55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

red_white

Biz seni bu şekil tek yarılık oyuncu olarak kabullenmiyoruz Cenk!!! sezon arası ne yap ne et kondüsyon depolaaaaa

Ollivanders

Alıntı yapılan: Burak - 29 November 2010, 11:15:17
Savaş olsa ederdik dedim zaten etmedik ki kardeşim ne bağırıyon hemen  :D

;D ;D ;D ;D

kaptan 55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 November 2010, 10:24:45
Kaçırdığı pozisyonda kaleci çok iyi yer tuttu ,defansta diğer köşeyi kapamıştı zaten o da kalecinin üzerine vurmak zorunda kaldı.

güçlü bir cenk olsaydı o pozisyonda ayak içiyle topu köşeye takmıştı.devre arası anlaşılan en fazla ona iyi gelecek.

Serkan

Bu adam benim çocukluk kahramanlarımdan bir tanesi, kızamıyorum bile ( =

GökhanÇağlar

adamın sevinmesi bile karizma ya ama 2.yarıda kaçırdıgı yakışmadı olsun yine de seviyoruz.bence kaptanlıgı vermeleri lazım artık :)

Tufan

goldeki klası yeter ama 2. yarı çok kaçırdın be Cenk.

kumköylü ahmet

adam superr gol  attti sevinci bile superrrr 1 puan alarak cenke yazik oldu ben en cok ona uzuldum ama ne goldu beee ;)

55.hakan

Ondan beklenti o kadar yüksek ki ne yapsa daha fazlası isteniyor.Bu hafta bir gol attı diğer hafta 2 gol atsa öbür hafta 3 gol istenecek.

kalptenþimþek

03 December 2010, 21:06:49 #308 Son düzenlenme: 03 December 2010, 21:14:51 kalptenþimþek
http://www.youtube.com/watch?v=G_2y2knFvkE

iyi görüntü için 720p ya da 1080p hd seçerek izleyin..

Mustee13

iyi boş koşu yapmış da ona ordan top çıkaracak adam nerdee...

kaptan 55

güngörene 2 tane yazar.

YaşarDoğu

Oyundan Cıkarkenki ifadesi neydi öyle , ben olam sesli de küü ederdm kalparın yüxüne

celebi

bugün her pozisyonda herkese bağırıyordu. abilik bu değil cenk. az akıllı ol >:(

YaşarDoğu

On metre uzagıma, arkama , koşu yoluma değil atılmasa bede kızarım . 36 ysında bu adam.Bu adamdan bska oynatcagın forvet yok elinde.
Onun yrine oyuna giren Emre ye razı olacgıma , bu sekilde10 tane cenk razıyım

celebi

iyi tamamda bugün kaç defa ara pasına kaçtı. hadi onu geçtim her sefreinde mi bağırılır çağırılır.  hele bir pozisyon vardı ceza alanı yayının hemen önünde düşürüldü hakem faul verdi. bence faul değildi sanırım sence de değildi. 36 yaşında adam o kadar metre top sürüklemeye çalışıyor. eminm aynı durumda bir başka oyuncu olsa yine kendisine bağırıdrdı.