Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

celebi

10 kiş kaldılar ancak artık ben tutmayacağım bu takımı yoksa ruh hastası olacağım

Kadir ÇELEBİ

Benim bu futbolcu tuopluluğuna gram güvenim kalmadı enteresan bir şekilde net pozisonları harcıyoruz penaltı kaçıyor ikinci yarı daha fazla isteyenin biz olması gerekirken sahada varmıyız yokmuyuz belli değil göndersinler hocayı gitsin yahu neden Samsunsporum zarar görsün yönetiminde bu futbolcu bozuntularının kulağını koparması lazım  >:( >:(

mehmet yılmaz

bitti...

kalparın gönderilmesi operasyonu sn bulmuştur inşallah.
yazıklar olsun yönetcisinie de, kalparına da, futbolcusuna da...

berusa55

Bu hocadan bu takımdan bu sene de bir şey olmayacağını artık yavas yavas anlamaya basladık. Evimize falan döndüğümüz yok ne yazık ki:(

celebi

artık ebn de başarı taraftarı olacağım tutmayacağım ne zaman başarı gelir o zaman tutacağım bu ruhsuz takımı >:( >:( >:(

Burak

kardeşim sende cenk sen o penaltıyı atacaksın kimse kusura bakmasın ben bu futbolcuların bu kadar isteksizliğinin arkasında art niyet ararım . kimsenin samsunspor taraftarına bunu yapmaya hakkı yok !

eLLis

Ben anlamıyorum artık bu takımın işlerini rizesi ordusu denizlisi bolusu bi şekilde oynuyolar bizden dahamı çok taraftar destekleri var bizden dahamı iyi kadroları var biz neden bu kadar istikrarsız sürekli yeni sorunlarla karşılan bir takımız..

Hoca artık hiç uzatmadan hemen gitmeli 2 haftalık süreç var yeni hocada takımı tanısın yeni heyecan falan derken puanlar çok açılmadan bişeyler yapılmalı sonumuz kötü olacak böyle giderse

celebi

bana k,imse cenk şöyle cenk böyle demesin geçen sene içki masasında ben bu işi biliyorum kardeşiiiim n süper lige nasıll çıkılır biliriiiim diyordu.  >:( >:( >:( penaltıyı atamıyor götünü kaldıramıyordun nasıl olacak bu cenk efendi.

cem 55

******* kalpar senin oynatacagın oyununda verecegin taktiginde ta mk ben hala anılı kadroya almamakta kenan ve orhanı inatla 11 çıkartmaya devam ediyosun sen bu futboldan anlıyosan ben hiç bişey bilmiyorum defol git lan başımızdan hoca müsvettesi dandik herif öküz

GurbetciFanatik

Bi Futbolcu penalti kacirabilir ama ruhsuzca oynayamazzzzz.
Hoca sana bisey demiyorum , yozgat da kal benim icin yeterli.
Hazir haftaya macimiz yokken 14 günlük arayi degerlendirin adiler.
Anil la Johannethen ne is ??????
Yönetimede bisey diyemiyorum bu yoklulkta iyi yada kötü bi düzüne futbolcu aldilar.
Bunlari oynatacaksin Hüseyin Hocaaaaaaaa.

Ne zevk ne heyecan bi bok birakmadiniz adamda  SINIR den baska.

mehmet yılmaz

Kalpar evine dönsün; yoksa bizim döneceğimiz yok!

ahmetsefa55

dicek söz yok boyle olacagı onceden bellıydı hep aynı terane hoca gıtsın dıye oynamayan futbolcularında, elındekı malzemeden bu kadar kotu bı takım cıkaran kalparın da allah belasını versın  :( :( :( :(  yıne bıze hüsran var !!!

KotuCocuk55

5 haftada 5 farklı duygulanma yaşıyoruz,daha sakin daha aklı selim olalım arkadaşlar..
Lig 34 haftalık uzun maraton,düşermiyiz diye başlayıp kötü giden ilk yarının ardından kazanılan 5 maçla nasıl potaya girdiğimizi hatırlayın..Burası bank asya,herşeye rağmen biz her zaman çıkarız...

Dartagnan

Nerden baslasam ki.her acidan esi benzeri olmayan bi takimiz.taraftari desen ayri bi olay,takim desen ayri bi olay,huseyin kalpar ayri bir olay.hayatima utanc tablosu olarak gecti o kesin.ilk yariyi adamlar ceza sahamiza gelmeden bitirdiler.ancak bir penalti ve agbetu ile buldgmz pozisyonla butun maci tamamladik. Ilk yari hadi neyse de 2.yari tam bir felaketti.bu isin huseyin kalparla olmayacagi artik asikar.beyfendi 90 dk boyunca tek sisteme mahkum etti.sen ndn anili almazsin.90 dk kanatlari kullanmaya calisarak maci bitirdi.boluda yemedi tabiki.futbolcularin bilerek oynamadigi 2.yari o kadar belliydi ki anlatamam.sanki yeniyormus gibi yapilan geri paslari gormeniz lazimdi.cenk bitmis bi halde.murat desen ne yaptigini bilmiyor.zenke yoklarda.hakan bayraktar sorumluluk dahi almiyor.kenan abicim gotundn soluyor.ersinle birlikte yol gecen hani.ersin herhalde ucuslardaydi mac sirasi.
Tamamiyle fiyaskoydu.ama macin en iyisi kim deseniz agbetu idi.guvendigimiz daglara bol bol kar yagiyor.bize gelenler yerden kalkamiyor.bizden giden s e r e f s i z ramazan dirsegi net vuruyor murata.sonrada bi tarafini bize gosteriyor.demekki sorun bizde ne diyelim.size verdigimiz emeklere haram olsun.ama sunu artik aklimiza sokmak lazim bu senelik bu kadar.bu takim hic bi sey yapamaz. Celebi abime katiliyorum.bundan sonra deplasmanmis yok abi.adamlarda ruh yok.umrunda bile degil.alin takim sizin olsun.umrumda bile degilsiniz.

epçeli köylü

Kalparı göndermek için futbolcular oynamadılarsa bile bu kalparın suçu.Adam gibi teknikdirektörlük yapıp takıma kendini sevdireceksin. Şimdisana güle güle artık.Aldığın beddualar sana yeter.