Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

yenelim de kapatalım şu başlığı artık.. daha açılacak ve kazanılacak çok maç başlığı var..

berusa55

Gün içinde ve akşam saatlerinde şimdilik yağış beklenmiyor  >l<

Bugün biter mi? Sabırsızlanmaya başladık ve çok özledik Samsunspor'umuzu...

cembaba

Hava güzel, yağış yok hatta günlük güneşlik derler ya öyle bir hava var :)

kaptan 55

bugün gerkirse kötü futbola bile razıyım ama muhakkak mersin'e vurmalıyız.

babasamsunlu

DIŞARDA MİS GİBİ HAVA,HAVADA DA MİS GİBİ 3 PUAN KOKUSU VAR :)

**KaR6**

stada gittik gördük.. zemin akhisar macına göre gayet güzel görünüyor.. yer yer kabaklık devam ediyor ama görüntü olarak daha iyi bir izlenim bırakıyor.. tabii maç başladıktan sonra ne olur bilemem, çim uzmanı değiliz sonuçta :)

hava da çok güzel, izinler alındı, show hazır tek eksik 3 puan, onu da aldık mı tamamdır...

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 September 2010, 10:13:16
stada gittik gördük.. zemin akhisar macına göre gayet güzel görünüyor.. yer yer kabaklık devam ediyor ama görüntü olarak daha iyi bir izlenim bırakıyor.. tabii maç başladıktan sonra ne olur bilemem, çim uzmanı değiliz sonuçta :)

hava da çok güzel, izinler alındı, show hazır tek eksik 3 puan, onu da aldık mı tamamdır...

kardeşim mukemmelsınız ya..

berusa55

Harika haberlerle güne başladık teşekkürler bu güzel bilgilendirmeler için Mustafa... Bu gün güzel bitmeliiiii!

Burak

kamerayada çeksek mi  ? içeri sokarken sıkıntı olur mu kamera bilgisi olan var mı?

King Of The North

Şu verilen ara futboldan soğuttu beni, inşallah bu akşam herşeye rağmen galip geliririz de üst sıralara yerleşiriz iyice, Ordunun zeminini gören bizim zemine hayran olur herhalde, Cenk (2) ve Agbetuyla 3-0 alacağız maçı.

berusa55

Alıntı yapılan: Burak - 13 September 2010, 10:36:03
kamerayada çeksek mi  ? içeri sokarken sıkıntı olur mu kamera bilgisi olan var mı?

Stad içine girerken fotoğraf makinesi veya kamerayla girmenin yasak olduğunu hiç duymadım Burak kardeşim ama burası Samsun  :-\

brigand

hava açtı böyle devam ederse akşam serin bir hava olur. futbola elverişli bir hava olur zeminide etkilemez. bekliyoruz :D

Burak

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 September 2010, 11:28:36
Stad içine girerken fotoğraf makinesi veya kamerayla girmenin yasak olduğunu hiç duymadım Burak kardeşim ama burası Samsun  :-\

bende o yüzden soruyorum iki üç sene önce fanta festivaline yanımdaki bir arkadaşımın kamerasını almadılar atakumdan merkeze dönüp bırakmak zorunda kalmıştık gerçi bayrak tutarken nasıl çekeceğim bir de o var yinede garantiye alıp getirmeyeyim bari :)

FaTiH_HaN

Buyuk kameralari almiyorlar ama ufak dijital makinelere sorun cikarmazlar gecen sene ben stada girdim dijitalle bi sorun cikarmadilar.

brigand