Altay maçı TV organizasyonu

Başlatan alperen, 26 August 2010, 15:43:26

« önceki - sonraki »

**KaR6**

pazar 20.00 te buket sporun önunde bulusuyoruz.. oradan izleyeceğimiz yere hep beraber geçeriz.. şu anda nerede izleyeceğimiz net değil.. bu aksam netleştirmeye calısacagız inş..

Tribün_ali

Bu maçın yayını kürtce olacakmış var mı böle bişi ya ne yapmaya çalışıo bunlar gitisnler diyarbakırın macını kürtçe versinler

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 August 2010, 17:36:33
pazar 20.00 te buket sporun önunde bulusuyoruz.. oradan izleyeceğimiz yere hep beraber geçeriz.. şu anda nerede izleyeceğimiz net değil.. bu aksam netleştirmeye calısacagız inş..

diyarbakır ocakbaşına gidin, simültane tercüme yapsınlar :)  :P

Akyol

Her yerde de açılmaz o meretin sesi  :-X  Millet diyecek bu ne kürtçe propagandası gibi ula ne günlere kaldık işe bak yaa :(

alperen

SsBizGençlik'te ikna edilmiştir,kerem beyde aramızda olcak:) yarın biyer belirleyelim artık

sercan5592

mhalleden arkadaslarla beraber bı yerde ızlerız heralde :D

@samsuni mesajı yanlıslıkla begendım gerı al butonu goremedım :D

Turuncu

**KaR6**

yarın call of a geçmeden bakacaz kardeşim, buluruz elbet bi yer.. digiturku olmayan bi yer bulmak lazım, fikri veya bildiği olan varsa belirtirse iyi olur..

mehmet yılmaz

Alperenle de konuştum. İşinize karışmak gibi olmasın ama birinizin evini ayarlayın. Ne o kahve köşelerinde sürüneceksiniz! Pide yptırın, salata, meşrubat falan.. İftarınızı yapın müsait olan birinde ve oturup rahat rahat maçınızı seyredin derim ben. Ben olsam öyle yapardım demeyeceğim zaten öyle yapıyorum, ev gibisi var mı? :)

cgr

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 August 2010, 01:20:04
yarın call of a geçmeden bakacaz kardeşim, buluruz elbet bi yer.. digiturku olmayan bi yer bulmak lazım, fikri veya bildiği olan varsa belirtirse iyi olur..

Koçyiğit'in karşısında ki çay ocağı olabilir. Geçen sene Altay maçını orada izlemiştik...

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2010, 01:21:58
Alperenle de konuştum. İşinize karışmak gibi olmasın ama birinizin evini ayarlayın. Ne o kahve köşelerinde sürüneceksiniz! Pide yptırın, salata, meşrubat falan.. İftarınızı yapın müsait olan birinde ve oturup rahat rahat maçınızı seyredin derim ben. Ben olsam öyle yapardım demeyeceğim zaten öyle yapıyorum, ev gibisi var mı? :)

Bizim eve gelin dicem ama bizde bile digiturk esareti var , küçük ekran tv'ye kaldım :)

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2010, 01:21:58

bizde size gelelim o zaman abi  :D  :D 

mehmet yılmaz

O kadar adam Atakum'a zor olur ama buyurun gelin...

Serkan

Allah razı olsun abim,düşünmen bile çok ince bir davranış,

Ama var bir kaç tane meşrubatımızı içip maç izleyeceğimiz yer.

city ultras

yahuu bu belediye niye biryer bitane dev plazma reklami dikmiyor?meydana veya protokol yolunada güzel olur.mac günleride mac bakilir:)

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2010, 12:32:37
O kadar adam Atakum'a zor olur ama buyurun gelin...

şaka yaptık abi ama verdiğin cevap bile bu site için canı gönülden çalıştığının bir göstergesi sen zaten bu siteye haddinden fazla zaman ayırıyorsun birde evine çökmeyelim :) o değilde kesin sayı nedir eğer 10 kişi falan olursa benim teras müsait 20 kişiyi kaldırmaz ama 10-12 olabilir :)  55 ekrana razıysanız beklerim