19 MAYIS'ın Zemini Perişan

Başlatan berusa55, 20 August 2010, 14:25:21

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Bizim burada milletin yazlıklarının çimleri yemyeşil ve çok güzel.Esas sıcağı burası görüyor.Buradaki çimler bozulmuyorda stadın çimleri nasıl bozuluyor? Gençlik spor il müdürlüğünün hatası.Bunlar utanmadan etrafta dolaşabiliyorlar hala.

brigand

o gençlik ve spor il müdürü nasıl müdür olmuş biri bana izah etsin önce. sen bakıcaktın bu sahaya ne lokal çözümüymüş.sorunu yaratan sensin bide ağa babasınıda almış gelmiş oraya yazık ya bide oraya gelip rahat rahat konuşuyor adam

beşnumara

Herkes zemin kötü diyo da kimse aylık 600 lira maaş alan stat personelini konuşmuyo.Adamlara az para koklatsan bu sorun yaşanmazdı biz de 2 puan kaybetmezdik :(

maraton

parayı beğenmeyen istifa edecek kardeşim mazeret mi bu, kaç lira alana kadar yatıp kaç liradan sonra çalışacaklar.. iş bu,maaş bu,beğenmeyen çalışmaz,kimsenin bizim süper lig umutlarımız ile,futbolcunun sağlığı ile oynamak için bir mazereti olamaz,sıfatı taşıyanlar ya o sıfatın hakkını verecek ya da gidecek

berusa55

06 September 2010, 16:05:56 #94 Son düzenlenme: 07 September 2010, 15:34:03 berusa55
AlıntıZeminde sorun gideriliyor
06 Eylül 2010 / 13:55

Yönetimin özel daveti üzerine Samsun'a gelen uzman heyetin 19 Mayıs Stadı'nda yapmış olduğu incelemelerde sorunun çimlendirilmede olduğunun anlaşılması yüreklere adeta su serpti

ALTYAPI SAĞLAM
Samsunspor'un başına büyük dert açan 19 Mayıs Stadı'nın zemininde beklenen o korkunç son olmadı. Geçtiğimiz hafta sahayı görmek için Samsun'a getirtilen uzmanlar yaptıkları kontrollerin sonunda hazırladıkları raporu yönetime sundu. Sahanın altyapısının gayet iyi olduğunu sorunun saha üstünde yani çimlendirilmesinde bir sıkıntının olduğunu söylediler.

ÇÖZÜMLENECEK
Kulübün yapmış olduğu ve halen devam eden çim üzerindeki çalışmanın gayet doğru bir müdahele olduğunu ifade eden uzmanlar, bu yoğun çalışma temposunun devam etmesi durumunda zeminin kısa bir süre içerisinde kendini bulacağını iddia ettiler. Samsunspor Yönetim Kurulu ise sahanın en kısa sürede eski haline getirilmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=45750

Bu habere çok sevindik. İnşallah en kısa sürede sahamız güzel zeminine kavuşur... >l<

King1965

samsunsporumuza yayla gıbı yer lazım :) bu cım göruntusunu haketmıor takımımız..

fairplay_55

bir zamanlar stadımızın sahası ile öğünürdük,nerdeeen nereye ? umarım bu işlerde rant dönmüyordur: çimler bozulacak,uzmanlar gelecek,yeniden çimlendirmeye karar verilecek,yurt içi veya yurtdışından "süper "olduğu lanse edilecek çimler getirilecek,harcanan para belli olmayacak,arada kaç kişi komisyon yemeyecek,hayırlısıyla çimlendirme bitecek ,2-3 ay sonra sahanın bazı yerlerinde çim bozulması olacak,yağmurdan denmeyecek, çimler garantili olmadığından bakımı ve onarımı için aynı kişiler ve firmalar devreye girmeyecek,aynı işten tekrar para kazanmayacaklar,alan mennun veren memnun olmayacak...eminim böyle olur bu işler...ben de Türkiye de yaşıyorsam hiiiiç şaşırmam. 1dk!!!

brigand

halledilir. yeter ki dikkat gösterilip üzerinde durulsun

sadece55

Zemindeki problem evimizde oynuyamıcağımız cezalı maç arasında bu sefer daha iyi hale gelecektir..açıkçası akhisar maçına görede düzeldiğini gördüm ben...Yağmur olmasa zeminde iyi maç çıkarılabilirdi

GurbetciFanatik

Her iste bi hayir vardir derler ya.
Bakarsiniz zeminimiz 3 haftada düzelir bizde cezali oldugumuz maci disarda vururuz.
Sonra kendi zeminimizde ( düzelmis haliyle ) önüne gelene vururuz.

Amin diyin  :D :D :D

55.hakan

Ben aslında Mersin maçına kadar bu kadar düzeleceğini sanmıyordum sahanın.Yağmur olmasa gayet güzeldi sahamız.Hatta yağmur sağnak şeklinde aralıksız yağmasına rağmen tarlaya dönmemişti.Bu 3 hafta içinde tam anlamıyla eski halini alır.

berusa55

Evet ben de bu kadar iyi beklemiyordum; zaten yetklilerin incelemesi sonucunda zemin alt yapısında problem olmadığı, sadece çimlendirmede sorun olduğu görülmüştü. Buna Mersin maçında şahit olduk bu iyi oldu...

Fecr_55

Personel boş durmuyor
[ 27.09.2010 ]

Samsunspor'da Nuri Asan Tesisleri ve 19 Mayıs Stadı'nın zemininden sorumlu personel bir an bile boş durmayarak çalışmalarını sürdürüyor. Personel, çimin içerisindeki ayrık otlarını temizliyor.Tüm Türkiye'deki hemen hemen her stadın zemininin bozuk olduğu gibi Samsunspor'un da kullandığı Nuri Asan Tesisleri ve 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü oluşu sık sık gündeme gelmişti. Yetkililer özellikle son günlerde yaptıkları çalışmalarla stadı ve antrenman sahalarını bakıma alırken, zeminler yeniden yemyeşil oldu. Çimin arasındaki ayrık otları yapılan çalışmalarla temizleniyor. 19 Mayıs Stadı Müdürü İsmail Kulengir, bu hafta Samsunspor'un bay geçecek olmasının da zemine bakım yapmaları açısından çok önemli olduğunu belirterek, 7. hafta iç sahada oynanacak Adanaspor maçında zeminin çok iyi olacağını belirtti.

YaşarDoğu

28 September 2010, 00:04:14 #103 Son düzenlenme: 28 September 2010, 00:48:13 YaþarDoðu
Adamın gözünde güneş gözlüğü mü var , yoksa kolormatik gözlük mü?Güneş gözlüğü ise elindeki ayrık otlarla çok karizma poz vermiş adam  :)

lucarelli

colormatik gözlük sanki.   :D :D :D :D
Amcam resmen poz vermiş,