Kaptanlık Sorunu?

Başlatan berusa55, 18 September 2010, 17:03:29

« önceki - sonraki »

Ahmeti

bu takımda yıllardır kaptanlık tartışması olmamıştı,böyle proplemler hem futbolcuya hemde takıma zarar veriyor

babasamsunlu

Mert derdin ne kardeşim..Neden böyle şeyleri gündeme getirmeye çalışıyorsun.Galip Asal gibi  adamların her zaman konuşma hakları vardır..En zor günlerinde  bu gibi adamlar hiç bir menfaat gözetmeksizin takımın yanında olup her türlü imkanlarını kullandılar..

Sen ben biz hepimiz sadce maça gittiğimiz halde her türlü konuşuyoruz her yerde..Biz kendimzide bu hakkı bulabiliyorsak o da bulsun daaa.... >:( >:( >:(

kaptan 55

iyi da ben parayı vericem yönetimde olup elini cebine atmayanlar cv'sine SAMSUNSPOR yöneticiliği ekleyecekler.ne güzel iş o öyle!

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 September 2010, 11:52:38
Benim anlamadığım Galip Asal - çok değerli bir Samsunsporlu olmasına rağmen - yönetimde olmaması nedeniyle bu konu hakkında neden yorum yapar. Yerel gazeteler neden manşetlere taşır bu açıklamayı, anlayamıyorum.

Bende bu açıklamayı neden yaptı acaba diye düşündüm söylemim varsayım olsa bile Galip asal bu açıklamayı yapmışsa yada yapmak zorunda kalmışsa Cenk'in kaptanlık konusunda sorun çıkardığını bildiği için yapmıştır transferi konusunda Galip asalın maddi manevi desteği olduğunu duyduk bu sebepten dolayı önemli olanın Samsunspor olduğu vurgusunu yapmış. açıklamasında bence gayet doğal..

eLLis

Cenk kaptan olmasa bile o takım içindeki saygınlığını hangi futbolcu gözardı edecek Cenk böyle biri kaptanlığa gereği yok şu takım süperlige çıksın artık tahta vardı transfer yapamıyoduk transfer yaptık kaptanlıktı saldırıydı şuydu buydu sürekli yeni bişey çıkıyo karşımıza sıkıldım iyice...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 September 2010, 12:29:48
Ne derdim olacak burada yorum yapmak için illa bi derdimizin mi olması lazım Akan abi, artık sitede fikrimizi söylemek de mi yasak? İyi Samsunsporlu bunu basın önünde dile getirmemeli. Cenk'in parasını ben verdim, kaptan olmalı gibi bi hava çıkıyor. Kaptanlık gündemi meşgul ediyor kaç gündür, takıma da zarar veriyor. Asal'ın bunu basın yoluyla duyurmak yerine ilgili yerlere iletmesi daha makbüldü diye düşünüyorum.

Hiçte böyle bir varsayım çıkmıyor güzel kardeşim...Fikrini söylerken suçlayarak söylediğin için benim tepkim..Sen nasıl konuşup gazetelerde yazılar yazabiliyorsan bu adamda bunca emek verdiği bir iş için çıkar fikrini beyan eder.Adam hem yıllardır sürekli takıma para vercek hemde sus pus oturacak..Yok öyle yağma...

Godumun Kalparı yapacağını yapıyor işte..bu durumu yediremeyenler sesini çıkarıyor..Çıkarıncada vay efendim zarar veriyormuş takıma..Pehhh..

Kalparın verdiği zarar ne oalcak..bu  takım bu sene çıkamazsa Kocaelinden farksız duruma düşmezmi..Sonra kalpar ne yapar..Uğraştık olmadı felan fıstık..Yok öyle yağma yok..

Bu iş fikrini söyleme söyleyememe değil.Artık Samsunsproun var oluş davasıdır..

sadece55

Akan abi herkese taş atıp saldırıyon ya :p bitir artık şu böbrek taşlarını :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 September 2010, 13:58:32

Akan abi sen cümleye öye bir giriyorsun ki ne derdin var diye. Sanki bir çıkarım varmış gibi, hoş olmuyor.

