55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı
Cenk İşler Samsunspor'da

Samsunspor, tecrübeli golcü Cenk İşler'i renklerine bağladı. 36 yaşındaki oyuncu eski takımına şampiyonluk yaşamak için döndüğünü söyledi.

Bank Asya 1'nci Lig takımlarından Samsunspor, tecrübeli golcü Cenk İşler ile her konuda anlaşmaya vardı. Samsun'a gelip yönetimle görüşerek el sıkışan Cenk, takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçen sezon Süper Lig'de Kasımpaşa formasını giyen ve attığı gollerle takımına önemli başarılar kazandıran Cenk, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Samsunspor benim yuvam. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. 3 yıl daha futbol oynayabilecek gücüm var. Hedefim Samsunspor'un Süper Lige çıkmasına katkıda bulunup futbolu da burada bırakmak" diye konuştu.[/b]

Sadece Samsunspor

Forma almayacaktım ama Cenk'in formasını alıcam. Satışlar başladı mı yarın hemen alayım ??

germencisse

İşte formaları bekliyoruz halen lig başladı lig halen satışa sunmadı.. :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 August 2010, 03:37:48
Başlığın ilk mesajına ek olarak (yanlış hatırlamıyorsam) yarım sezon Romanya'da oynamıştı

abi, ben de türkiye'deki cezası nedeniyle ( 94-95'te hem antep'e hem de bize imza attığı için 1 yıl men cezası almıştı ) romanya'ya gittiğini ama orada da oynatılmadığını biliyorum. en iyisi kendisine sormak :)

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 20 August 2010, 14:55:51
abi, ben de türkiye'deki cezası nedeniyle ( 94-95'te hem antep'e hem de bize imza attığı için 1 yıl men cezası almıştı ) romanya'ya gittiğini ama orada da oynatılmadığını biliyorum. en iyisi kendisine sormak :)

Ben de Romanya'da oynadı diye biliyordum ama facebooktaki sayfasında ceza alınca 1 yıl altyapıda idmanlara çıktığı yazılmış, ben Romanya da oynadı diye değiştirmiştim ama tekrar alt yapıda idmanlara çıktı olarak düzeltebiliriz.

edmontdante

Bugün 56'larda karşıdan bizim eski formalardan biriyle genç bir arkadaş yürüyerek geliyordu.Acayip yakışmıştı .Geçince aynadan baktım CENK İŞLER yazıyor arkasında.Başka bir hava geldi şehre.Özlemişiz.

Kaya

Cenk romanyaya gitti ve orda bir takımda oynadı.Altyapıda felan idmanlara çıkmadı yani.Mehmet abinin dediği gibi çift imza attığı için ceza almıştı.Ayrıca romanyadan döndüğünde kendisini çok geliştirmişti bu da oynamış olabileceğine bir işaret.Gerçekten de en iyisi kendisine sormak :D

celebi

CENKİN GELMESİYLE SANIRIM AYRI BİR HAVA GELDİ VE YARIN STAD SIRF CENK İŞLERİN SİMİ İLE 13-14 BİN OLUR

Lusage

Oyuna girmesiyle gözlerim doldu. Az daha ağlatacaktı.   :'( :'(

Çok özlemişiz seni. Hemde ÇOK!! :-*

Kaya

Bir direkten dönen kafa vuruşu,bir tane de gol olması muhtemel roveşata vole karışımı bir vuruş ile güzel bir dönüş yaptı ama kesinlikle kondisyona ihtiyacı var 45 dakika bile şuan için fazla.Bir de özellikle Zenke ile müthiş anlaşacağını düşünüyorum.

LisandroLopez

Sahadaki duruşu asaleti yetiyor bir kaç hafta sonra gollere başlar temennimiz Altay maçı ile başlaması..

55.hakan

Zenk Anıl'ın pasında bıraksaydı yazacaktı golü Cenk

Tufan

kondisyonunu sağlasın Zenke, Agbetu, Cenk üçlüsü rahat 30 gol atar.
70 civarı çok klas bir pas verdi o an belli oluyordu sahadaki topçuların çoğundan farklı olduğu.

Turuncu

İdman yapsın .Fizik gücü yerine gelsin 2 hafta sonra görürüz gerçek cenk işleri.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Turuncu - 22 August 2010, 02:42:47
İdman yapsın .Fizik gücü yerine gelsin 2 hafta sonra görürüz gerçek cenk işleri.

Aynen Aykut.2 haftaya yaslamaya başlar Cenk ...