[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

kaptan 55

anlaşılan yüksel yeşilova bu adamıda düdüklemiş ;D

eLLis

Hadi oradan inşallah doğru olan kararı verip bize ceza vermezlerde itirazlarını büyük bi zevkle okuruz

GurbetciFanatik

16 September 2010, 13:35:57 #227 Son düzenlenme: 16 September 2010, 14:17:01 salihcakir
2 yaridaki macta bizde aliriz sizin teknik direktörün ...... kan.
o zaman bizde 3-0 hükmen galip.

Olmaz öyle sacmalik adam resmen palavra atmis  yok fifa gidecem diye.
Ne dicen Fifaya .... adami bizim teknik direktör igrenc bi piskopatda onu deplasmanda bicakladilarmi dicen k.öpek.

KareAs55

Fifa ya gitceklermiş yürüyün gidin, boşa bunlara küfür etmedik  bunlar hakediyolar >:(

m.i.y den hoşlanmıyordum   şimdi nefret ediyorum bunlarla muhattap oluyoruz hey allahım çıkalım artık  :(

sercan5592

hükmen yenilmek gibi bi ceza veremezler bize ya bizde o zamn her deplasmanda atlayalım sahaya vuralım 2 -3 tane hüseyin hocaya oh ne guzel 3 puan cepte var mı böyle bişey ya

55.hakan

kamuoyunu ve tff'yi etkilemeye yönelik hareketler bunlar..bizim de elimiz kolumuz bağlı değil herhalde....

kabacevizli55

her zaman diyorum bi SAPIK LA ŞİZOFRENİN yaptığı iş SAMSUNSPORA yıkılmamalı

kabacevizli55

mersinin hocası açıklama yapçakmış
adam 4. haftayı göremiyor giresunda da 3.hafta gitti

Ollivanders

16 September 2010, 14:19:25 #233 Son düzenlenme: 16 September 2010, 14:21:45 Serpico55
Su mersinlilerin alayı mı ipne olur !!!!! İnsan mısınız siz. Dinsizler imansızlar Allah tan da mı korkunuz yok

babasamsunlu

Yok Kardeşim benim..inan ki hiç yok..Dinsiz ipneler..

seckin55

Bu adam Gigi miltescu doneminde bizde de çalışmış.Gigi' nin yardımcı antrenörlüğünü yapmış.

babasamsunlu

antröner değilmiş..istatistikçimi ne öyle bişeymiş..

furkan5534

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 16 September 2010, 13:53:08
Fifa ya gitceklermiş yürüyün gidin, boşa bunlara küfür etmedik  bunlar hakediyolar >:(

m.i.y den hoşlanmıyordum   şimdi nefret ediyorum bunlarla muhattap oluyoruz hey allahım çıkalım artık  :(

ebesinin nıkahına kadar  gtsınlerrr >:( >:( >:(

kabacevizli55

ben dedim o lakabınızı değiştirin diye işte değiştirmezseniz burnunuz b*okdan kurtulmaz   böyle

kabacevizli55

ayrıca niye fifaya gidiylar bi yerden bişi mi duydular bu oalyın sapı mersine mi gireçekmiş  :)