13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

germencisse

Nerde o eski Kemal ah ah..aklının baska yerlerde oldugu cok bariz belli oluyor..

kamuri

her hafta birinin bireysel hatası yüzünden gol yiyoduk bu hafta da sen çıktın piyasaya >:(

Sioux

Beyler, şimdi destek zamanı..
Ne Kemal geçen seneki Kemal ne de lig o lig. O yüzden şimdi Gekas Paşa'nın komutasında bu gençlere destek olmak lazım.

isa55

Faul yapmadı topa müdahale etti ama FİFA kokartlı!!!! gururumuz büyük hakem sarı kart ve kırmızı kart verdi. Sonrası daha kötü oldu. En az 2 maç yiyecek.

ali ihsan

İlk sarı kartı tam acemilik.2. sarı kartı bence ağır.Kırmızıdan sonra hakemi alkışlaması daha büyük acemilik.İleri gitmek yerine geri gidiyor.Yazık ediyor...

cgr

İlk sarı kart çok ucuz... İkinci sarı kartta topa gelişine verdi... Verilmeyebilirdi... Form düşüklüğü çok bariz belli oluyor..

Hakem raporuna kesin itirazlarındaki hareketleri yazmıştır... İnşallah daha fazla ceza almaz...

isa55

Hakem hatalı karar verecek oyuncu "haklısın hocam" diyecek, itiraz etmeyecek. Bu nasıl bir şey.
Adam da ertesi hafta yine maç yönetecek olan takımlara olacak. takımların kaderi bir düdükle değişiyor işte.
Ceza kesin verirler. çıkarken 4. hakeme de birşeyler söyledi

5trawberry

3 maç cezası kesin gelir, indirilirse belki 2.
Alkışlıyorsun, artı sövüyorsun.

Sen düşünmüyor musun ki, bu takımın hali kötü.
Zaten görmüşsün, kaç kere kartın geri cebe girdiğini gördün Kemal?

Piyasa düşünüyorsan da sana iki çift lafım var, olaki düştük.
Kim düşen takımın defansını alıp ilk 11'e koyar Kemal.

Sana yine her zaman bu camia kucak açacak Kemal
Aklını başına al.

sadece55

Kemal öyle ahım şahım bir topçu değil..1 metreye bile pas atamayan stoper Süper Ligte kolay kolay transfer yapamaz.

doðan

Alıntı yapılan: Erdinc - 07 February 2012, 09:43:41
Kemal öyle ahım şahım bir topçu değil..1 metreye bile pas atamayan stoper Süper Ligte kolay kolay transfer yapamaz.

bu gün futbol camiası içinde söz sahibi ve güzide kuulüplerin birinde de bir dönem başkanlık yapmış bir abim le sohbet ettim bu konuda ; onlarda samsunsporu izli yolar ve de kemali biliyolar ;
söylem 1 : gs maçı kemali tutarlar ve üzerine giderlerse maçı gs alır diyor süper ligde bir teknik direktör..ve sonuç 2:0 dan maç gidiyor
söylem 2 : karabük maçı : stoper dediğin adam artık dandun oynanamamalı.. topu oyuna sokacak ..ve çok dağınık bir adam kemal süper ligde forma giycek kapasitesi sınırlı , hızlı olma avantajı nereye kadar gidecek
.. bunları yazan adam da benim ve ben bu adamın samsunsporda kalması için extra çaba sarf ettim . >:( :( :(

millwall

küçük maçların büyük topçusu...

fanatik samsunsporlu

perşembe günü açıklanır kaç maç ceza alacağı

ahmetsefa55

burnunun sürtülmesi gerekiyo.
bu hafta bahia kelhar ikilisi tutarsa ısrar edilmeli.
çok havalara girdi.
bu sene ne de olsa giderim havasında.
umrunda değiliz.

Ollivanders

Giderse de gitsin. Hani umrumda olmaz. Gidecegi takımlar karabuk manisa gibi takımlar olur. Fazlası olmaz.

ult55ras

ruh olarak bize layik değil