,oluşan beklentilerin 5hafta sonunda oluşan tablo sonucu sıfırlanması yerine daha çok şans verilerek üstüne gidilmesi gerektiğine inanmam..
Mesela futbol bu,samsunspor bir sonraki maçını da kaybedebilir! Ve o zaman eminim kimse kalparın gitmesine karşı duramaz ama ben sistem olarak bunun yanlışlığını savunuyorum.Puan kayıpları devam edecektir ama 10 yada 12.haftaya kadar şans verilmeli,rahatça işini yapması sağlanmalı ve akabindede gelinen o noktaya göre değerlendirme yapılmalı..

O zaman geç kalınmış olacak diyeceksiniz,daha öncede söylediğim gibi bank asya için hiçbir zaman geç kalınmıyor,3 maça bakıyor herşey!

Birde 12 hafta sonunda istenilen oyun sahada yoksa,takım istenilen puanda değilse ve artık bu senede umutlar yok olmaya başladıysa buda kalparla yola çıkma kararı veren yönetimin hatası olarak kayıtlara geçilmeli bence.Çıkıp biz kendisine inandık süperlig yolunu birlikte yürüyebileceğimize inandık ama doğru tercih değilmiş demeleri lazım.

Kimse birbirini kırmamalı.İnsanız,Allah kuluyuz bu iki değeri unutmamalı hangi işi yapıyorsak yapalım..Eğer bir toplanma ve hesap gününe inanıyorsak..Bu hayat görüşü olarak küçük bir nottu..

Hocaya,istifa etsin uçak bileti bizden şeklinde taraftar dernekleri tarafından yapılan açıklamayıda yakışıksız buluyorum bu bağlamda!

Herkese hüseyin kalpar için forumda, futbolcularımız ve teknik heyet bölümünde yer alan sayfayı okumaya davet ediyorum  1-5 arası yorumlar 5-10 arası yorumlar ve daha sonraları nasıl keskin uçlarla değişiyor,bu manada taraftarın da kendisine bir bakması lazım zaman zaman.

Burak

28 September 2010, 22:58:54 #348 Son düzenlenme: 28 September 2010, 23:13:07 Burak
1-Bizim de dediğimiz o Kalparın bu 5.haftası değil geçen sene yaptıkları ortada küme düşmese dediğimiz takımı play off potasına kadar yaklaştırdı.

2-Disiplinli . Futbolcularla senli benli değil

3-Daha önceden bir takımı süper lige çıkarmış bir hoca

4-Bank Asya'ya düştüğümüz süreç içerisinde takıma gelen en kariyerli hoca

5- Hakkaniyetli . Hiçbir futbolcuyu geldiği anda takıma koymadı.(ne çeşit bir ironidir ki cenk hariç )

Hamza Hamzaoğlu , Zekeriya Altıparmak , Levent Eriş , Uğur Tütüneker , Ümit Kayıhan ,  Yüksel Yeşilova , Ercan Ertemçöz , Ergün Penbe , Metin Altınay , Mehmet Atilla Özcan  , Mustafa Kemal Kılıç , Suat Kaya

Bunlarda diğer bank asya takımlarının hocaları  Ümit Kayıhan hariç hiçbirisi Kalpar kadar kariyerli değil.

Müdürünü sevmeyen adam müdürünü değiştirmez . Ya işi bırakır ya işyerini değiştirir. Benim ( kendi şahsım adına ) kendini takımın üstünde gören futbolculara artık sabrım kalmadı

Beğenirsiniz beğenmezsiniz çok ısrar ettiniz diye (bana göre ) artılarını yazdım hocanın. Yine iyi niyetle diyorum ki sitenin yüzde 75 ' inin hocanın gitmesini istemesine istinaden (ben gönderilmemesini istememe rağmen ) alternatif isimler ortaya atalım ve bu isim Hüseyin hocanın ekonomik şartlarıyla bu işi kabul etsin. Aynı soruyu günler önce sordum kimse ortaya isim atmadı.Madem takip edilen bir siteyiz bilgisi olan birisi ve ya birileri alternatif isimler ortaya koysun belki sesimizi duyurabiliriz.  

