55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

**KaR6**

eğer sorun cenk te ise, sonuna kadar haklısın.. ama benim de bildiğim birşey var ki - tamamen şansımdan dolayı duydugum ve o yuzden yazamadıgım- cenk'in papazlık yapmaya gelmediği ve ilk b.ku kalparın yediğidir işin dogrusu.. sonrasında ne oldu bilemem ama..

erkutdem55

Haklı da olsa bizi bu kadar huzursuz etmeye hakkı var mıydı Cenk'in.Ne yapacaksa yapsın,boş lafa katlanacak durumumuz yok artık.Cenk bugün Cenkse bu Samsunspor sayesindedir.Biz onu Cenk yaptık,Samsunspor Cenk olmadan da büyüktü ve hep büyük kalacak.Penaltı olacak,beyefendi keyfi gelirse atacak.Oh ne ala memleket.Oraya 1000 tane giden adam Cenk'in ya da başkalarının kaprislerini mi izlemeye gitti.

Ollivanders

Cenke su yuzden kızıyorum . Tum bunlara inat senin arkanda Kocaman Samsunspor taraftarı var. Kim ne derse desin sana tapıyorlar. Cık topunu oyna taraftara kos sevincini yasa daha kim durabilir senin onunde. Sanada bu yakısır zaten ama bitkin sekilde sahaya cıkmak degil.

Fecr_55

Cenk'i gözümüzde o kadar büyütüyoruz ki, yanilmakta en büyük pay bize ait böylece..Sahada 11 kisiyle oynuyorsak herkesin bir sorumlulugu var demektir..90 dakika boyunca Cenk, Cenk, Cenk diye tutturamayiz, takim onun elinde degil, o elde sadece bir parmak..
Ne kadar profesyonel de olsa, takima uyum saglamasi o kadar da kolay degil, herkes yeni onun icin..Takima sonradan dahil oldu, alismasi zaman alacaktir, ki ayni ortamda uzun zamandir birlikte olan futbolcularimizi bile taniyamiyoruz su an..Hepsi birbirine yabanci sanki..Takimi derinden derine tanimasi azicik sürecektir..Kartal macina giderken söyledim arkadaslara, morali bozuk, zaten o mactan bu yana Cenk yok meydanda, var da yok..Birseyler oldugu belli..

Kacan penaltiya gelince, penaltidir, kacabilir, kacirabilir, kaleci dikkatlidir sansina tutabilir..Kaybettigimiz 3 puanin bedelini kacan penaltiya, hele hele Cenk'e ödetemeyiz..O atamadi, digerleri neden atamadi peki?
Sahadaki oyuncularin dizilisine bakalim; bu cizgiyi cizen belli, cizginin neden yamuk cizildigi ise muamma..

Cenk'in Cenk olacagi gün yakin, sayesinde puan/lar almaya baslayacagiz..!

Ajan

Benim anlamadığım bizim kanatlarımız cenk'e pozisyon yaratıyorda mı cenk atamıyor veya orta saha iyi bir pas trafiği ile gelip cenke topu verip cenk dağlara taşlara mı atıyor bu takımda cenk'in oynaması için ya agbetu zenke formda olacak yada orta sahada kim oynuyorsa cenk messi değil orta sahadan alsın topu yürüyerek rakip defansı çalımlayıp gol atsın

Ollivanders

Ajan katılıyorum sana. Olay budur .

Tufan

Cenkin hatası vardır kabul ederim ki penaltıyı bariz göstere göstere attı hepimiz gördük. ama bu adam forvet işi son vuruş pozisyon mu geldi Bolu maçında. Hakan Bayraktar yürüyerek oynarken yine bu sitem ettiğimiz Cenk dayanamayıp ortasahada top yapmaya çalıştı.

Cenk konusunda hala iyimserim bu takımın el freni Cenk değil Kalpar hocadır daha 2 ay önce gelen Cenk mi oynamayın diyor tüm takıma buna inanmıyorum inanmakta istemiyorum. futbolcularda insan siz başınızda sevmediğiniz bir müdür varken işinize dört elle sarılır mısınız?

supernatural_55

Benim Cenk'e kızdığım tek nokta sahadaki duruşu.sanki çaresiz kalmış gibi durmasın.duruyo çünkü bişeyleri yapmak istemiyo penaltıda topun başında duruşundan belli vuruşundan belli istemiyo çünkü Cenk topu istese direği yalatıp da içeri sokar o penaltı pozisyonunda.ben buna kzıyorum tabiki messi değil çık her şeyi sen yap gibi bi beklentim yok hattrick de beklemiyorum ama sonuçta sahadasın ve o penaltıyı gole çevirebilirsin en azından öyle vurmazsın.sonrasında yenilsek gene umrumda değil.sadece bişeyleri yapabilcekken isteyerek yapılmaması ya da en azından benim böyle düşünmem beni üzüyor.Penaltı kaçtıktan sonra ben de Cenk Cenk diye bağrdım tribünde.O ayrı bi oyuncu Samsunspor için ama bazı olaylar sebebiyle hiç değilse biz taraftarı göz ardı etmesin yapabiliyosa yapsın golü..

