Altay maçı TV organizasyonu

Başlatan alperen, 26 August 2010, 15:43:26

« önceki - sonraki »

supernatural_55

sağol hakan abi.o zaman bizim iş süper lig yayını yapmayıp digitürkü olan cafe falan tarzı biyere kalıyo.bilen var mı ahali böyle bi yer:))

Serkan

55.hakan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 27 August 2010, 00:49:37
sağol hakan abi.o zaman bizim iş süper lig yayını yapmayıp digitürkü olan cafe falan tarzı biyere kalıyo.bilen var mı ahali böyle bi yer:))
TRT 6 genel içerikli yayın yapan TRT 6 uydu televizyonudur. Devlet televizyonudur. TRT 6 internetten canlı yayını vardır. TRT 6 uydudan da yayın yapmaktadır. TRT 6 Digitürk platformu 58, D-Smart platformu 82, Teledünya platformu 100. kanaldan yayın yapmaktadır. TRT 6 web sitesi http://www.trt.net.tr adresindedir. TRT 6 ile ilgili TV Portalımızda bulunan eksik bilgileri tamamlamak, yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgileri düzeltmek için  info@hyper.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Kaya

Başlığı görünce deplase oluyoruz zannettim  :D

Burak

teşekkür ettim serkan listeye adımı eklediğin için elbette geleceğiz digitürk olmayan bir yer bulmak lazım tabi ki önceden

SSBiz Gençlik

Koçyiğit'in karşısındaki çay ocağında seyredebiliriz... Var mı orada D-smart? Turuncu bu görev senin? :D :D :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 26 August 2010, 16:01:07
Bir saniye hepsi gelecek yani gözlerim doldu bende mi gelsem  :D  Beşnumara gelmezse ben gelmem :-X
ben de varım ama izmir deplasmanına varım :) beleş hayatı bırakın trt olmazsa ne yapacaksınız.Allah devletin başına zeval vermesin ;D ;D
La izmir deplasmanına da hiç gitmedim gitsem mi acaba.Gitmezsem gelirim sizinle izlemeye.Hem geçen hafta site üyeleri kalbimi çok kırdı.Neymiş efendim akhisara 1 puanı ben vermişim uğursuzmuşum ;D :D Şeytan diyo ki git izmire de göster deplasman fatihi olduğunu :-*

**KaR6**

e biz de sana öyle dedik zaten, git deplasmanda izle, ne işin var Samsun'da arkadaşım :)

beşnumara

Mustafa önceden samsundayken de galip geliyoduk ama dikkat çekmiyormuş :)

**KaR6**

o zaman ben burdayken  de galip geliyoduk napalım yani ;D

beşnumara

**KaR6**

gidersek gelirim her turlu, ne zaman gittik te gelmiyorum dedim :)

beşnumara

Bunlar bir takım uydurmalar... ;D

kamuri

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 August 2010, 13:14:28
o zaman ben burdayken  de galip geliyoduk napalım yani ;D

bi ara benim gittiğim hiçbir maçta yenilmemiştik ama ben ara ara gidiyordum o zamanlar denk gelmişti ulvi birşey yok :) ama bu söylediğim 15- 20 maç vardır aralarıda birde fener maçı var samsuna geldikçe össden vakit buldukça 2-3 sezona yayılan bir süreçte hiç yenildiğimiz maça denk gelmedim  :D :D