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 09:26:35
ben şahsım adında hüseyin hoca'nın iyi olduğunu düşünenlerdenim (şu an itibariyle) fakat sitede genel kanı olarak yetersiz olduğu düşünülmekte. Madem öyle alternatif isimler ortaya koymak faydalı olmazmı? bizim siteyi öyle veya böyle takip ettiklerini düşünüyorum ben transferde nereye eksik desek adam geldi. Kupa yapmışlar üzerinde hazırlanın arkadaşlar evimize dönüyoruz yazıyor vs.vs. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa boşta olan hocalardan en çok hangisi bize faydalı olabilir?

furkan5534

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 September 2010, 21:24:53
Cenk'e ceza verip Hüseyin Kalpar ile dewam edeceksek demek ki Cenk'i boşuna alıp,boşuna 55 numarayı verdik.Yalancı bahar yaşadık yani  :'( :'(

gerçekten bunlar ne yapıyor takımda neler dönuyor bılemıyorummmmm >:(

mehmet yılmaz

@kötü çocuk, yürü git lan, ağzını burnunu kırarım senin ıvır zıvır falan fişman :) :)

Anıl kardeşim Kalpar'ın kalması için ortaya koyduğun şeylerin çoğunun mantıklı olduğunu düşünüyorum ama bir şartla. Bu dediklerin normal bir insan geçerlidir. Kalpar, kendisi de dahil herkesle kavgalı. Basınla, yöneticilerle, teknik heyetin diğer kısmıyla, neredeyse bütün futbolcularla... Bir taratar kalmıştı, o da oldu sanırım. Bence atlanılan nokta şu, Kalpar geçen sene benim kriterlerime göre de başarılı sayılırdı çünkü o kadronun hedefi zaten ligde kalmak ve krizi aşıp, orta sıralara tutunmaktı. Öyle bir takım için Kalpar ideal bir hoca idi. Ama şimdi hedef değişti, Kartal beraberliğine geçen sene sevinebilirdin lakin bu sene sevinemezsin! Yok öyle birşey! Kalparvari metotlar sorunlu takımı düzeltebilir belki ama sorunsuz takıma da sorunlar getirir. Sadece Cenk İşler mevzuu olsa belki tartışırım ama bütün kadroyla problemli isen tartışmam bile! Bir kişiyi mi feda edersiniz topluca mı?

İstikrar güzel şey ama bunun adı, istikrar değil hatada ısrar olur!

Alıntı yapılan: Burak - 28 September 2010, 21:05:16
bundan önceki senelerdeki hoca değişiklikleri çok mu işe yaradı ? İşe yarayan tek değişiklik yine Kalparın gelmesi oldu.Bundan sonra gelecek hocanın Hüseyin Kalpar'dan daha iyi olacağının garantisi var mı?   ilk düştüğümüz seneki kadromuz çok mu kötüydü kimde vardı öyle kadro .Bir de şimdi biz kadroya iyi diyoruz tamam güzel de agbetu bir senedir top oynamıyor. zenkeyi buraya gelmeden önce hiç görmedik. keza jonathanı da kimse tanımıyordu. Hakan Bayraktar da Antepte oynamıyordu 7 maç oynamış geçen sene.cenk geçen sene 30 maçta sadece 8 gol atmış.  Anıl 2008-2009 da 12 maç oynamış geçen sene hiç oynamamış. Ben şimdi soruyorum bu bizim çok iyi dediğimiz kadro gerçekten çok mu iyi?

