Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

city ultras

cello kardes belki para ceza gele bilir ama bunu bile san emiyorum.cünkü takimla girmis stadyuma

isyan

Anca 1-Mac ceza aliriz Güvenli Görevlilerin yüzünden

lucarelli

Eğer MIY kafilesi ile gelmişse bence maç kaldığı yerden oynatılır, para cezası alırız. MIY kafelesi ile gelmesi MIY'e bile ceza verilmesine neden olabilir bence.

kabacevizli55

maç ne olaçak mersine mi verileçk yeniden mi oynanaçak aq piskopatı ****** git evinde bıçakla abini bizden ne istiyon

AntZ

Aklımın almadığı aralarında husumet varsa Mersin İdman Yurdu kafilesi ile nasıl gelir?

atakan

çok üzücü.utanç verici.bizle alakası yok belki ama o satada nasıl girer.nasıl sahaya atlar.neyseki sağlık durumu iyi hocanın.mersin camiasına geçmiş olsun.

isyan

Mac yeniden oynanacak dediler, mac 0-1´danmi baslicak acaba ?

mahmut55

a.k..felahi...insallah ceza almayiz

mac hükmen yenilmeyiz...

ne olacak 40dk yeniden mi oynanacak

isyan

sunbeam

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 13 September 2010, 21:13:21
Mac yeniden oynanacak dediler, mac 0-1´danmi baslicak acaba ?

Kaldigi yerden devam eder. Ancak hükmen yenilme ihtimali yoktur insallah. Ama en önemlisi hoca tehlikdede degilmis...

lucarelli

Daha karar belli değil sadece olasılık ve yorumlar bunlar. Karar bir iki gün içinde çıkar herhalde

King1965

ElbistanLı4655

Yazıklar OLsun İnsan Kardeşine Bunu Yapar Mı?? Hele İnsan İnsan'a Bunu Yaparmı..!! Ben Geçen Sezon SAMSUN-ksk maçını İzlemeye Gittim Eniştemin Kombinesi vardı..! Kombine veya bilet soran Olmadı Ve Üstelik Aranmadım??? :o :o  :D Elimi Sallaya Sallaya Girdim..! Onu Geçtim Kapıda Girdi..!Sahaya Nasıl Girdi??? Ama Muhtemelen Samsun 1 Maç Seyircisiz Oynar Bide Para Cezası Yer..! :(

city ultras

arkadaslar neden olaylardan sonra hemen küfür basladi mersine?hani küfür yoktu?
beni bu durum biraz üzdü.

FaTiH_HaN

macta adam bicaklanmis mersinin inbeleri tahrik etmeye calisiyor mac iptal olmus yagmurda gelen onca taraftar sovmicek de ne yapacak...