Kardeşim benim o zaman sende  cümleni kurarken dikkat et..Naıl oluyormuş öyle cins bir cümleyi okumak..Galip Asal gibileri eleştirebilmemiz için bizim çooooooooook fırın ekmek yememiz gerekir...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 22 September 2010, 14:00:29
Akan abi herkese taş atıp saldırıyon ya :p bitir artık şu böbrek taşlarını :)

HAFTAYA SALI AMELİYAT VAR KARDEŞİM :)

O ZAMANA KADAR EPEY Bİ DÜŞMAN SAHİBİ OLACAZ BELLİ :):)

doðan

cenk in ağzından böyle bir şey duyan varmı merak ettim ; mersin maçında söylemi gerşekse sıkıntı var demektir , ama son zamadaki sıkıntının ben kaptanlık meselesi olduğunu hiç sanmıyorum, sitede ayrı bir başlığın altında açılan yorum ama buarylada ilintili olduğunu düşünerek burdan cevaben başlamış olayım , cumartesi günü cenk işler ile yapılan bir telefon görüşmesinde , cenk in maçı kazanmaya ne kadar istekli olduğuna şahit oldum , bank asyada en iyi kadrolardan biri ne sahip olduklarını daha önce bundan kötü kadrolarla süper lige çıktıklarından bahsetti, herşey yolunda giderse de teknik ekip , tarftar herşeyiyle bir bütün olmaları gerektiğini söyledi , tabi b,r takım huzursuzluklarını dile getirdiki , eretsi gün takım kadrosunu gördüğümde maçın sonucunu biliyor gibiydim >:( >:(.
şimdi kaptanlık sorunu , geçen sene yine siteden kaptan kim olsun anketi yapmıştık , sayın admin bi sonuçları iletsen ya tekrardan burdan , kim kaptan olmalı sorusuna yanıt bulamamıştık hatırladınızmı , bu gün cenk işler in kaptanlık sorunu diyoruz , o yorumlarda SAMSUN lu biri olmalı takıma önderlik etmeli gibi yorumları hatırlar gibiyim , bir hatırlatma daha ;
55 numaralı formayı kim giysin , yine hatırlıyorum ki kimsenin o formanın ağırlığını taşıyacak kapasitede olmadığını hep beraber kabul  etmişken , bir anda bir yorum belirmiş ve cenk forman hazır seni bekliyoruz denmiş hepimiz debunu hayal olarak görmüştük ;
şimdi Cenk İŞLER Samsunspor formasını 55 nura sını gururla sırtında taşırken , biz kaptan olabilirmi yada sıkntı çıkarıyor yorumları yapıyor gibiyiz , birileri şu gerçeği görmeli , bu adamın SAMSUNLU luğuna samsunsporluluğuna laf söyletecek bir durumu yoksa , bu takımın kaptanıda yoksa ( bana göre yok ) benim gözümde Cenk İŞLER takım kaptanıdır , kulubede de otursa ,trübündede otursa ,55 numarayı sırtında taşıyorsa , benim gönlümde kaptanımdır ....

berusa55

AlıntıYüzüme bile bakmadı
[ 22.09.2010 ]

Samsunspor'un yıldızı Cenk İşler içini Haber Gazetesi'ne dökerken, gündemde olan kaptanlık ve Kartalspor maçında oynamamasını değerlendirdi. Cenk İşler, "Antrenmansız Akhisar ve Altay maçlarını oynadım. En hazır olduğum dönemde Kartal maçında 90 dakika kenarda oturdum. Yaşananlara bir anlam veremiyorum" dedi

HERŞEYİ AÇIKLADI
Kırmızı- Beyazlılarda, takıma geri döndüğünden bu yana hiç gündemden düşmeyen yıldız golcü Cenk İşler son günlerde bir hayli sıkıntılı. İçini Haber Gazetesi'ne döken Cenk İşler kaptanlıktan, performansına ve son olarak da Kartalspor maçında 90 dakika kenarda oturmasına kadar her şeyi değerlendirdi. Cenk öncelikle yönetim ve teknik ekibin kendisi hakkındaki kararından haberi olmadığını ve bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı kararı kendisine söylediklerinde yapacağını belirtti.

KAPTANLIĞI İSTEMEDİM
Cenk İşler, "Yetiştiğim, saygı duyulan bir golcü olduğum takımıma yani Samsunspor'a dönerken büyük hayallerim vardı. Zaten ilk sözlerimde hep 'Şampiyonluk için geldim' diyordum. Ben Samsunspor'a geri dönerken de 'Kaptanlığı istiyorum' demedim. Ama bir takım medya bu konuyu uzattıkça uzattı. Bu durumdan çok rahatsızım. Öyle bir imaj yaratıldıki, sanki ben kaptanlığı istiyormuşum da, vermiyorlarmış gibi. Bu durumdan Turgay ve Mersin maçında sahaya kaptan çıkan Murat'ta çok üzgün" diye konuştu.

