Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Biz, sizin Tansu Polatkan vari anlatımınızla Yozgata geliyorsunuz sanıyorduk :) :P

Ayberk

Çok teşekkürler abi, kim anlatacaksa artık ağzına diline sağlık :)

Aman İlker Yasin olmasın da kim olursa olsun :P

mehmet yılmaz

Yozgat'ın sitesinde tercel nickli bir arkadaş var, o Yozgat'ın bütün desteğinin Samsunspor'a akmasını sağlar bence  :P

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 25 September 2010, 23:32:46
Yozgat'ın sitesinde tercel nickli bir arkadaş var, o Yozgat'ın bütün desteğinin Samsunspor'a akmasını sağlar bence  :P

Onların desteğine ihtiyacımız yok hocam biz bize fazlasıyla yeterizü, gelirler şimdi çekirdek mekirdek yerler, bizim çekirdekçiler bize fazla zaten bir de onlar salça olmasınlar. :D

Sioux

Umarım kavgasız gürültüsüz bir maç olur. Normalde kavga iki rakip takım taraftarları arasında olur ancak maalesef bizde üç olasılık var. Birincisi Bolulularla, ikincisi Yozgatlılarla, üçüncüsü ise kendi aramızda. Üçü birden olabilir yarın. Umarım yanılırım.

celebi

az sonra o tercel to :D :Dzgatlarını dibine dibine vuracak ama

celebi

Alıntı yapılan: komançi - 25 September 2010, 23:37:03
Umarım kavgasız gürültüsüz bir maç olur. Normalde kavga iki rakip takım taraftarları arasında olur ancak maalesef bizde üç olasılık var. Birincisi Bolulularla, ikincisi Yozgatlılarla, üçüncüsü ise kendi aramızda. Üçü birden olabilir yarın. Umarım yanılırım.

ya arkadaş ne büyük takım ve taraftarımız var hepsinide yetişiyoruz valla

Sioux

üç-dört saatlik mesafedeki piiz durumuna bağlı, bizimkilerin kafa adamları ayık kalabilirse sorun yok ama zor görünüyor.

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 September 2010, 23:35:34
Onların desteğine ihtiyacımız yok hocam biz bize fazlasıyla yeterizü, gelirler şimdi çekirdek mekirdek yerler, bizim çekirdekçiler bize fazla zaten bir de onlar salça olmasınlar. :D

o tercel kendini biliyor :) o yüzden...
ayrıca tabii ki kimsenin desteğine ihtiyacımız yok ama yine de gittiğimiz yerlerde düşman kazanmaya da gerek yok. Hep mi biz haklıyız her husumette?

maviay55

inşallah pc basında olcaz yarın 4 te..geçen kitlenmişti site yogunluktan gene öle olmaz umarım mehmet abi

Ahmeti

bugün gidemesemde maça gönlüm hep sizinle, giydim şanlı samsunspor formamızı işime öyle başladım,yolunuz açık şansınız bol olsun. :)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: komançi - 25 September 2010, 23:37:03

Genelde özellikle bu sezonun geride kalan haftalarında yanıldık beklemediğimiz şeylerle karşılaştık saydığın bu ihtimaller konusundada yanılırız umarım. Ben orada olamadım ama yakından takip ettim son bolu deplasmanı bir çok kişi tarafından unutulmuyor güzel bir anı olarak paylaşılıyor açıkcası beklentimde bu yönde bizim sağımız solumuz belli olmaz  :)

furkan5534

Süper Lig'e Süper Lig'e Süper Lig'e Süper Lig'e Süper Lig'e Süper Lig'e Süper Lig'eeee SAMSUNSPORRRRR

GurbetciFanatik