13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Kelhar ve Bahıa ikilisinin uyumu,soğunkanlılıkları ve her şeyden önemlisi top kullanmaları nedeniyle bence bir süre formadan uzak kalır,kalması gerekiyor...

ChucKeR

Alıntı yapılan: de_brk7 - 25 January 2012, 00:21:32
kim ne derse desin ; ADAM GİBİ ADAMSIN !

Alıntı yapılan: de_brk7 - 13 February 2012, 14:41:00
harbiden hayırdır derdin ne kemal. seni bu takım adam etti, yerle bir etmesini de bilir. benim için kemal karabük maçı ile birlikte bitti.

Bendeki kredin daha fazla Kemal. ama şu an klübede beklemen herkes için daha hayırlı.

samuray

kemaldeki bu düşüş ve gördüğü kırmızı kart isabet olmuş demekki kelhar bahia ikilisi çok daha uyumlu kemalde fazla havalanmış ya bi futbolcu birazda kapasitesinin üzerine çıkmaya zorlamalı kendisini tamamsavunmada iyi kesici özelliğin hızın malum ee birazda stoper dediğin topu oyuna iyi sokmalı dan dun vurup tekrar rakibe vermemelisin bence biraz burnu sürtsün   

twitter

herhangi bir olumsuz sonuca kadar bahia ile kelhar oluştursun tandemi fakat yabancı sınırlaması olduğu sürece kendini toparlamış bir kemal defansta yerini kimseye bırakmaz.

lucarelli

Bu kesik inşallah biraz olsun aklını başına getirmiştir.

Lusage

Ertuğrul ile birlikte A2 Milli Takımı aday kadroya çağırılmış.

mehmet yılmaz

Genç bir oyuncu, hata yapması doğal.
İnsanları bu kadar kolay kaybetme lüksümüz olmamalı, uzun bir süreç ve bize daha çok katkı sağlayacaktır.
Şu an Bahia&Kelhar tuttu gibi ama futbol bu.
Onun için hemen asıp, kesmeye gerek yok kimseyi.

babasamsunlu

dediklerin de çok haklısın sayın Samsuni.
Ancak sene başında yaptığı transfer görüşmelerinde ki gerek babasının gerek kendisini tavrı , maçlardan sonra bütün takımın tribüne gelirken kendisin neden yaptığına anlam veremediğimiz şekilde koşarak tünele yönelmesi ve bu sene gösterdiği o çok kötü performans ile , geçen seneki kusursuz perormansı ile aldığı bütün krediyi tüketti herkesin gözünde...

İnşallah bu süreç onun aklını başına getirir ve daha iyi performans sergiler.
Çünkü Samsunsporun değil Onun Samsunspora ihtiyacı var ;)

Lafımın üstüne laf diyeni maratonun üstünden aşşa atarım ona göre :D

beşnumara

Ben bir şey söylemek istiyordum  :kanka:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 February 2012, 16:26:48
Ben bir şey söylemek istiyordum  :kanka:

hadi söyle la gurbetteki kel    :)

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 February 2012, 16:27:47
hadi söyle la gurbetteki kel    :)
Beni sevdiğini biliyordum :) Akan abime katılmakla birlikte Mehmet abiye de katılıyorum.Bu oyuncu bizim oyuncumuz kazanmamız lazım tabii o Samsunda kalmayı düşünüyorsa kafasında tilkiler yoksa ;)

celebi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 24 February 2012, 16:32:35
kemal adamsın :)

hahahahhahahahahahhahahahah :)

beyefendi keşke o eskişehir maçından sonra tribünde olasaydın sonra bu cümleyi yine kursaydın.  :kanka: :evet: :evet:
tabi evden oturup böyle konuşmak süper güzellikte bişey...  :evet: :evet:
sizi sevmiyoruz çelebi bey.  :-* :-*
bakın işinize...  8) 8)

celebi

kemal seni her geçen saat daha da seviyorum :) :evet:

samuray

defansın göbeğinde kelhar ve bahia iyi perfornans sergiliyor bu kesik kemalin aklını başına getirir umarız eminim mesut hoca kemalin eksik yönlerini gidermesini topu oyuna daha iyi sokmasını sağlayacaktır