Bu kadro kötü ise bu ligde hangi kadro iyi BUrak? Bundan sonra gelecek oalnın Kalpar'dan daha iyi oalcağının garanyisi elbette yok ama bu gidişin kötü olacağının garantisi var. Ayrıca teknik direktör değişiklileri bizde de çok işe yaramıştı zamanında. Yaşın itibarıyla bilmeyebilirsin belki ama Multescu gidip Mitroviç geldiğinde... Hrubesch gidip Jarabinski geldiğinde... M.Ali Çınr gidip Metin Türel geldiğinde... Jovanovski gidip Sakıp Özberk geldiğinde... Multescu gidip Arıca geldiğinde... Örneği çoktur bunun, kötü örnek de vardır tabii.

mahmut55

kalpar uzaaaa lan artik..yapisma o koltuka...bu saatden sonra sendne fayda olmaz...herseyi sen yapdin simdi boziyorsun...

en iyisi topukla...taktik maktik anlamiyorsun..oyunu okuma 0...oyuncu degisklik 0...hic bi nr yok...

en iyisi yönetime sesleniyorum iyi bi hoca getirin bak pazardan bu yana 2 gün gecdi 3 gün gecmesin..

yarin yollayim getirim adam akilli birini...

paraya kiyin...ucuza kacmayin...

brigand

bende diyorum hoca gidince herşey güllük gülistanlık olacak diye birşey yok. onu bir Allah bilir. ama bu hoca bu kadroyu oynatamadı, hazırlayamadı, disiplinli falan da değil. futbolcuyu küstürmekse disiplinli olmak biz yanlış öğrenmişiz disiplini. futbolcuyu hem zihinsel, hem fiziksel hazırlayamamaksa disiplin valla bravo bu hocaya. iyi oynayan oyuncuyu dalga geçer gibi kadroya almamaksa kariyerli hoca olmak yemişim öyle kariyeri. ayrıca ne kariyeri ya. bu adamın oynattığı futbol 15 - 20 yıl öncesinde kaldı. antreman programlarını çok merak ediyorum yozgat zamanındanmı kalma diye. yine tekrarlıyorum geçende bir arkadaş yazdı cenk'i savunmayın gördük cenki bitmiş diye. bütün topçularmı bitik ya biri cevap versin o zaman?

Burak

bu mahmut55 ----    55melek55 şut yemedinmi daha sen????

ata55

bu mahmut55, kadın, kız demeden kufur eden ahlkasız değilmi? ne yuzsuz adamsın la, atılp atılıp geri geliyorsn?

kalpardan bir cacık olmaz, alacağı parayı hesap ediyor. haftalık 10.000 lira alıyormus.

ahmetsefa55

bence isa turan ortalıgı karıstırıyo hıc bır dayanagım yok tabı sadece hıssıyatım !! ama bence de kalpar gıtsın tabı ekıbıyle bırlıkte..

celebi

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 September 2010, 01:47:05
bence isa turan ortalıgı karıstırıyo hıc bır dayanagım yok tabı sadece hıssıyatım

fatih55ankara

kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?sezon sonunu bekleyip görmek lazım.ama bizim o sabrı göstermemiz çok zor.bu takıma futbolcu kazanmayı bilen onların dilinden iyi anlayan bir hoca lazım.bu kim olabilir?onu da yönetim bulsun artık.bu saatten sonra hüseyin kalpar la çok zor.ben besim durmuş tan yanayım.ya da raşit çetiner.

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 September 2010, 01:47:05
bence isa turan ortalıgı karıstırıyo hıc bır dayanagım yok tabı sadece hıssıyatım !! ama bence de kalpar gıtsın tabı ekıbıyle bırlıkte..

isa turan ortalığı karıştırıyo yu beğendim sadece :)

berusa55

AlıntıYönetim taraftarı dikkate almadı
29 Eylül 2010 / 12:54

Samsunspor yönetim kurulu, taraftarların 'Kalpar istifa etmeli' açıklamalarını dikkate almayarak Hüseyin Kalpar'a destek verdi
Samsunspor yönetim kurulu, taraftarların 'Teknik Direktör Hüseyin Kalpar istifa etmeli' açıklamalarına kulaklarını tıkamış durumda. Sezon başından bu yana geçen 5 haftalık periyotta takımlarını hem oyun hemde sonuç olarak beğenmeyen taraftarlar, Kalpar'ın istifa etmesi yönünde karar birliğine varmış ve önceki gün yaptıkları yazılı basın açıklamalarıyla da bu düşüncelerini dile getirmişlerdi. Ancak Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son vermeyi düşünmediğini belirtmesinden sonra ortam sessizliğe büründü.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46764