55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

kaptan 55

bir tane yazsa peşine roman gelicek..

celebi

işte asıl sorun orada ne zaman yazmaya başlayacak.

gkhn

Alıntı yapılan: celebi - 03 November 2010, 11:43:31
işte asıl sorun orada ne zaman yazmaya başlayacak.

İnşallah çok geç kalmaz...

maviay55

AlıntıYalnız adam
Büyük umutlarla transfer edilen ve beklenen patlamayı henüz gösteremeyen Cenk İşler'in bu duruma kendisinin de çok üzüldüğü her halinden belli oluyor. Dünkü antrenmanda düşüncesi tavırlarıyla dikkat çeken Cenk, frikik çalışmasında da güzel gollere imza attı.

GökhanÇağlar

penaltıyı gerçekten çok klas kullanmış.zenke 2 hafta yok gollerin devamı gelir inşallah denizliye erciyese orduya

berusa55

Cenk oynadıkça açılır düzelir eski Cenk olur kulübede oturarak değil. Zenke'nin olmayışı bir nevi hayırlı olacak anlaşılan.

AhmetDenizci

muhteşem bir penaltı golüyle siftahı yaptı Kral.
umarım artık devamı gelir, hem Cenk hem Samsunspor kazanır :)

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Cenİşler55 - 09 November 2010, 17:03:15
muhteşem bir penaltı golüyle siftahı yaptı Kral.
umarım artık devamı gelir, hem Cenk hem Samsunspor kazanır :)

celebi

devamı gelsin inşaallah cenk

maviay55

AlıntıCenk onbir yolunda

Samsunspor'un yıldız golcüsü Cenk İşler'in son haftalardaki yükselen form grafiği dikkat çekiyor.
Özellikle son Karşıyaka karşılaşmasında oyuna dahil olduğu 55.dakikadan itibaren sahada basmadık yer bırakmayan Kırmızı-Beyazlı oyuncu, attığı golle büyük moral depoladı. Pazar akşamı oynanacak Denizlispor karşılaşmasında ilk onbirde sahaya çıkması beklenen yıldız oyuncu, antrenmanlarda da yüksek performans sergiliyor. Denizlispor karşılaşmasının ligdeki hedefleri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden başarılı futbolcu, "Taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

erkutdem55

Cenk bu maçı bize kazandır.Nasılı beni ilgilendirmiyo ama Cenk bu maçı sadece bize kazandır.

beşnumara

Kazandıracak abi hissediyorum :) yazacak denizliye

celebi

ya arkadaş şimdiden heyecan bastı beni yaw

berusa55

Büyük ihtimal ilk 11'de başlayacak ve bu maçta iki tane yazacak inşallah...

Ollivanders

inşallah ya.... of olecem heyecandan