TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

eLLis

Hadi ya e bugün Özgür Soylu videosundan sonra dünde Samsunsporlu bir taraftarın hikayesini gösterdik dedi demek göstermemişler ilginç

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 01:52:51
Hadi ya e bugün Özgür Soylu videosundan sonra dünde Samsunsporlu bir taraftarın hikayesini göstermiştik dememişmiydi ne zaman gösterdilerki :o

nerede dediler böyle birşey? biz hiç duymadık.. ne özgür soyluyu ne de diğer cümleni duyduk?????

eLLis

Maç hikayelerinden sonra tam programı bitirmeden gösterdiler Özgür Soylu videosunu annesini filan gösterdiler baya o video bitincede bizim videoyu dedi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 01:55:31
Maç hikayelerinden sonra tam programı bitirmeden gösterdiler Özgür Soylu videosunu annesini filan gösterdiler baya o video bitincede bizim videoyu dedi.

valla dün sonuna kadar izledim programı, birşey göstermedi. bugün sonlarını izlemedim...

AntZ

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 01:55:31

Özgürden bahsederken futbolun içinde böyle hüzünlü hikayeler var, Samsunspor'un da acı bir trafik kazası var gibi birşey söyledi ama Öykü her zamanki gibi konuşturmadı, ben de 89 kazasından mı Teoman abiden mi bahsettiğini anlamadım.

eLLis

Dünde Samsunsporlu bir taraftarı göstermiştik dedi diye hatırlıyorum direk aklıma Teoman abi geldi neyse biraz araştırmak lazım bunu.

CeLL-O

Burak

trt yi çok takdir ediyorum bizi d-smart ızdırabından kurtardığı için.ayrıca tunç u da manipüle eden öykü bence . bu program çok güzel olmuş haftaya akhisarın stadını zemininide görelim bakalım nasılmış!!! biz hiç böyle sahada oynamadık daha önce diyorlar aslında doğru diyorlar bu kadar kalabalık karşısında oynamamışlardır. tamam adam haklı ama abartmayın be kardeşim sanki premier ligden bank asya ya geldiniz 2.ligden gelip böyle sahada oynamadık hiç demek abes

lucarelli

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 02:06:03
Dünde Samsunsporlu bir taraftarı göstermiştik dedi diye hatırlıyorum direk aklıma Teoman abi geldi neyse biraz araştırmak lazım bunu.

Dün akşamki bölümde bizim maçın öncesinde, Şirinlerin stada gidişlerinden başladı. Takımın gelişi ve akıma yapılan tezahüratlar. Stad içindeki tüm grupların tezahüratlarını gösterdiler. Maçın özetini genel kameradan değilde farklı kameralardan gösterdi. Maç boyu taraftarı gösterdi. Çok güzeldi. Yorumlarda genel olarak Akhisar'ın bizden puan almasının başarı olduğundan, Akhisarın yeni bir takım oldıuğundan felan bahsettiler. Samsunspor'dan pek konuşmadılar.

Bizden hemen sonra Denizli maçı vardı. Şöyle adil bir gözle taraftarı kıyaslayım dedim. Kıyas kabul etmez. Biz en az 20 çekeriz.

Sonuna Kadar 55

allah razım olsun trt çok kazık yedik ankara kızılay da kahveci apti her maçta çay etti midemi ....................... bu sene evdeyim.

her gol bira içiyorum evde rahat...

cgr

Hayret... Ilk defa Zunc Kayaci ve Oyku yengemiz , bizim icin iyi seyler soylediler...

Ben bunda vatan'in etkisini goruyorum ama... :D

supernatural_55

bence Zenkenin etkisi daha büyük.öykü unbelievable dedi:))

mehmet yılmaz

Bizim zeminde hayvan otlarsa eğer Akhisar'ın stadında hayvan bile otlamaz! Ancak bazı zevzekler eşofman giyip kulübede oturur. Bu muymuş yani, karı gibi çene çaldıran o muhteşem zemin?

berusa55

Bizim zemin Akhisar'ınkine göre baya iyiymiş. Teknik Direktörleri burda zevzeklik yapmış tamamen.