Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

malum kadının zenkenin kapasitesini kaldıraçağını zannetmiyorum

55(tuncay)55

03 September 2010, 15:01:56 #61 Son düzenlenme: 03 September 2010, 15:04:26 55(tuncay)55
Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 03 September 2010, 14:45:47
malum kadının zenkenin kapasitesini kaldıraçağını zannetmiyorum

bende zannetmiyorum ;D :D :D

kumköylü ahmet

özkan

zenke okumasın burları valla çizgiden beri koşu yaparken maratona doğru salmasın simonu :D

alcadras55

zenke, bir emenike kadar olabilir şu bir kaç maç sonrası bitiriciliğini geliştirirse.

radikal-fma

abartmayın simon zenke bal yapmayan Arı gibi son vuruşları çok acemi golcü dediğin cenk işler gibi olur bide sezer sezgin bu takımda banko oynamalı....

FaTiH_HaN

son vuruslari da iyi olsa zaten bize gelmezdi bankasyada rahatlikla 10-15 gol atabilecek bir o kadar da asist yapabilecek kalitede bir oyuncu 4 senedir varmiydi bi zenkemiz ayrica cenk islerle kimi mukayese edersen haksizlik etmis olursun o zaten yasayan efsane..

maço

zenkeyle agbetu aralarındakı forvete atsınlar topu yeter

brigand

bu ara iyi gelecek bize. takım dahada ısınır özellikle forvet hattı. mersin maçında daha organize bir takım göreceğimize inanıyorum .yada inanasım geliyor :) :)

Samsun55ramazaN

Stadimizim zemininde bir gelisme varmi acaba, bilginiz varmi ?

AntZ

Alıntı yapılan: Samsun55ramazaN - 04 September 2010, 16:01:56
Stadimizim zemininde bir gelisme varmi acaba, bilginiz varmi ?

AlıntıStadı da Mersin İdman Yurdu mücadelesine kadar yetiştirme telaşı sürerken, bu mücadelede de zeminin kötü olacağı öğrenildi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=70693

celebi

radikal-fma

cenk işler tek başına gol yükünü taşıyamaz ona bir patner lazım bence en büyük aday anıl taşdemir

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 04 September 2010, 23:20:12
ancak bu haberde tesislerden bahsediyor

Abi tesislerden bahseden haberin son cümlesinde stadtan bahsediyor ve ben de orayı alıntı yaptım zaten   ;)

brigand

stad zeminin düzelmesi 1 ayı bulur diye tahmin ediyorum