55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

İDMANSIZ ÇIKTIĞI MAÇLARDA DİREKLERİ NİŞANLAYAN CENK İŞLER,
KAMPTAN ÇIKTI ARTIK MERSİNİ ŞİŞLER :) :)

ŞİM-ŞEK-LER

haydi cenk mersin maçın gol veya goller bekliyorum senden.seni özenle izliyorum ??? Ve çok beğeniyorum

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 September 2010, 11:15:22
Maçın hayal kırıklığı - umarım sezonun hayal kırıklığı olmaz - Cenk İşler'di. Hem fizik olarak zayıf, hemde isteksizdi. Hiçbir hava topuna çıkmaması enteresandı.

kabacevizli55

len cenk millete gelince messi oluyon az canlan

55.hakan

Fizik olarak zayıf görünmesini kamptan yeni çıkmış olmasına bağlıyorum çünkü ilk maçta daha diriydi...

lucarelli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 September 2010, 11:15:22
Maçın hayal kırıklığı - umarım sezonun hayal kırıklığı olmaz - Cenk İşler'di. Hem fizik olarak zayıf, hemde isteksizdi. Hiçbir hava topuna çıkmaması enteresandı.

KareAs55

Sahanın zemininden kaynaklandığını düşünmek istiyorum zemin ağır zıplamak zor olabilir  zenke bile bence etkisizdi

Ollivanders

Cenkten cok buyuk seyler bekledigimden ister istemez hayal kırıklıgına ugradım....

kaptan 55

aha bu hafta patlar dedikçe elimizde patlıyo..

hadi CENK ya SENİ BEKLİYORUZ.

celebi

içinde patlamasın sonra cenk

brigand

kondüsyon ve fizik olarak henüz hiç hazır değil. beklediğimiz performansı gösterebilmesi için uzun bir süre beklicez galiba

Mustee13

ben tribünden bir küskünlük varmış gibi hissettim, maça kaptan olarak çıkmadığı için olabilir. ama bilmiyorum, bu tamamen benim yorumum.

maviay55

Alıntı yapılan: Mustee13 - 15 September 2010, 15:50:36
ben tribünden bir küskünlük varmış gibi hissettim, maça kaptan olarak çıkmadığı için olabilir. ama bilmiyorum, bu tamamen benim yorumum.
dogru tahmin..

bi ara kameralar hüseyin hocayı gösterirken cenkide gördüm surat 5 karıstı :( sayın kalpar bunuda yaz notlarına!

mehmet yılmaz

Cenk İşler ile ilgili bir sorun olduğu aşikâr! Cenk bu takıma bin bir güçlükle kazandırılmış, marka değeri olan ve Samsunspor'a mal olmuş bir isimdir. Gerekirse ve varsa kaprisi çekilecek bir oyuncudur. Durduk yerde kriz çıkartmanın bir faydası olmaz.

Nuri Asan

Her ne olursa olsun Cenkin bugün oynatılması lazımdı.Elinde böyle bir silahın varsa kullanacaksın.Abdülü sokupta Cenki oyuna sokmamak hiçbir mantığa sığmaz