TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

cembaba

Bu geceki yayınlamış olduğunuz Bank Asya 1.Lig Günlüğü adlı programda, Samsunspor Taraftarı, Merhum Avukat, M. Teoman TAŞ'ın da hikayesini anlatacağınız söylenmişti. Fakat siz gecenin bir yarısı oturup o programı seyreden yüzlerce kişiye, hadi onu da geçtim. Rahmetlinin ailesinin nasıl bir durumda beklediğini anlayamayacak kadar düşüncesizce, "yetiştiremedik" diyebiliyorsunuz. TRT'ye hiç yakıştıramadığımı söylüyor, sizleri esefle kınıyorum.

M.Cem Akalın
Samsunspor Taraftarı

bende böyle yazdım. Tam bir rezaletti... İğrenç adamlar insanla nasıl dalga geçiyorlar ya.

ahmetsefa55

AntZ

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 September 2010, 17:21:41
1.30 da fln takılıyo ılerlemıyo

İnternet hızından kaynaklanıyor olabilir, muhtemelen yüklüyordur ve devam edecektir.

Burak

video bozuk gecede açamamıştım evdeki hız 8 mps  işyerindeki de 4 hızdan değildir tahminim

Kaya

Sercan

Az önce Teoman abinin görüntülerini gösterdiler.Mekanın cennet olsun Teoman abi..

Akyol

Mekanın cennet olsun Teoman abi, seninle gurur duyuyoruz...

seydo55

kalptenþimþek

Tüm Türkiye siteye giriyor olmalı, yavaşladı site..

merkez

08 September 2010, 14:05:56 #342 Son düzenlenme: 08 September 2010, 14:07:35 merkez
 Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan,fikir önderliğinde bulunan ve Teomanı ölümsüzleştrine bir eseri TRT ekranlarında yayımlatmayı başaran arkadaşları tebrik ederim.

Sitenin kuruluşundan itibaren Teomanın yanında ona destek olarak var olan bir dostu olarak ben de bir iki kelam etmek isterdim.Bu açıdan üzüldüm.

TRT ye  hassasiyeti için teşekkür ederiz.

eLLis

AlıntıTRT'YE FARKLI MUAMELE
Bank Asya 1. Ligi'nin yayın hakkını elinde bulunduran TRT, dün yapılan idmanı kayda aldı
06 Eylül 2010 Pazartesi 15:39

Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Basın Sözcüsü Haluk Tan, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Kaleci Ahmet, Adem, Sercan, Alpaslan ve Agbetu ile röportajlar yapan TRT ekibinin, idman sırasında futbolcuların içine kadar girip çekim yapması dikkatlerden kaçmadı. TRT'nin bu davranışı ve bir ara kameramanın daha da ileriye giderek top sektirmesi kampı izleyen yerel gazetecilerin, "Hocayla sezon başı bir anlaşma yapmıştık. Kimse idman sırasında futbolcuların yanına kadar sokulmayacaktı. Bizler sözümüzü yerine getiriyoruz. Ama bize ayrı başkasına ayrı muamele olunca üzülüyoruz. TRT neredeyse idmana katılacaktı. Hocamızın daha adil olmasını bekliyoruz" yakıştırmasına neden oldu. Ayrıca Samsunspor, idmanı bitmesine rağmen TRT'nin çekim yapması için özel idman yaptı.

İlginç tamam çekim yapsınlarda Trt göstericek diye özel idmana gerek varmıydı.

celebi

valla şimdi daha sağlıklı izledim süper olmuş