TARAFTAR İSTEĞİ NORMAL
Taraftarların kendisini kaptan olarak görmek istediğinin normal olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, "Ben kaptan olarak gelirim demedim ama ortada bir gelenek ve adet vardık. Bir takımın kaptanı o kulüpte yetişmiş, kariyerli bir oyuncu olur. Kamuoyu ve taraftarlarımızın da beni kaptan olarak istemesi çok normal. Çünkü onlar beni bir lider olarak görüyorlar. Mersin maçında Murat yanıma gelip 'Abi sen varken, ben sahaya kaptan çıkamam' dedi. Onu ben ikna etti. Çünkü pazubant ona verilmişti" dedi.

NEDEN OYNATILMADIM?
Kartalspor maçına da değinen Cenk, "Antrenmansız Akhisar maçında 45 dakika, 1 hafta idmanla Altay deplasmanında 60 dakika oynadım. Milli maç arasında Bolu'da iyi bir kamp geçirdim ve 40. dakikada ertelenen Mersin maçında da ilk 11'deydim. Tam iyi olduğum sırada Kartalspor maçında ise oynatılmadım. Hocam maçta benim yüzüme bile bakmadı. Hocam beni taktiksel, rakip analizi, performansım veya disiplinsiz olduğumdan ötürü mü oynatmadı bunu merak ediyorum. Lütfen bu açıklansın" diye konuştu.

Kaynak

babasamsunlu

Alın size papaz..Vurun Cenk e papaz diye..
Yuuuuuuuuuuhhhhh..Git Cenk defol..Takıma zarar veriyorsun..
Böyle açıklamalr yapmaya ne hakkın var senin..Koskoca Kara Kalpakl Kalpar efendiye karşı geliyorsun..

Bide almışsın arkana şehri..Vurun garibim Kalpara..

Zaten siz yokmusunuz siz..Hep düşünce özgürlüğene karşı olanlar..Farklı bir fikre karşı saygı duymayıp durumdan faydalananlar..Hep sizin yüzünüzden..

Hadi büyük hoca imparator Kalpar..Ver şu Cenk efendinin azının payını.... >:( >:( >:( >:(

epçeli köylü

Uçak temizleme işinde çalıştığımdan bazı kişilerle sohbet etme imkanı buluyorum. Konuştuğum kişiler bunlar aramızda kalsın dedikleri için fazla detaylandırmadan bahsedeyim.Teknikdirektörle futbolcuLAR arasında sevgisizlik sorunu var. Kalparı pekçok futbolcu sevmiyor.Bu nedenle gerçek Samsunspor sahaya yansımıyor.Kaptanlık sorunu olmazsa başka bir sorun çıkardı.Bu gidişlede çıkacak gibi duruyor. Anladığım kadarıyla birkaç başarısız sonuç bekleniyor Kalparı göndermek için. İşi bilenler diyorlarki Kalpardan sonra gelecek teknikdirektör güçlü bir takım alacağı için kariyerini çok ilerletirmiş.Benim düşüncem ne olursa olsun kazanan Samsunspor olsun yönündedir.

epçeli köylü

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 September 2010, 10:36:14
Alın size papaz..Vurun Cenk e papaz diye..
Yuuuuuuuuuuhhhhh..Git Cenk defol..Takıma zarar veriyorsun..
Böyle açıklamalr yapmaya ne hakkın var senin..Koskoca Kara Kalpakl Kalpar efendiye karşı geliyorsun..

Bide almışsın arkana şehri..Vurun garibim Kalpara..

Zaten siz yokmusunuz siz..Hep düşünce özgürlüğene karşı olanlar..Farklı bir fikre karşı saygı duymayıp durumdan faydalananlar..Hep sizin yüzünüzden..

Hadi büyük hoca imparator Kalpar..Ver şu Cenk efendinin azının payını.... >:( >:( >:( >:(

Baba birde bizi düşünerek yaz da.Valla anlamadım şimdi cenkemi yoksa kalparamı kızdığını.Sonra alıntı yapıp rezil oluyoruz.

berusa55

İroni yapıyor epçeli dostum; Kalpar'a kızıyor mesajında  ;)