55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Cenk; Senden ekstra işler yapmanı istemiyoruz. Kasımpaşa, Manisa, Erciyes, Antalyaspor'daki gibi sadece futbol oyna, sadece işini düşün, Aldığın paranın hakını ver. Bırak Hüsyin Kalpar'ın kuyusunu kazmayı. Kalpar'ı gönderip İsa Turan'ı Takımın başına getirmek ne senin işin nede senin haddine...

kabacevizli55

yedi  küfürü rahatladı tecrübe  yoktur yetenek vardır

brigand

en büyük hayal kırıklığım. ama denildiği gibi birşeyler var cenk 45 yaşına gelse bile böyle oynamaz çünkü adam 4 ay önce süper ligde tozutturuyodu ya...

seydo55

Akşam kursa gidiyordum öğretmen evinin önünde arabanın içinde oturuyordu önce yanına gitmek istemedim sonra yanına gidip birşeyler sormak istedim aramızda geçen konuşma;
ben: merhaba cenk abi nasılsın
cenk:merhba kardeşim iyiyim tşkr ederim sen nasılsın
ben:iyi olmak istiyorum ama abi olamıyorz,abi dünkü penaltıyı nasıl kaçırdın?
cenk:bazen kaçabiliyor işte
ben: abi senin gibi bir golcü o penaltıyı gole çevirmedimi diyorsun yani
cenk:yani kaleci iyi tuttu
ben: cenk abi kalecinin becerisi yoktu pozısyonda sen istemiyerek vurdugun cok belli atmak istmedin
cenk:maçtamıydın
ben: evet abi önce trabzon-sonra yozgata  gittim...problemler var abi bu belli sorun kimde abi hocayımı istemiyorsunuz,yönettimlemi sorun?
cenk:yorum yapamam kardeşim
ben: bizde mi hata abi,bu takımı bu kadar seviyoruz diyemi sizleri bu kadar seviyoruz diyemi peşinizden bu kadar geliyoruz suç bizde mi abi ? yeter artık abi kaç yıl oldu çıkarın bizi artık
cenk:tabiki hayır kardeşim bu taraftar herşeyin en iyisine layık taraftardan gördüğüm destegi yönetimden göremiyorum malesef bazı şeyler için sorumluluk istiyorum sorumluluk yüklemiyorlar yönetim olarak arkamda degilller.Gittigim zamanda böyleydi şimdide böyle yönetim samsunun çocuguna kendi çocuguna sahip çıkmıyor.
ben:olan bize oluyor bu senede birşey olmayacak heralde?
cenk: birşeyler olması için bazı şeylerin değişmesi lazım kardeşim.
ben:neyse abi bir an önce sorunlar çözülür inşlh o sene bu sene olur inşlh evimize döneriz..eyvlh
cenk:inşlh. kardeşim iyi akşamlar

celebi

ahmetsefa55

ben bu dıyalogtan şunu anladım ; kaptanlıgı ıstedım vermedıler !! hocayla aralarının bozuk oldugu zaten bellı ayrıca penaltıyı atmak ıstemedın sorusuna da mactamıydın dıye cevap vermıs cok anlamlı bır cevap bence bu !!! bırakın şu kısır cekısmelerı de aldıgınız paranın hakkını verın yazıklar olsun hepınıze

Kaya

@kabacevizli
Çok güzel bir şey mi yaptığını düşünüyorsun.Küfürü yemiş rahatlamış cenk bide bak sen oh ne ala yaa.Cenk İŞLER isminden bahsediyoruz.Bu takımda tribünden sercan sefa ramazan sal gibi zibidiler SAMSUNSPOR forması altında küfür yememiş sen tarihimizin önemli oyuncularından birine böyle davranabiliyorsun,helal olsun..

@35ama55,brigand55
Arkadaşlar bu  para mevzusunu ortaya koymak ne derece doğru.Tamam aynı üzüntüyü yaşıyoruz hepimizin bu futbolcuların kazandığı parada yüzde yüz payı var ama bu para işi dillendirilği sürece takıma büyük zarar verir.Futbolcular elbetteki biliyorlar cenk'in aldığı ücreti şu an bir sorun yok ama zamanı gelirde bu adamdan ben daha çok mücadele ediyorum benden fazla alıyor muhabbeti çıkarsa o zaman dağılırız biraz daha dikkat edelim bence.Teknik açıdan fiziki açıdan her türlü eleştirme hakkına sahibiz.

Benim şuanda cenk'e tek eleştirim arkasında bu kadar seveni varken kilometrelerce yol gitmiş taraftarı varken mücadeleden kaçması! mücadeleden kastım hem rakip takım oyuncularıyla hem iç faktörlerle.Sen eğer yönetimden hocadan destek görmüyorsan inadına arkadandaki taraftarın için oynar o isimleri rezil edersin yok diğer seçenek ben hocayı sevmiyorum oynamıyim diye düşünüyorsan hem bize hem kendine çok büyük zarar içindesin..

celebi

oynasa tafra yapıyor oynamasada

ali ihsan

55 in hakkını verecektir Cenk ....

celebi

Ollivanders

Alıntı yapılan: celebi - 27 September 2010, 22:18:23
bekliyoruz hocam

abi haddime degil belki ama neden hep olumsuz yazıyorsun ?

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 27 September 2010, 22:18:23
bekliyoruz hocam

Acele etme ...Rahat ol .... Üç vakte kadar yaslamaya başlar Cenk  8)

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 September 2010, 22:19:08
abi haddime degil belki ama neden hep olumsuz yazıyorsun ?

ben cenke eskisi gibi bakamıyorum be kardeşim.eski cenk değil. geçen sene hele bana söylediği cümleler aklıma geliyor süpelige nasıl şıkılıriyi bilir cenk

**KaR6**

abi bi insanın bişeyi bilmesi onu pat diye yapabileceği anlamına gelir mi? uygun fırsatları yaratırsın, o da yapar bildiğini.. söylediğinden değil de söylediği yerden dolayı bu kadar olumsuz olmayasın :)

celebi

inana ondan değil be kardeşim tecrübeli diyoruz bank asyanın en iyisi diyoruz inan olsun ben ümdidimi yitirdim. ağabylik yapacağına takıma papazlık yuapmaz umarım