Elimden geleni yapacağım !

Başlatan Cagdas Ünver, 14 August 2010, 13:04:28

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Başkan Yılmaz Samsunspor Yöneticileri İle Biraraya Geldi

Makamında Samsunspor yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ben bu sezon her şeyin farklı ve güzel olacağı inancı içerisindeyim.

Makamında Samsunspor yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ben bu sezon her şeyin farklı ve güzel olacağı inancı içerisindeyim. Yeni sezonda kalbim sizlerle" dedi.Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve yöneticiler, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Göreve yeni seçilen yönetimi kutlayan Başkan Yılmaz, "Sizlerin başarılı olacağına inancım tam. Benim de üzerime düşen ne varsa elimden geldiği kadarıyla yaptığımdan ve yapacağımdan şüpheniz olmasın. Şu anda oluşan hava çok güzel. Ama sahada alınacak sonuçlar çok önemli. Yeni sezonda da kalbim sizlerle. Sizlerin akıla ve enerjiye ihtiyacı yok. Sizin ihtiyacınız olan maddi gelir. Ben bu sezon her şeyin farklı ve güzel olacağı inancı içerisindeyim" dedi. Ziyaret bitiminde Başkan Yılmaz'a üzerinde isminin yazılı olduğu 55 numaralı Samsunspor forması hediye eden Kulüp Başkanı Erkut Tutu, daha sonra yöneticilerle birlikte belediyeden ayrıldı.

Kaynak: www.samsun.bel.tr

since1965

Yzy hangi Samsunspor başkanı yanına gittide ben size destek olmayacagım dedi. :D

AntZ

Alıntı yapılan: since1965 - 14 August 2010, 13:10:03
Yzy hangi Samsunspor başkanı yanına gittide ben size destek olmayacagım dedi. :D

Orası öyle de Büyükşehir Belediyesi'nin sitesinde Samsunspor adının geçmesi bile çok büyük bir gelişme  ;)

kaptan 55

dün vali izlemiş idmanı belki bu sefer bir şeyler olur?

samsunmania

YZY tesislere üst geçit ve çocuk parkı yapacak, raylı sistem için de durak kuracak herhalde. Onun anladığı destek bu.

mehmet yılmaz

Yıllardır elinden geleni yapıyordu zaten, sağolsun!..

Somut icraat görmeden inanmam, görsem bile kaybolan yıllarım nedeniyle asla hakkımı helal etmem, bağışlamam!  >:(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 14 August 2010, 13:20:37
dün vali izlemiş idmanı belki bu sefer bir şeyler olur?

Vali çok fazla ön plana çıkmadan ciddi ardımlar yapacakmış. Olumlu şeyler duyuyoruz yeni vali ile ilgili. Öbürün Mersin İdman Yurdu düşünsün biraz da :)

lucarelli

erkutdem55

Takım toparlansın statta ilk yerini o alır.Ne de olsa takım başarılı olunca milletvekilleri gelecek,bakan gelecek,seneye Azize Yıldırımla yan yana oturmak var.Herkesten fazla Samsunsporlu olur yakında.

jean

bu nasıl ıs anlamıyorum bır kere gıdersın olay cozulur yıllardır adamın makanına gııdyorlar net bır cevap alınamıyor haluk tan 1 trılyon verecek bu sene dedı ıns sozunu tutar bu sefer

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 14 August 2010, 13:23:54
Öbürün Mersin İdman Yurdu düşünsün biraz da :)

MIY Mersin'in marka değeridir ilk lafı olacak bence.

AntZ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 14 August 2010, 13:40:53
MIY Mersin'in marka değeridir ilk lafı olacak bence.

İlk lafını söyledi abi   :)

- Mersin İdmanyurdu'nun başarısı kentin başarısıdır...

tanıdık geliyor mu?  :D

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4496.msg317425#msg317425

samsunmania

Hem de acayip tanıdık geliyor kardeşim.

King1965

senin Elini Belini Dilini :) Samsundaki köpek yöneticiler yesin  :-X :-X

Mustee13

Aynı Terane...

Bu saatten sonra yapılmış herhangi bir yardımın lütfu olamaz... Kulübün yanında arkasında durması gerkirken önünde engel oldu... Bunca yıl kendisine ihtiyaç duyulduğu halde yardımı olmadan bu kulüp ayakta durmasını bilmiştir...

Bu saatten sonra fark etmez.. Kendisi bilir.. Samsunspor taraftarı ilk seçimlerde cevabını verecektir...