13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 20 August 2011, 12:45:05
Açık Konuş Arkadaşım? Kime Laf Sokmaya Çalisıyon Söğütlübahçeyemi?
kardeşim atlama hemen;

zamanında profesyonelliklerini bir kenara bırakıp samsunspor değerlerini kullanan futbolcu müsvettelerine verilen değerden bahsediyorum..
maksadım da kemali savunmak değil..

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 20 August 2011, 13:37:37
kardeşim atlama hemen;

zamanında profesyonelliklerini bir kenara bırakıp samsunspor değerlerini kullanan futbolcu müsvettelerine verilen değerden bahsediyorum..
maksadım da kemali savunmak değil..

Bizlik Bir Konuysa Bana Konuşma Hakkı Düşer Bu İşin Atlamasıyla Cartlamasıyla Alakası Yok..
Ne Kemal Ne Başka Birisi Hiç Biri Samsunspordan Büyük Degildir Bizde Kimseyi Savunmuyoruz...
Biz Yanliş Anladık Ozaman Kusurumuza Bakma...

berlinli55

kemal sözlesmesini sonunda uzatti

kaynak: samsunspor.org

Akyol

Gerek var mıydı bu kadar kargaşaya tez zamanda barışılır inşallah  :ok

Lusage

Hayırlı uğurlu olsun.

Atakumlu

seneye guzel paraya satarlar inşALLAH ..

cembaba

Hayırlı olsun. İnşallah daha iyi gelişir hem takımımıza hem de Milli takımımıza faydalı olur.

GökhanÇağlar

keşke zamanında yapsaydın şunu yönetim,geç  oldu ama hayırlı olsun...

_Jack Daniels_

Hayırlı olsun. Çok güzel haber.

55__Gurbet__55

Hayirli olsun. Insallah bundan sonra kafasi rahat olur ve eskisi gibi iyi futbolunu izletir bize.

Harun55

Offff bbeeeee acayippp Rahatladim haaa.bundan sonra kesin rahat oynar konsantrasyonunu oyuna verir kemal hadi be kocum helal olsun sana...

davidsavage

şükürler olsun,artık boşuna strese girmemize gerek yok.

minci

Keşke bütün bu yaşananlardan önce yapılsaydı bu sözleşme. Çorbanın içine bir kez sinek düştü. Sevincim buruk bile diyemiyorum. Sanki sıradan birşeymiş gibi geliyor bana. Bakalım dökülen bal kabını doldurabilecekmi? İnşallah Samsunsporumuz için hayırlı olur.

lucarelli

Hayırlı olsun, artık kafası rahat bir Kemal olacak.

millwall

22 August 2011, 21:46:39 #1034 Son düzenlenme: 22 August 2011, 23:04:12 millwall
bence keşke anlaşmak/anlaşılmak için kadro dışı bırakılma gibi nahoş bir durumun olması beklenmeseydi...iki taraf içinde bu dediğim.daha hoş olurdu.bundan sonra da hayırlısı olsun iki taraf için inşallah...