TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

Mustee13

Bence bu filmler üstün körü geçilmiş... İlerleyen haftalarda takımları daha ayrıntılı bir şekilde inceleyeceklerdir. O zaman kestikleri yerleri de kullanırlar belki...

red_white

mavi beyaz büyükşehir büyükşehir belediye işçilerinin gösterileri çok güzeldi direktan aşağı kayan adamda görülmeye değerdi.Kapanış olsun diye stadın önünden geçn 3 ufaklığı almaları takdire değer  :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 August 2010, 01:23:45
güzel olmus bakıldıgında.. mehmet abiyi program sunucusu gibi kullanıp onun uzattıgı dallardan kişilere gidilmesi özellikle çok hoş olmuş..

ama büyük sitemim var.. altay'ın aşçısının bile adı anılırken dakikalarca çekim yaptıkları Teoman Taş Parkı ve Teoman abi üzerine konuşmaların 1 dk bile verilmemesi çok zoruma gitti.. maraton başkan ve Teoman abinin babası uzun uzun anlatmıştı oysa ki.. herkes biliyor tanjunun eminin ertugrulun hikayesini ama Teoman Abinin ebediliği için önemli bir fırsattı, kullandırtmadılar..

evet mustafa... bir de ben ulusal basının bu kaza merakından iyice sıkıldım artık... Samsunspor kazadan ibaret değil, üstelik artık onu fazla hatırlatmanın da bir manası yok. sanki kazadan sonra bitmişiz gibi bir hava oluşturuluyor. onun üstüne 15 yıl daha oynadık süper ligde.

red_white

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2010, 01:28:29
evet mustafa... bir de ben ulusal basının bu kaza merakından iyice sıkıldım artık... Samsunspor kazadan ibaret değil, üstelik artık onu fazla hatırlatmanın da bir manası yok. sanki kazadan sonra bitmişiz gibi bir hava oluşturuluyor. onun üstüne 15 yıl daha oynadık süper ligde.

Haklısın Mehmet abi sanki 89'da herşey bitmiş sonrasında yokmuşuz gibi davranıyorlar.Birde tunççççç hala görmüyor bizi Samsunda olumlu gelişmeler var demekle yetindi >:(

berusa55

Kazadan sonra tekrar dirildik haberleri yok! Neyse gün gelir devran döner Samsunspor'umuz yine arkaları Fenerler! Di mi Öykü'cüğüm!

özkan

Bizim köyü tanıtım cd'leri var , eğer kapçuk trt yayınlamaya illa zırıltıdan bıse arıyosa gönderim cd'leri ??

Rezalet program , o hıyarın adıda ne ole yayın bı ara karıstı el cepte :D nabıyosa artık kıza bakarak zuhahahha :D

SİZ KİMSİZ LAN KOCA SAMSUNSPOR'U YALVAÇ YALVAÇ ŞEYLERLE İKİ DAKKADA ANLATTIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ..

Tanju kapçuğuda yzy'ye iyi gönderme yaptı ama tam sallayamadı yollar falan derken

**KaR6**

aynen abi, ben de o şekilde düşünüyorum.. her Samsunspor dendiğinde kazanın anılmasından ve işin bize gelmesinde de  sıkıntı geldi artık.. Samsunspor'un kazayla sınırlandırılamayacak bir tarihi var, ordu uefa ya gitti diyosan Samsunsporun da en azından balkan kupasını aldıgını söylemek zorundasın..

Mustee13

Anadolu takımlarına istanbuldan bakınca ancak bu kadar görülüyor işte.... bunlardan fazla bi şey beklemekde yanlış aslında..

b.cekmecelizirzoplar

cok güzel olmuş keşke sabaha kadar sürseydi başı izleyemedim kayıt yapan arkadaş atsında siteye izleyelim şunu.

samsunmania

Alıntı yapılan: Mustee13 - 18 August 2010, 01:33:25
Anadolu takımlarına istanbuldan bakınca ancak bu kadar görülüyor işte.... bunlardan fazla bi şey beklemekde yanlış aslında..

Doğru söze ne denir.
YA görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar.

samsunmania

mehmet yılmaz

Bir de şöyle bir şey var, baska takımlarda o bir efsaneydi diye 60 yaşında adamları çıkarıyorlar, bizde ise Tanju Çolak ve Ertuğrul Sağlam'ın varlıkları yetiyor. Hele Tanju, tuhaf bir karakter ama çok ciddi bir marka değer Samsunspor için. :)

Ertuğrul Abi, her daim adamdı, yine öyle...
Örnek bir insan benim açımdan.

mehmet yılmaz

Ben Samsunspor'un bir değeri değilim kardeşim, orada konuşmam benim şahsımdan değildi, Samsunspor'u anlattığım içindi. Ayrıca şunu da söyleyeyim, yaklaşık 10 dakika kadar ben konuştum çekimlerde ve 1927'deki ilk Samsunspor'dan başlayarak Yolspor, Yılmaz Ulusoy, Lazigolar, ilk Karadenizli, Samsunspor erkek basketol takımı, Temel Keskindemir, Hasbi Ağa, Tanju, kaza, İsmail Uyanık, Serkan, Celil, Ercan, Ertuğrul, İlhan, TÜmer... Hemen herşeyi anlattım. Kitap hediye ettik. 1970'lerin maç görüntüsü, bir sürü arşiv fotosu verdik. Ama kesik yemiş haliyle...

Samsunspor'u 10 dakikaya sığdırmaları zaten mümkün değil.
Ama Şirinler'in ve Teoman Taş Parkının olmaması son drrece kötü.

Turuncu

Lusage

Alıntı yapılan: Turuncu - 18 August 2010, 01:49:56
Hay anasını kaçırdık programı  :(

20 Ocak belgesellerini izlediysen eğer (mutlaka izlemişsindir.) Bir şey kaçırmadın. >:( >:(

Belediye ile Orduyu tıpa yapın emi... Ya arkadaş yeter ya vallahi yeter. Lanet olası Ligde 5 sezon. Yeter daha yeter Çıkalım Süper Lige sevinirsem şerefsizim.. >:( Evimi özledim yaa.... :-X :-X