Bundan Sonra Maç Günü Kimse Evde Oturmasın Lütfen

Başlatan silopilimuhsin, 24 August 2010, 14:15:42

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Bu cumartesi günü akhisar macını evde televizyondan izledim. yapılan transferler. takımın icinde bulunduğu süperlig havası ve hazırlanın çocuklar süper lig yolcusu kalmasın sloganı ve üzerimdeki samsunspor formasıyla.televizyonun karşısına geçip takımın atacağı gol ve golleri bekledim. ama tribünleri görünce öyle bir duygulandımki yüreğimde kocaman bir yalnızlık hissettim. mehmet yılmazı düşündüm celebi yi veis i  yaşar doğu yu emrah öztürkü ve siteden diğer arkadaşları. onların yanında olmayı o kadar cok istedimki. sadece 1 gün gördüğüm bu bu insanları niye bukadar cok özledim ve niye bu kadar cok onların yanında olmayı istedim bilmiyorum. sanki ben samsunluyumda silopiye gurbete gelmişim sanki bu saydığım insanların hepsiyle küçüklükten beri arkadaşızda bensiz onlar içinde bu maç keyifsiz olurda onları orda yalnız bıraktığıma üzüldüm. hey gidi günler dedim kendi kendime gecen sezon ilk maçta bende bu tribündeydim ve inanın yine orda olmayı cok istedim.samsunspor umu bu kadar yalnız ve bu kadar uzak yaşamak bana çok acı verdi. keşke samsunda doğsaydım diyorum orda olsaydımda herhafta maça gitseydim diyorum. bunun yanında tribündeki boşlukları görüncede samsunlulara çok kızdım. celebi veis ve istanbuldan diger arkadaşlaro kadar yol  geliyor ben silopden orda olmak için can atıyorum ama samsunda oturanlar tribünleri doldurmuyor.bundan sonra maç günü kimse evde oturmasın lütfen. takımın bu sene hepimize çok ihtiyacı var hep beraber süper lig coşkusunu yaşayalım. saygılarımla muhsin bordoğan

55.hakan

Çok duygulu ve güzel bir yazı...Gerçekten şehirde bu takımın değerini ve anlamını bilmeyenler için mesaj vermişsin.Gazete yayınlanıp tüm Samsunlular okumalı..

Ertuğrul Sağlam

Güzel dileklerin ve düşüncelerin için teşekürler Muhsin kardeşim.
Bu stad o gün dolardı ama iftar ile maç saati arasındaki kısa süre ve maçın TRT tarafından canlı verilmesi bu tabloyu oluşturdu, inşallah bundan sonraki maçlarımızda ''Samsunsporumuz Şampiyonluk yolunda  asla yanlız yürümeyecek''.[/b]

emrullah

abi helal olsun sana be  >l< >l< >l< >l< samsunda da adama haydi maça deyince burun kıvırıyor  >:(

Burak

Alıntı yapılan: doctor_55 - 24 August 2010, 17:16:56
abi helal olsun sana be  >l< >l< >l< >l< samsunda da adama haydi maça deyince burun kıvırıyor  >:(

hiç sorma ya geçen arkadaşa akşam maç var dedim hadi ya samsunun maçı mı var akşam 11 de halı saha maçım var dedi deli etti beni >:( >:( >:(

sadece55

O gün formayla dolmuşa bindim herifin bir sövmediği kaldı ayar oldum ...Sanki ibnetor Trabzonda çalışıyor...Samsunda SAMSUNSPORLU olmak zor

germencisse

Alıntı yapılan: Burak - 24 August 2010, 18:44:55
hiç sorma ya geçen arkadaşa akşam maç var dedim hadi ya samsunun maçı mı var akşam 11 de halı saha maçım var dedi deli etti beni >:( >:( >:(

"Hadi ya MFÖ konseri var." diyen de odu Burak abi.. :-X

germencisse

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 August 2010, 19:41:00
O gün formayla dolmuşa bindim herifin bir sövmediği kaldı ayar oldum ...Sanki ibnetor Trabzonda çalışıyor...Samsunda SAMSUNSPORLU olmak zor

Boşver Erdinç abi bize bizim gibiler yetiyor..

silopilimuhsin

ne olursa olsun onları teşvik etmeleyiz samsunspor sevgisini herkese aşılamalıyız

Burak

Alıntı yapılan: germencisse - 24 August 2010, 19:41:23
"Hadi ya MFÖ konseri var." diyen de odu Burak abi.. :-X

onu diyen de var neyse bizim sevgimiz bize yeter seven gelir zaten şsmpiyon olursak onlarda gelecek stada ama anlatacak hiçbirşeyleri hikayeleri olmayacak boşverin

Akyol

Kuru kalabalık değil sırılsıklam aşıklara ihtiyacı var SAMSUNSPOR'umuzun... Abi çok güzel yazmışsın inşallah şampiyonluk maçını hep birlikte izleyeceğiz...

Sercan

Alıntı yapılan: silopili55 - 24 August 2010, 19:45:06
ne olursa olsun onları teşvik etmeleyiz samsunspor sevgisini herkese aşılamalıyız

Sen merak etme abi,herhangi bir başarı yakaladıktan sonra en büyük Samsunspor'lu onlar olur...

isyan

Simdi Türkiye´de olmak vardi, Samsun´un bir macini kacirmazdim, $uan para biriktiriyorum Allah´in izniyle Nisan ayinin sonuna dogru 2-3 hafta Türkiye´ye gelmeyi planliyorum, o an Sampiyonluk icin´mi oynuyoruz Play-off icinmi oynuyoruz onu Allah bilir !! Samsunspor´un kiymetini bilin benden söylemesi gurbette takimdan haber alinamiyor Tek tesselimiz bu Site vllh kim gelmis kim ne yapmis bu siteden ögreniyoruk  :) :) Resmi Sitenin durumu belli ztn  :(

silopilimuhsin

lucarelli

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 August 2010, 19:41:00

Ya sev ya terket politikası mı uygulamak lazım ne yapmak lazım. Böyle Travzonsporluları boykot mu etmek lazım bilmiyırum ki  >:( >:( >:(