[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

**KaR6**

kabacevizli55

Futbolcularla toplantı yapıldı

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Mersin maçının hemen sonrasında futbolcularıyla özel bir görüşme yaptı.

Futbolcuların bu durumdan olumsuz etkilenmemesi noktasında bir takım önlemler aldıkları öğrenilen yönetim kurulunun, TFF ile de gerekli yazışmaların yapıldığı açıklandı

ÖZEL GÖRÜŞME
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, önceki akşam oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşması sonrasında futbolcularıyla özel bir görüşme yaptı. Şehir ve takım olarak bu yaşanan çirkin tabloyla yakından uzaktan bir bağlarının bulunmadığını oyuncularına ileten Başkan Tutu, "Yönetim olarak bizler haklarımızı koruma noktasında üzerimize düşeni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

TUTU - KALPAR BULUŞTU
Dün sabah da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile sabah bir araya gelen Başkan Erkut Tutu, geniş kapsamlı bir görüşme yaptı. Mersin maçını ve çıkan olay sonrasında takımın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi noktasında yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik Direktör Kalpar, toplantı sonrasında herşeyin yolunda gittiğini söyledi.

furkan5534

yaaa karara varılsın artık beklemekten çatlıcammmmm >:(

Ayberk

yemin ediyorum futboldan soğudum arkadaş yaa. bütün takımlar yapmış maçını ama yenmiş ama yenilmiş. bizim sonucumuz belli değil! biz konsantre olamıyoruz lige, futbolcularımız inşallah olabiliyorlardır

KotuCocuk55

Ankaradaki beşiktaş maçı kaldığı yerden başlamıştı ben canlı şahidim,ayrıca real sociedad'ın bir  maçı da yarıda kalmıştı aşırı yağmur nedeniyle oda kaldığı yerden başlamıştı.

Bizim maç için kaldığı yerden başlaması,kalan sürenin seyircili oynanması ve para cezası  süper olur..
Ama çok ihtimalli bir durum.MİY maçı hükmen verilebilir,saha kapatılabilir, artık bundan sonrası siyasilerin baskısına bakar...

yüzde 60 küsür evet diyen samsuna kıyak geçsin daa başbakan..

Ayberk

bence hükmen verilmesi intihar olur :D

zannetmem böyle birşey olsun. Son dakikalar falan olsa 1-0 tescil edilebilirdi belki. Kaldığı yerden Ordu'da devam ederse de şaşırmam. 1 maç seyircisiz bekliyorum, ama saçma bir karar olur o ayrı tabi ;)

mahmut55

eger hükmen maglup verirlerse bende bu hafta kartala gidip kalpara hocaya kafa atcam ..3 puan 3-0 cepde...

mac yninden oynanmali 40 dk..,,kornler baslar.. mac samsunda ve seyircili oynanir..cza maz yok vrilmemli

FaTiH_HaN

macin seyircisiz devam etmesinin bi anlami yokki seyircinin olaylarla uzaktan yakindan alakasi yok para cezasi verirler bence.

Burak

bence saha kapatma olur seyircilik bir durum yok

Ayberk

Abi bence de işin doğrusu seyirciyle olayın alakası olmadığı, 1 maç bile seyircisiz oynamamamız gerektiği. Ama ben sadece federasyonun bu yönde karar vereceğini düşünüyorum. inşallah haksız çıkarım ;)

silopilimuhsin

ist.bsb diyarbakır macı istanbula oynandı macın iptaline diyarbakırspor lular neden oldugu icin mac 3 . 0 ist.bsb ye verilmedimi. burda da macın iptaline sebep mersinidmanyurdudur niye biz ceza alalım neden 3 0 hükmen yenilelim.  boyle bir karar cok sacma olur ve takımı etkiler. hatırlayın trabzon macını lig 3cüsüydük o maçta 3.0 hukmen yenik sayıldıktan sonra takım kendini toparlayamadı tam havamızı bulmuşken böyle bir olay çok kötü olur

sadece55

Biz ceza alırız arkadaşlar bu işte sonuçta orda bir ihmalkarlık var ne olursa olsun...Bu işte çok zarar göreceğiz bu gidişle

Sercan

Ortada adamın kafileyle girdiği söylentisi var,ne kadar doğru acaba.Ayrıca vip tribüne girildiği zaman arama yapılıyor mu?

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 September 2010, 21:06:31
Ortada adamın kafileyle girdiği söylentisi var,ne kadar doğru acaba.Ayrıca vip tribüne girildiği zaman arama yapılıyor mu?

kafileyle girmemis tamamen tek basina gelmis evden adanaya gidiyorum diye cikmis mactan 1 gun once Samsuna gelmis bi otelde kaldiktan sonra biletini alip maca girmis diye okudum.

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 September 2010, 21:03:46
Biz ceza alırız arkadaşlar bu işte sonuçta orda bir ihmalkarlık var ne olursa olsun...Bu işte çok zarar göreceğiz bu gidişle

ceza zaten alacağız ama seyircisiz olmaz erdinç mantıken çünkü eylemi yapan seyirci değil ki 1 - 3 maç aralığında saha kapatma cezası olabilir diye bekliyorum sorun stada bıçak sokulması çünkü hükmen söz konusu bile olamaz suistimale çok açık bir karar olur o zaman maç kaldığı yerden devam eder ama seyircili ama seyircisiz orasını bilemem dünya tarihinde ilk defa olan bir şey sonuçta. Ayrıca yöneticilerin işi takım yönetmektir. Talimata uygun şekilde bir güvenlik şirketine güvenlik işi verilmiş ve bu şirket bu işi yapamamıştır. şimdi buradaki insanın işini iyi yapamaması samsunsporu ne kadar bağlamalıdır o ayrı konu. Bir ceza alınacaksa güvenlik şirketine de karşı dava açılmalı . ayrıca bu maçta biz stada girerken bilet gişelerinde polis olmadığınıda hatırlatırım sana :) maraton tribüne girerkende polis yoktu bence emniyet ihmali de var yumruk olayından sonra her yerimizi didik didik aramışlardı halbuki ! her yer polis kaynıyordu ben anlamadım bu işten birşey