55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

isa55

arkadaşlar önceki sayfalarda ne yazdınız  bakmadım ama forvet aranıyordu savaş aşağı yollandı,emre, agbetu, zenke formsuzdu, cenk ayakta duramıyordu falandı filandı. A2 deki gökhan özkan 36 maçta 20 gol atmış, gökhan özer de 25 maçta 10 gol atmış ayrıca ikisi de 20 yaşında. bu gençlere bir kere 18 şansı veya 45 dakika verilebilseydi. belki de bunlardan birşeyler çıkabilirdi.

erkutdem55

36 maçta 20 gol büyük istatistik.Zamanı geldiyse A takımda denenebilir bence.

beşnumara

Bu hususta ben bir şey demiyorum kar6 kardeşimin yazısını bekliyorum ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 December 2010, 00:43:10
Bu hususta ben bir şey demiyorum kar6 kardeşimin yazısını bekliyorum ;D

beşnumara hazırlan haftaya forvet sensin, ondan iyi oynican garanti :)

beşnumara

Estağfururllah kardeşim sen varken bize mi düşer ileri çıkmak :D

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 December 2010, 17:47:54
Yarın en çok merak ettiğim oyuncuların başında geliyor. Bilindiği üzere, maçın sonucunu beklemeden, taksiye binip gitmişti. İnşallah yarın golünü atar Kral ;)

yanlış bilgi kardesim...

cembaba

AhmetDenizci

kalparın bugün oynatmaması ile haftaiçi bahsettiği kurdun cenk olduğunu gösterdi :o :(

emre

o kurt kalpar'ın bir tarafına...  >:( tövbe tövbee..

brigand

sıkma canını kanka ikinci yarı gol kralı olursun...

ahmetsefa55

çürüksün cenk kusura bakma ımparator kalpar boyle istedi  ;)

sercan5592

dün gece lig tv de bı program vardı en iyi röveşta goller diye top 20 de cenk de vardı

kabacevizli55

fizik yerler de sahada çoçuk gibi duruyo

Burak

valla Cenk'siz futbolcular daha rahat oynuyor gibi Cenk sürekli el kol hareketleri yaparak diğer futbolcuları etkiliyor gibime geliyor  .:.:. .:.:.

YaşarDoğu

Vay çıban vayy i vayy kurtoğlu senii ...

Gittiği her takımı çıkaran Cenk var karşımızda i orda başka burda başka Cenk oldugunu sanmıyorum.2.yarı başka takıma gitsin biz yine ağzımız açık : 'vayy bee bizde olsaydı deriz.'