Dartagnan

Ah be cenk.kac mactir golu cakip bize dogru hirsli sekilde geldgini ve maratonun ayaga kalkip haykirdigini hayal ediyorum.cok mu sey istiyorum?

lucarelli

Geçen seneki görüntüsünden çok uzak. En kısa sürede toparlanması lazım. Aklının sahada olamadığı belli. Eğer gerçekten Samsun evladıysa çıkacak, oyanayacak topunu. Bu yaştan sonra kaptan olsa ne olur olmasa ne olur. Zaten taraftarın kaptanı. Nasıl ki biz kimseden bir şey beklemeden eşimizi, işimizi bırakıp Samsunun peşinden gidiyoruz, başta Cenk olmak üzere tüm futbolcular çıkacak yürekleriyle oynayacak.

Yönetimin koluna takacağı bir band mı sorumluluk yükler yoksa oyun içinde sorumluluk almak mı? Gelen topları en doğru şekilde dağıtmak mıdır sorumluluk yoksa her topu ezmek mi? Önce çıkacak atacak gollerini sonra isteyecek isteyeceklerini...

asoydass

cenki eleştiriyoruz iyi güzelde adama top mu geldi de kaçırdı, cenk yapma bu da kaçar mı dediğimiz kaç pozisyon oldu geldiğinden beri,cenk de ister herkesi çalımlim gol atim ama yok yani cenk'e pozisyon yaratacaksın ki o da gole çevirsin..

brigand

bekliyoruz cenk bekliyoruz...

kabacevizli55

Alıntı yapılan: iak5529 - 27 September 2010, 22:13:10
@kabacevizli
Çok güzel bir şey mi yaptığını düşünüyorsun.Küfürü yemiş rahatlamış cenk bide bak sen oh ne ala yaa.Cenk İŞLER isminden bahsediyoruz.Bu takımda tribünden sercan sefa ramazan sal gibi zibidiler SAMSUNSPOR forması altında küfür yememiş sen tarihimizin önemli oyuncularından birine böyle davranabiliyorsun,helal olsun..

@35ama55,brigand55
Arkadaşlar bu  para mevzusunu ortaya koymak ne derece doğru.Tamam aynı üzüntüyü yaşıyoruz hepimizin bu futbolcuların kazandığı parada yüzde yüz payı var ama bu para işi dillendirilği sürece takıma büyük zarar verir.Futbolcular elbetteki biliyorlar cenk'in aldığı ücreti şu an bir sorun yok ama zamanı gelirde bu adamdan ben daha çok mücadele ediyorum benden fazla alıyor muhabbeti çıkarsa o zaman dağılırız biraz daha dikkat edelim bence.Teknik açıdan fiziki açıdan her türlü eleştirme hakkına sahibiz.

Benim şuanda cenk'e tek eleştirim arkasında bu kadar seveni varken kilometrelerce yol gitmiş taraftarı varken mücadeleden kaçması! mücadeleden kastım hem rakip takım oyuncularıyla hem iç faktörlerle.Sen eğer yönetimden hocadan destek görmüyorsan inadına arkadandaki taraftarın için oynar o isimleri rezil edersin yok diğer seçenek ben hocayı sevmiyorum oynamıyim diye düşünüyorsan hem bize hem kendine çok büyük zarar içindesin..

öyle kardeşim yer küfürü o kdar para alıpda o kadar milleti yollarda süründürüp sırdan penaltıyı mal gibi atamayosa yer küfürü gene atamasın gene söverim sövdümde

maviay55

Alıntı

Tecrübeli golcü Cenk İşler, dün yapılan çalışmalardaki performansı ile beğeni topladı. Her geçen gün daha iyiye gittiği gözlenen Cenk'in, Adanaspor maçında patlama yapması bekleniyor..

Kaya

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 29 September 2010, 16:05:45
öyle kardeşim yer küfürü o kdar para alıpda o kadar milleti yollarda süründürüp sırdan penaltıyı mal gibi atamayosa yer küfürü gene atamasın gene söverim sövdümde

Kolay gelsin abicim.