ADEKA'dan Büyük Jest

Başlatan berusa55, 13 August 2010, 14:34:58

« önceki - sonraki »

berusa55

13 August 2010, 14:34:58 Son düzenlenme: 13 August 2010, 14:36:41 berusa55
AlıntıADEKA'DAN BÜYÜK JEST

Samsun'un ilaçta Dünya markası olan Adeka İlaç Sanayi'den Samsunspor'a büyük jest. Adeka Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacıoğlu, şirketini ziyaret eden Samsunspor'un yeni yönetimine 300 bin lirayı aşmamak kaydıyla bir futbolcu alma sözü verdi

Adeka, daha öncede Samsun Basketbol Kulübü"ne maddi manevi desteğini veriyordu. Samsunsporlu yöneticiler, "Adeka Samsun'un hem ilaç sanayide hem de spora olan desteği konusunda gururudur. Bu zamana kadar birçok desteğini aldık, ama bu kez örnek teşkil edecek bir davranış. İnşallah bu desteğin aynısını diğer kuruluş ve işadamlarımız da verir. Bunu da bekliyoruz" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21351

>l< >l< >l<

sadece55

Güzel bir haber herhalde bu gidişle bir santrafor gelecek :)

55.hakan

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 August 2010, 14:36:38
Güzel bir haber herhalde bu gidişle bir santrafor gelecek :)
inşallah santrofor olur diğerleri alındı zaten

alperen

sercan5592

babasamsunlu

nihayet dinamikler işliyor yavaş yavaş..darısı diğer dinamiklerin başına.. :)

Ollivanders

CurvaSudSamsunspor

Üzerine birazda siz ekleyin en kral forveti getirin...ADEKA BÜYÜKSÜN...

Ertuğrul Sağlam

ADEKAyor'u alamazmı acaba. Yılda Üçyüz üçyüz 20 sene taksitle ;D
(Adebayor)

mehmet yılmaz

Samsun'un firmaları büyümeli ki Samsunspor'a faydalı olsun. Tebrikler Adeka, Anadolu'nun ilk ilaç fabrikası olarak zaten bir gurur vesilesi idin.

Bence bu para şu ana kadar alınan oyunculardan birisi için kullanılmış olabilir, mesela Alpaslan. Sadece bir tahmin bu.

Burak

sırtta ne reklamı var acaba arkaya da bir adeka reklamı versin tadından yenmez  ;D

sadece55

Adeka stada pano reklamı veriyor...Sırta reklam yine nesine olur diye düşünüyorum.

Burak

nesine yaar nesineee  ;D belli olmaz bende hala bank asya devam edecek zannediyordum ama medikal park oldu  birde samsun.nesine.com diye bir şey vardı ne oldu o ?

orhan

teşekkürler adeka inşallah diğerleri için örnek olur.Samsun makina sanayinden hiç bir ses çıkmıyor kapılarının çalınmasınımı istiyorlar acaba

Tufan

darısı diğer ulusal firmalarımızın başına >l< >l<