Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

berusa55

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 September 2010, 12:30:33
Zaman durdu mu ne  :-\

aynen ya 2 saat bekliyorum bi bakiyorum saate bi bakiyorum 2 dk olmus   ;D

brigand

aynen ligin en kaliteli forvet hattına sahibiz bence. ortasaha form tuttuğu zaman bu bölgemizin de kalitesi ortaya çıkacaktır. defansa takviye yapılsada gerekli kaliteye ulaştığını düşünmüyorum. yinede takımdaki hava bu bölgemizi ayakta tutacaktır. kaleciden yana zaten bir sorunumuz yok. kısacası mackolik tahmincisinin daha kaliteli kadro düşüncesi tamamen doğru. bence bu kaliteli kadro, haddini bilmeyen mersine haddini bildirecektir.

King Of The North

Habar Türk Gazetesinin Cuma günkü İddaa gazetesinde de Samsunsporumuz kesin favori olarak gösterilmekte. 3-0 alacağız 2.sıraya yükseleceğiz.4 olursa lider oluruz.

mehmet yılmaz

İnşallah döndüğümüzde galibiyetimizden söz eden yazılar yazarız...

kabacevizli55

havzalı55

haber gazetesine göre biletler erkenden biticek diyor ? öyLe bi durum yok dimi ?

pitbul055

sahamızın zemini bozuk.hava iyice kapattı inşallah yağmur yağmaz :-X gerçi cumartesi ordunun sahasınıda gördük.berbat olmasına rağmen adamlar 4 attı.iyibir takımsak bizde aynısını yapmalıyız

kale5501

yenecegiz inşaallah tv vermesine ragmen vezirköprüden geliyoz her maça oldugu gibi 2-0

KareAs55

Erken gol atalım maçı rahat rahat oynayalım  sonra gelsin fark  :)

berusa55

SAMSUNLU ORUMA 55

maçı trt 3 gösteriyor canlı bende tv den izleyecem >l<

SAMSUNLU ORUMA 55

mersine 4 farklı yenersek liderliğin yeni sahibi oluruz.....

berusa55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 13 September 2010, 16:59:54
mersine 4 farklı yenersek liderliğin yeni sahibi oluruz.....

Olamayız 5-0'la ya da 6-2 veya 7-3'le ancak oluruz zaten şimdi değil lig sonu olalım kardeşim boşverelim liderliği şimdi şu maçı 1-0 da olsa alalım yeter   ;)