Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

berusa55

Bu havada emin olun çok rahat gireriz kapılardan. hay be  :(

lucarelli

red_white

bazıları zaten öle bi maça geliyorki erine erine yağmur yağsada bahane olsada tvden izlesek diye durdur Allahım Şu Yağmuru  :(

berusa55

Alıntı yapılan: red_white - 13 September 2010, 17:55:19
bazıları zaten öle bi maça geliyorki erine erine yağmur yağsada bahane olsada tvden izlesek diye durdur Allahım Şu Yağmuru  :(

Aynen dostum beni de bu illet ediyor ya bu havalarda. Tam üstüne bastın. Yoksa biz ellerimiz buz tutarken maçlar izledik izlemeye de devam edeceğiz stadımızda...

KareAs55

Beraber yürüdük biz bu yollarda , beraber ıslandık yağan yağmurda  :)

King1965

ben macı ozel sebeblerden evımden ızlıcm  :( :( cok gelmeyı ıstıordum ddemın merkezden geldım tum sehır maca hazrlanmıs sokaklarda aksam macı nereden ızlerız dıe konusuorlar formaları var herkezın ustunde O legea formalarından

berusa55

Hava iyice kötüleşti hem yağmur hem de fırtına var...

King1965

berusa55

Korktuğumuz basımıza geldi Samsun'da sel var şu anda afet bu resmen. Eğer bu şekilde 10 dk daha devam etsin sahamız göl arkadaşlar maçın iptal olma durumu ortaya çıkacaktır. Stada gitmek için evden çıkamıyorum  :(

berusa55

Maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili staddan bilgi alıp buraya yazacağım telefonlar çekmiyor

celebi

maçın durumu ne alemde. iptal yok sanırım bu arad şirinler sbç ve forza şimşekler birbirine girmiş Allah sizi  bildiği gibi yapsın >:( :(

salihcakir

evet maalesef bütün olumsuzluklar yaşanıyormuş maç öncesinde. taraftarlar arasında olaylar şiddetli yağmur. bu kadar kötü başlayan gece umarım iyi bir sonuçla biter.

King1965

celebi

hele ben şu akşam namzını bir kılayım bakalım bir dua edeyim

oguz_5528