Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

celebi

ama akhisar karşısında diyarbakır a2 ile değil as oyuncuları ile oynuyor emmoğlu ;) ahanda 1-1 oldu

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 29 August 2010, 18:08:18
ama akhisar karşısında diyarbakır a2 ile değil as oyuncuları ile oynuyor emmoğlu ;) ahanda 1-1 oldu

ne yani sen şimdi bana diyarbakır bizden iyimi diyosun pes yani  :D ;D

Kadir ÇELEBİ

Akhisar Bld.Genç.   1 - 1   Diyarbakırspor konuştum beraberliği yakaladı hahahaha

AntZ

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 August 2010, 18:09:20
ne yani sen şimdi bana diyarbakır bizden iyimi diyosun pes yani  :D ;D

Akhisar deplasmanda büyük takımı görünce 11 kişi kapandı, evinde Diyar'a kapanmıyor diyor emmoğlu  :)

Çelebi abim doğru anlatabildim mi?  :-[

mehmet yılmaz

diyarbakır her sezon olduğu gibi yine ağlaya ağlaya bulmuş paraları  >:( >:( lisanslar çıkmış. biz iki sene transfer yapamadık, kocaeli gibi bir takım gitti, sakarya gitti... nefret ettirdiler şu diyarbakırspordan...

bu arada istanbul grubu, izmir'e varmış. kordonda altaylılarla birliktelermiş. iftarı da birlikte yapacaklarmış.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 29 August 2010, 18:27:22
diyarbakır her sezon olduğu gibi yine ağlaya ağlaya bulmuş paraları  >:( >:( lisanslar çıkmış. biz iki sene transfer yapamadık, kocaeli gibi bir takım gitti, sakarya gitti... nefret ettirdiler şu diyarbakırspordan...

bu arada istanbul grubu, izmir'e varmış. kordonda altaylılarla birliktelermiş. iftarı da birlikte yapacaklarmış.

maçkolikte takım değerleri yazıyor eğer güncelse 9.200 bin euro biziz 15.100 bin euro diyarbakır görünüyor yazıklar olsun bu devlete haram olsun benim cebimden çıkan 1 kuruş dahi  >:( >:(

celebi

Alıntı yapılan: Ant55 - 29 August 2010, 18:21:19
Akhisar deplasmanda büyük takımı görünce 11 kişi kapandı, evinde Diyar'a kapanmıyor diyor emmoğlu  :)

Çelebi abim doğru anlatabildim mi?  :-[

süpersin be kardeşim aynen öyle

sadece55

Alıntı yapılan: Serkan - 29 August 2010, 14:23:35
Yanlız ben Hüseyin Kalpar'dan korkuyorum oyunu hiç okuyamıyor,

Peşin Peşin Söylüyorum...
Lütfen kimse çıkıp o kadar biliyorsan,Sen Hoca ol filan demesin sadece görüşümü söylüyorum... Pls.p

o kadar biliyorsan,Sen Hoca ol demek güzel olurdu ama akşam maçta yanınızda olacamm demiyeyim :p

esedullah

orhan da ısrar ediyor alpaslan gibi mukemmel oyuncu varken

cembaba

LisandroLopez

Zaten hocanın futbolcular tarafından pek sevilmediğini biliyorum bunu bir futbolcunun bizzat kendi ağızından da duydum Süper lig'e çıkamazsak bunun tek sebebi hoca-futbolcu ilişkisi olabilirmiş umarım böyle birşey yaşanmaz ve bu akşam Altay'ı mağlup ederiz.

cembaba

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 29 August 2010, 20:09:36
Zaten hocanın futbolcular tarafından pek sevilmediğini biliyorum bunu bir futbolcunun bizzat kendi ağızından da duydum Süper lig'e çıkamazsak bunun tek sebebi hoca-futbolcu ilişkisi olabilirmiş umarım böyle birşey yaşanmaz ve bu akşam Altay'ı mağlup ederiz.

bence böyle birşey saçma geldi bana. Kalpar geldikten sonra takım daha iyi oynuyor. Daha çok pas yapıyor. En önemlisi rekabet var. Kalpar'ın tek sıkıntısı, yanlış kadro seçimi. İyi olanı göremiyor. Ama ben bununda bu sezon düzeleceğinden eminim.

GurbetciFanatik

Arkadaslar bilgi edinen oldumu.
Kadromuz nasil ?
Taraftarlar nasil ?

Atakumlu

maca 15 dakika varken mac oncesi gosterilmezmi??? nasıl yayın hakkını alıp kullanmak bu >:( >:(duzelt bu hataları trt...

cembaba

harbiden ya yayını ne zaman başlatacaklar sövecem ya