55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: Burak - 15 November 2010, 01:01:38
Maestro , Virtüoz , Büyük futbolcu özlenen Cenk'i göreceğiz umarım . Attığı paslar gözlerimizin pasını sildi resmen . Ben şahsen stadda mest oldum...

o pas verdikçe biz Burakla birbirimize bakıp durduk maratonda.
koşmuyor 90 dkyı kaldıramaz diyenlere nazire yaparcasına kağıt üzerinde ligin en iyi takımına karşı 3-4 tane %100lük asist yaptı ama kime.
Allah nazardan sakatlıktan saklasın hep böyle yürekten!

Sioux

gol atamadasada harika top oynadı. futbolun profesörü olmuş cenk.  >l< >l< >l< >l< >l<

Kaya

Cenk İşleri yazmaya gerek varmı sene başından beri söylüyoruz zaten 8)

Linyit,Kartal gibi maçlarda hunharca verilen puanlara yanıyorum ben...

berusa55

Bu adam ilk 11'de baaaş-laaaa-maaaaa-lııııııııııı. Gördük işte nasıl oyunu yönlendiriyor takımı pozisyonlara sokuyor.

Burak

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 15 November 2010, 02:35:54
o pas verdikçe biz Burakla birbirimize bakıp durduk maratonda.
koşmuyor 90 dkyı kaldıramaz diyenlere nazire yaparcasına kağıt üzerinde ligin en iyi takımına karşı 3-4 tane %100lük asist yaptı ama kime.
Allah nazardan sakatlıktan saklasın hep böyle yürekten!

ben yıllar sonra böyle klas paslar atan birisini gördüm Samsunspor'da . Keşke sezon başında sorunlar yaşanmasaydı Cenk dün yaptığı gibi sadece futboluna baksaydı. Ama olsun  daha oynanacak 21 maç daha var. Dün takım herşeyiyle mükemmeldi daha doğrusu tüm etkenlerle bir bütündü tek yürekti . Seyirci zaten tüyleri diken diken etti. Dün o stadda hangi çocuk varsa artık başka takım tutması mümkün olmaz sanırım

YaSeF55

Murat'a attığı pas enfesti..Son zamanlarda ben samsunspor'da böle bi pas atan adam nadir gördüm

mehmet yılmaz

Cenk İşler, aklıyla oynadı yine. Her hareketi, her pası bir planın uygulanması gibiydi. Gol atamadı belki ama gerçek bir lider gibiydi sahada.

YaşarDoğu

Verkaçları , derin pasları her hareketinde yeni atağımızın başlangıcı oldu.

Yorumlarda herkesin böyle ince pasları , tek pasla atağa çıkmayı özlediği , özellikle kaliteli adamları izlemeyi özlediğini fakediyoruz.

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mert...Cenk İşlediği zaman adamı böyle çevirtirir işte :):):)
O facebooka yazdığın yazı halen gözümün önünde şimşek gibi çakıyor  >:( >:( >:( >:(

Adam maçın her anını yaşayarak oynadı. Attığı pasları değerlendirebilecek kalibrede adam olmaması en büyük şansıszlığıydı dün gece bence...Bu adamdan koşmasını bekleyenlere selam olsun..Durduğu yerden maç kazandırır vesselam  ;) ;) ;) ;)

ali ihsan

Cenk , atakları olgunlaştıran isimdi bence.Arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar ve hırsı umudumuzu artırdı.İstediği topları bir türlü alamadı.Anıl gibi defansın arkasına ,araya oynayacak isimleri arar gibiydi.İyi bir Cenk bu takıma çok şeyler katacaktır

babasamsunlu

la ne putlaşması arkadaş bu gençler ne kadar çok alıngan yaa..ben ne dedim sen ne diyorsun..

face attığın çığlık halen kulaklarımda kardeşim... ya onu yazmayacaksın ya bunu...

azcık olgunlaşın güzel kardeşim..mürekkep yalıyorsunuz....   ;) ;)

babasamsunlu

yok artık :D :D :D :D

farklı bakmaya devam edelim mümkünse kardeşim :D :D :D

Serkan

Sen birde bu klubun içinde büyüdü dimi Mert ,

Cenk ile dün gelen Jonathan arasında gözünde fark yokmuş..

Şaşırtıyorsun Mert bu aralar beni...

AhmetDenizci

Denizlispor'a attığımız golde, Cenk İşler'in Murat Yıldırım'a gönderidiği pasın golde %100 etkisi var.

O ne pastır öyle Cenk :))

minci

Cenk'ten sadece saha içindeki oyunundan değil deneyiminden, takım içindeki ağabeyliğinden ve gizli kaptanlığından da yararlanmalıyız. Tabiki Turgayı küstürüp onu kaybetmeden. Bunuda ancak başta yönetim ve Hüseyin Kalpar yapabilir. O zaman özellikle Savaşın ona top atmaması gibi olayları birdaha görmeyiz ve Savaş'da taraftarın tepkisine maruz kalmaz. Böylece Savaş'ı da kazanmış oluruz. Ayrıca Cenk'in çok iyi pas organizasyonu yapma özelliği de var. Ondan da yararlanabiliriz. Yani orta sahada da oynatılabilir. Herkesin bilidiği gibi çok yönlü bir oyuncu. Takım için büyük kazanç olur. >l< >l< >l<