Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

red_white

Bizim taraftarlar arasında olay yaşanmış yaralılar varmış duyduğum kadarıyla  :( trabzon yarım saatte 3 tane attı biz nelerle uğraşıyoruz

oguz_5528

King1965

ben tıvu bu uyelıgım le ızlıorum trt sıtesı de çöktu :S Trt sıfre koymus arkadaslar :S macları ucretsız sıfresız yayınlıcaktı hanı IPLELER ...

oguz_5528

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 September 2010, 19:46:09
ben tıvu bu uyelıgım le ızlıorum trt sıtesı de çöktu :S Trt sıfre koymus arkadaslar :S macları ucretsız sıfresız yayınlıcaktı hanı IPLELER ...

arkdaşım normal uydu yayınıı açıldı,ayrıca bu günlerde taraftar kavgası daa çok kötüü oldu bizim için..maç başlıyor bütün bu duruma rağmen alacaz başka yolu yok ..

celebi

salihcakir

yağmur çok hakikaten. zemin fena durmuyor ama bakalım. bir de alparslan ve kemalin 11'de yer bulmaları sevindirici

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 September 2010, 19:46:09

yoo ben de tivibu dan izliyorum. gayet iyi.

cem 55

abdulaziz o frikigi atan ayagına senin emi sen kim serbest vuruş kullanmak kim mal

celebi

isyan

celebi

lucarelli

MIY'İn hocası bıçaklandı. Allah Kahretsin... Bu ne biçim iş

isyan

vaaaay beee  :( >:( :( >:( Bize etmedik laf birakmayacaklar, mac devam etse bare, hükmen yenilecegiz  >:( >:(

lucarelli

13 September 2010, 20:39:08 #284 Son düzenlenme: 13 September 2010, 20:43:08 lucarelli
İnşallah hocaya bir şey olmaz. Geçmiş olsun