55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bence fauldu abi. Arkadan ayagını kim sokarsa soksun isterse fayul olmasın ki fauldu orda kenini yere bırakır.gayet olagn sey bu.

celebi

daha bundan sonra hiç bir futbolcu ve kişi hakkında yorum yapmam :-X sadece okurum.

YaşarDoğu

Abi senle aynı görüşte olursak aynı kişide olmamı gerekir.Ben böyle gördm böyle düşünüyorum.Böyle yazmaktansa sen beni ikna edecek yzı yaz gözün olimm

celebi

yok ya senle alakası yok benimle aynı şeyi düşünmüyorsun diye de değil. sadece bir bakıyorsun farkoı bir bakıyorsun farklı ondan sebep üzülen veya kızan yine biz taraftar oluyoruz. :(

Kaya

Bank Asya 1.Lig Günlüğü-Cenk İşler

brigand

senin ortasahada birazcık asiste dayalı yaratıcı oyuncun olsun, Cenk İşler'in ölüsü yeter.

Recep

????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burak

cenk mi ne cenk i  cenk dün sahada yoktu ki   ??? ??? ??? ??? ilk 11 demi çıkmış ben göremedim de !!!  ama ona rağmen hoca alınca yine de kızmadan edemedim hocaya çünkü seni o kadar çok seviyoruz cenk bu sevginin karşılığını ver artık !!!

sercan5592

bana göre cenk e bu kadar sevgi fazla hiç bi futbolcu haketmıyo bu kadar sevgiyi cenk işler de dahil buna

Cem Akalýn

AlıntıAlkışlarla çıktı, taksiyle gitti
[ 06.12.2010 ]

Samsunspor'un tecrübeli golcüsü Cenk İşler, karşılaşmanın 65'inci dakikasında yerini Emre İncemollaoğlu'na bıraktı. Taraftarların alkışları arasında direk soyunma odasına giden yıldız golcünün, maçın bitmesini beklemeden taksiyle Atatürk Havaalanı'na gittiği öğrenildi. Cenk'in oyundan alınışının ardından taraftarlar Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a tepki gösterdi.

kuzey55

Alıntı yapılan: Cem Akalın - 06 December 2010, 20:27:27

cenk izin alıp istanbulda kaldı :D nasıl havalanına gidiyo ki

berusa55

Samsun basını kadar sıkan bir basın yoktur bu ülkede.

kuzey55

oyundan cıkıp soyunma odasına gitti diye söylendi cenk için sonrada duşunu alıp tribüne geti maçtan sonra soyunma odasına giden cenk izin alıp istanbulda kaldı...tamam sorun varda bu kadar atılmaz kardeşim.

hakan55

Cenk abi hiç mi bakmıyorsun kendine iç mi kondisyonun yok topun sana gelmesi için uğraş veriyosun topu aldığında olumlu bir şey yapamıyorsun 1 metre arkana top gelse topa yönlenmek yerine pası atana bağıryorsun.Böyle abilik olmaz.Sen benim çoçukluğumun serkanla celille efsanesiydin ben bu efsaneyi böyle hatırlamak istemıyorum ya kendine gel ya da bırak..!

GökhanÇağlar

cenk in ölüsü bile bu takıma yeter....emre falan hikaye.